- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Aktív témák
-
harry
veterán
Üdv, volna egy notebookom, amin volt gyárilag egy diagnostikai, egy recovery, és egy telepített vindóz partíció. Utóbbit leformáztam, és csináltam helyette két ext3-at, egyikre került az ubuntu, most nincs swap. A gondom igazából az, hogy nem tudom elérni a gyári két partíciót (diag/reco).
Diagnosztikát amúgy tudom futtatni, amint végigmegy, kiírja, hogy folytathatom a tesztelést, vagy indíthatom a grafikus Dell diag izét - ez utóbbinál eddig el is indult a grafikus rész, most viszont a grub-ot tölti be... Hogy tudnám beállítani, hogy lássa a másik két partíciót is a grub, és tudjak onnan bootolni?
Néztem a gparted-et (gui-n), ott csak a linux rendszer part.ón van boot flag. Be lehet állítani a többire is, ennyi elég, vagy mit lenne érdemes csinálni?
Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest