Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
gabaly
üzenetére
Hát jah, nem könnyű, de jó látni, hogy mások is próbálkoznak vele. Én magam részéről még a családi térítést végzem, itt egyszerű a terep, hisz alig van olyan gond amivel én ne szembesültem volna az eddigiek alatt. Sajnos ha a térítési területet kibővítjük akkor rengeteg új hiba jön elő...
Neked nem szerencséd volt, hanem Te nyílván át akartál térni. Ők most úgy döntöttek: "na lássuk mit tud ez a valami amit állandóan mond nekem", aztán amint jön egy hiba akkor pánikba esnek, megjegyzik milyen szar ez és visszatérnek a Windows szerető karjaiba... de fogd fel úgy, hogy Te megpróbáltad őket kihúzni az ördögi körből.
Amúgy csak a PIN-t kell letiltani elvileg és szerintem a windowsos drivernek alkalmazkodnia kéne ehhez, de kétségtelen van ennél egy sokkal nagyobb kockázata is a PIN-nélküliségnek...
#16625 body007:
Köszönöm, bár ez egyszerre előny és hátrány is, hisz ha rosszat mondok akkor még a végén azt jegyzi meg... bár elvileg ennek kiküszöbölésére van itt a többi fórumtárs.
#16626 tomtyi:
Cairo dock-nak teljes elérési út kell?

Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Parfüm topik
- Total Commander
- Bestbuy játékok
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest