Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
leviske
veterán
Megpróbáltam leszedni a 9.04-ről a KDE4.2-t. Mint már hozzá is szokhattam, ez a Linuxos próbálkozásom is meghiúsult.
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)A következők volnának a kérdéseim:
- Hogy tudom uninstallálni a KDE maradék részeit, ha azok fenn maradtak?
- Hogy tudom újra "Ubuntu"-vá varázsolni az Ubuntum, ha jelenleg a KDE-nek köszönhetően egy kicsit felemás...
- Hogy kell az Emerald Theme Manager-t használni? Mert már betöltöttem pár témát, át is állítottam a Compiz-t, hogy az Emerald legyen az alapértelmezett ablakkezelőm, de mégsem vált ablakstílust.
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot. 
Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot.