Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Brutforsz
üzenetére
Sajnos nincs ilyen nálam hogy ''Főmenü'' (a beállítások menüpont alatt). Jobb klikk - menük szerkesztése, megnéztem ott is (itt új elemet nem tudok felvenni, nincs gomb), hogy nincs e kihagyva (nem e kell bepipálni), de egyáltalán nincs ilyen menüpont nálam. Olyan van, hogy menük és eszköztárak, de az más, ott semmi ilyesmit nem lehet beállítani.
Találtam egy kvtárt itt: /usr/share/gnome/apps ide bemásolva az ikont, bekerül a Főmenübe, de még mindig nem tudom átrakni pl. a ''Játékok'' almenübe. A játékok vagy más egyéb almenüpontok kvtárait nem találtam sehol, home-on és usr/local és share-eket is átnéztem (.gnome és gnome2 stb. kvtárakat is), de nem bukkantam rá, lehet h rossz helyen keresem ezek szerint
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs