Hirdetés
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Nu ha ezt az előző logikát követem, mármint, hogy bebotolok recovery módban, akkor viszont kell nekem egy install ami úgy teszi fel a rendszert, hogy nem az én gépemre. Ismét tegnap belefutottam olyan hibába is hogy elindítottam az installt de nem lehetett neki meg mondani, hogy vazze ne erre a gépre tedd hanem a lan-on logó másikra... Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy ne indítsam a kütyüt recovery módban, hanem egyszerűen indítsam újra. (ilyenkor botol a gép, illetve keresi hogy honnan botoljon, de sehol sem lehet neki beállítani egy sorrendet, hogy lan, usb, cd-rom, ...) Ezalatt meg várom a csodát, hogy elkapja a fonalat és elkezd az én gépemen levő CD-romról bootolni...
Mellesleg azt sem értem, hogy ezt hogy csinálná, mert az én winxp-s rendszeremről, hogy tudna egy másik gép bebotolni egyéb utasítás nélkül, főleg ha még egy IP címet sem kell megadjak.Lassan már esélyesebbnek látok egy vakon installt hogy ráteszek egy cd-romot és nyomogatom vakon az installációhoz szükséges entereket

Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- Autós topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest