Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Valójában nem tudok segíteni, de szerintem próbáld meg újabb kernellel.
Nem tudom, Ubuntu 8.04 melyikkel érkezik és milyen érhető még el hozzá, de szerintem fordítás nélkül is megoldható.
Egyébként nekem is üzemel egy gép Mandriva 2008.1-gyel egy Ralink-os kártyával, bár a pontos típusra nem mernék megesküdni... az működik rendesen, bár vacak a térerő a távolság miatt, ezért néha előfordul, hogy elhagyja a netet... de alapvetően nincs gond vele, használható. Ha jól rémlik, abban 2.6.26-os kernel volt alapvetően.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest