Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Nu ha ezt az előző logikát követem, mármint, hogy bebotolok recovery módban, akkor viszont kell nekem egy install ami úgy teszi fel a rendszert, hogy nem az én gépemre. Ismét tegnap belefutottam olyan hibába is hogy elindítottam az installt de nem lehetett neki meg mondani, hogy vazze ne erre a gépre tedd hanem a lan-on logó másikra... Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy ne indítsam a kütyüt recovery módban, hanem egyszerűen indítsam újra. (ilyenkor botol a gép, illetve keresi hogy honnan botoljon, de sehol sem lehet neki beállítani egy sorrendet, hogy lan, usb, cd-rom, ...) Ezalatt meg várom a csodát, hogy elkapja a fonalat és elkezd az én gépemen levő CD-romról bootolni...
Mellesleg azt sem értem, hogy ezt hogy csinálná, mert az én winxp-s rendszeremről, hogy tudna egy másik gép bebotolni egyéb utasítás nélkül, főleg ha még egy IP címet sem kell megadjak.Lassan már esélyesebbnek látok egy vakon installt hogy ráteszek egy cd-romot és nyomogatom vakon az installációhoz szükséges entereket

Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest