Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Blasius
tag
9.04 fresh install

A videó lejátszás nem ok:
Totemmel ablakban jó, teljes képernyőre téve fagy az egész gép, capslock villog.
A vlc player nem fagy le, de lassan, kb 2mp alatt rakja ki fullscreenre, a kép kezdetben "kockás", de pár mp múlva jó lesz. (De ha az egeret letolom a funkciók nem jönnek elő.)A suspend csak egyszer működik jól. Ha másodjára küldöm s3ba, akkor ugyan elalszik, de többet nem ébred fel.
Ati mobility radeon 3470 van, az ezközmeghajtókban felkínált zárt meghajtót használom. Az ati honlapjáról 9.4 et (04/17/2009) lehet letölteni. Ha ez újabb mint ami a 9.04ben alapból van akkor kipróbálnám hogy elmúlnak-e a hibák.
De hogyan tudom kiíratni a mostani meghajtó verzióját? a ccc-ben nem találtam. Csak az adatok\szoftver\2d illesztőprogram verziója van ami nagyságrendileg stimmelne, de az 8.60.40, és már 9.x körül jár az ati. Szal ez sztem nem jó. Meg írják is hogy a 2dre vonatkozik.Ne kíméljetek ha van ötlet

Üdv
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest