Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szükségem lett linuxra, ezért feltettem egy gépemu programmal (Paralells) az Ubuntu-t. Szépen és jól műküdött, ez az új fajta telepítés egy nagy plusz szerintem, tényleg egyszerűbb és jobban használható mint egy windows telepítés

Viszont miután felraktam, kiírta, hogy 109 frissítés elérhető...gondoltam nosza rajta, frissített is. Majd mondja, hogy restart. Újra is indítottam, viszont innentől kezdve hibák sorával leállt, és el sem indult a rendszer
Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)