- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
leviske
veterán
Megpróbáltam leszedni a 9.04-ről a KDE4.2-t. Mint már hozzá is szokhattam, ez a Linuxos próbálkozásom is meghiúsult.
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)A következők volnának a kérdéseim:
- Hogy tudom uninstallálni a KDE maradék részeit, ha azok fenn maradtak?
- Hogy tudom újra "Ubuntu"-vá varázsolni az Ubuntum, ha jelenleg a KDE-nek köszönhetően egy kicsit felemás...
- Hogy kell az Emerald Theme Manager-t használni? Mert már betöltöttem pár témát, át is állítottam a Compiz-t, hogy az Emerald legyen az alapértelmezett ablakkezelőm, de mégsem vált ablakstílust.
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot. 
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot.