Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
W500
csendes tag
Szia!
Én most a KDE 4.2 Beta-t használom, jelen pillanatban. De az a helyzet, hogy a 4.1 annyira használhatatlan számomra, mert pl. én szeretnék ilyesmit, hogy oldalon elhelyezett panel, a gyors használat érdekében, és ez nagyon macerás a KDE4.1, bármelyik verziójában. Ezért 4.2, ez meg folyamatosan csinálja a hülyeségeket. PL. újraindítás után eltűnik a K menü, e-helyett van egy quick access, vagy éppen semmi, attól függ, éppen milyen kedve, van, ilyet a gnome bármelyik verziója soha nem csinált. Most feltettem egy yakuake-t, szóvan nem izgat, annyira, de az nagyon zavar, hogy nincsenek billentyűzetkombinációk, pl hibernálás, asztalváltás stb. Szóval barátkozom, de lehet, hogy megúnom, és KDE megy a levesbe, és jön vissza a GNOME.
W500
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest