Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
vizimi
üzenetére
Én eddig annyit adtam meg swap-nak, amennyi memóriám volt (1 giga), csak menetközben sosem ment pár száz mega fölé, ezért gondolkodtam el rajta, hogy mennyire fontos ez. Ezt szerintem inkább az ubuntu telepítésnél készítsd, és szerintem az ntfs-t is lehet ekkor - és akkor ez a kettő lesz logikai.
SD kártya - én nem bonyolítanám ezzel az életem, nem tudom a linux hogy kezelné.no, örülök, hogy így "idősebben" és kevesebb tudással is van aki belevág, sok haverom még az alap dolgokat is lusta lenne magától kideríteni...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest