Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
pc-user
üzenetére
Kicsit utánanéztem a neten a "Xubuntu és a partíciók csatolása" témának. Sokan panaszkodtak, hogy nincs automount, nem csatolódnak a pendrive-ok, cd romok sem, stb... Ezt tapasztaltam én is.
Fura ez nekem, még nem találkoztam ilyen problémával a xubis gépen...
És azért nem is értem a dolgot, mert az automountért a HAL felel, az meg ugyanaz az ubuntuban meg a xubuntuban is (vagy tévedek?)eszembe jutott egy intrepid bug, hogy az fstabban vagy egy (hibás) sor /dev/sdc1-nek, tehát ha két vinyó van, és bedugsz egy pendrive-ot, vagy egy harmadik vinyót, akkor rosszul akarja felcsatolni, ergo nem működik. nem lehet, hogy ez a gond nálad?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs