Hirdetés
Aktív témák
-
Blasius
tag
9.04 fresh install

A videó lejátszás nem ok:
Totemmel ablakban jó, teljes képernyőre téve fagy az egész gép, capslock villog.
A vlc player nem fagy le, de lassan, kb 2mp alatt rakja ki fullscreenre, a kép kezdetben "kockás", de pár mp múlva jó lesz. (De ha az egeret letolom a funkciók nem jönnek elő.)A suspend csak egyszer működik jól. Ha másodjára küldöm s3ba, akkor ugyan elalszik, de többet nem ébred fel.
Ati mobility radeon 3470 van, az ezközmeghajtókban felkínált zárt meghajtót használom. Az ati honlapjáról 9.4 et (04/17/2009) lehet letölteni. Ha ez újabb mint ami a 9.04ben alapból van akkor kipróbálnám hogy elmúlnak-e a hibák.
De hogyan tudom kiíratni a mostani meghajtó verzióját? a ccc-ben nem találtam. Csak az adatok\szoftver\2d illesztőprogram verziója van ami nagyságrendileg stimmelne, de az 8.60.40, és már 9.x körül jár az ati. Szal ez sztem nem jó. Meg írják is hogy a 2dre vonatkozik.Ne kíméljetek ha van ötlet

Üdv
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hálózatokról alaposan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs