Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Szia köszi a mountolás már nem érdekes de most olyan bajom van hogy felismeri a hangkarim de nem tudom használni olvasgatok de nem találok semmit más oldalakon is van róla szó de nem nagyon értem mivel nem tudok angolul.
még..Tehát ''MCP51 High Definition Audio'' van benne, alsamixer-ben minden fel van nyomva de semmi. 
Én is elkezdtem szarakodni a firefoxban de nem sikerült semmi ezért inkább a Synaptic-ban kerestem meg.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- 3D nyomtatás
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még..Tehát ''MCP51 High Definition Audio'' van benne, alsamixer-ben minden fel van nyomva de semmi.