Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
vizimi
üzenetére
Én eddig annyit adtam meg swap-nak, amennyi memóriám volt (1 giga), csak menetközben sosem ment pár száz mega fölé, ezért gondolkodtam el rajta, hogy mennyire fontos ez. Ezt szerintem inkább az ubuntu telepítésnél készítsd, és szerintem az ntfs-t is lehet ekkor - és akkor ez a kettő lesz logikai.
SD kártya - én nem bonyolítanám ezzel az életem, nem tudom a linux hogy kezelné.no, örülök, hogy így "idősebben" és kevesebb tudással is van aki belevág, sok haverom még az alap dolgokat is lusta lenne magától kideríteni...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest