Hirdetés
Aktív témák
-
Blasius
tag
9.04 fresh install

A videó lejátszás nem ok:
Totemmel ablakban jó, teljes képernyőre téve fagy az egész gép, capslock villog.
A vlc player nem fagy le, de lassan, kb 2mp alatt rakja ki fullscreenre, a kép kezdetben "kockás", de pár mp múlva jó lesz. (De ha az egeret letolom a funkciók nem jönnek elő.)A suspend csak egyszer működik jól. Ha másodjára küldöm s3ba, akkor ugyan elalszik, de többet nem ébred fel.
Ati mobility radeon 3470 van, az ezközmeghajtókban felkínált zárt meghajtót használom. Az ati honlapjáról 9.4 et (04/17/2009) lehet letölteni. Ha ez újabb mint ami a 9.04ben alapból van akkor kipróbálnám hogy elmúlnak-e a hibák.
De hogyan tudom kiíratni a mostani meghajtó verzióját? a ccc-ben nem találtam. Csak az adatok\szoftver\2d illesztőprogram verziója van ami nagyságrendileg stimmelne, de az 8.60.40, és már 9.x körül jár az ati. Szal ez sztem nem jó. Meg írják is hogy a 2dre vonatkozik.Ne kíméljetek ha van ötlet

Üdv
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest