- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kephamos
üzenetére
8.10-et felfrissítettem disztribúciófrissítéssel a kis P3-as gépemen. Letöltött kb. 630 megát, majd olyan 1,5 óra alatt frissített. (1.1G celeron)
A frissítés közben a menu.lst megtartását választottam, így jelenleg még a 2.6.2x.11-es kernel aktív, ezzel kellene valamit csinálni.
Az Ati driver nem működik, de ezt írták is, hogy új X kiszolgáló miatt egyenlőre nem is fog, még nem frissülnek a beépített driverek, most low graf mód.LXDE fut a kis gépen, sok hasznos újdonság jelent meg, pl. a tálcán közvetlen gomb van a képernyő zárolására, meg sok új, hasznos dolog került be a menübe, mint pl. a rendszertakarító, stb...
Az internetelérés viszont nem működik, se pci=noacpi opcióval (eddig csak így működött), se nélküle. Ez azért lenne fontos, mert a 8.10 ezen (csak ezen) a gépen lefagyott, ahogy egy flash-t használó oldalra mentem neten...
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest