Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szükségem lett linuxra, ezért feltettem egy gépemu programmal (Paralells) az Ubuntu-t. Szépen és jól műküdött, ez az új fajta telepítés egy nagy plusz szerintem, tényleg egyszerűbb és jobban használható mint egy windows telepítés

Viszont miután felraktam, kiírta, hogy 109 frissítés elérhető...gondoltam nosza rajta, frissített is. Majd mondja, hogy restart. Újra is indítottam, viszont innentől kezdve hibák sorával leállt, és el sem indult a rendszer
Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)
Aktív témák
Aktív témák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- SONY LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Robotporszívók
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)