Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
hát az ugy volt, hogy addig variáltam mig a "c" helyett "e" re tettem az xpt anno. aztán egy particionálo programmal megoldottam hogy újra "c" -n legyen az xp. erre kiadta a hibát bootnál hogy hibás ntrld file. igen ám! csakhogy az xp cd amiröl tettem fel ilyen berhelt verzio és nem kér cd kulcsot ellenben nincs olyan funkcio benne hogy javitás ergo nem lehet dosba menni.beteszem a cd -t és egyből bejön a particionáló rész.szoval emiatt nem tudtam feltenni a hozza valo ntrld filet.ekkor gondoltam egyet es betettem egy masik xp cdt ami mar ker cd keyt es ott van javito konzol at is masoltam a ntrld filet.hiba volt. azota mar atmasoltam a rendes (berhelt) win ntrld filet a c re de hiaba.bejön az xp tölt tölt vegig megy a csik es utanna csak a kek kepernyő van a win logoval.nem tölti be az asztalt meg stb.ennyi.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest