Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
vicces
üzenetére
HD filmek:
Próbálgattam én is pár HD-t, de több lejátszóval is gondom volt - míg nem megnéztem terminálból 'mplayer'-rel, és gond nélkül ment az a videó is, ami eddig nem, vagy csak nagyon laggolva ment. Tudom van az mplayerhez GUI is, de azzal nálam gondok voltak. De terminálból jó, ugyanúgy van fullscreen, tekerés, hangerő állítás, minden, külön kezelőablak/panel nincs, de szerintem nem is kell.
Még az lehet érdekes, hogy ezt .mkv fileokkal néztem.
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nintendo Wii U
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest