Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
dbius
veterán
Valaki, aki használ Firefoxot megtenné, hogy az about:config -ból a font szűrőre kapott listát screenshot formájában belinkeli nekem, vagy elküldi mailben, stb...??
Telepítettem a myth tv-t, az felrakott egy csomó extra fontot, és azóta a firefox meghülyült, teljesen más fontokkal jön be a ph is, meg más oldal is. Nagyjából ki tudtam küszöbölni azáltal, hogy kikapcsoltam, hogy az oldalak ne használhassák a saját betűtípusaikat, de néhány oldal így szét van esve...
A myth tv-t leszedtem, de a problémám továbbra is fennáll, mert nem tudom milyen extra fontokat rakott fel, vagy hogy mit kavart nekem össze...
Így néz ki ha be van kapcsolva, hogy az oldalak használják saját betűtípusaikat: [link]
Így ha kikapcsolom és a saját beállításomat használom: [link] De így is szétesik néhány oldal
Font beállításaim, ezekkel ha kikapcsolom az oldalak saját betűtípusainak használatát, nagyjából helyesen jelennek meg, de nem minden: [link]
A minimális betűméretet azért adtam meg, mert a ph - ha ez nincs megadva - olyan apró betűkkel jeleníti meg a topiccímeket, hogy nagyítóval kell nézni.
Thx
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest