Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
vizimi
üzenetére
Szia.
Én idősebb vagyok ezért segítettek telepíteni de onnan mindent magam oldottam meg. Nagyon ajánlom figyelmedbe, belinkelem neked ahol a legtöbb segítséget kaptam, persze ezzel a fórummal együtt.
Ott szinte minden kérdésedre van válasz, a fórumban a topikok között választhatsz a problémád szerint, de nagyon kell a Dokumentáció átolvasása tanulmányozása is szinte minden húsba vágó kérdésedre van válasz, de még a blogot is átolvastam pl valamelyik nap ott kaptam választ arra a gondomra ami telepítés óta idegesített, hogy miért húzott kereteket a mozilla maga után tálcára tevéskor.
Ubi telepítés előtt egy héttel ott kezdtem a tanulást, addig nem láttam Linuxot. Telepítés után már fel volt írva, hogy nekem milyen progik kellenek, mire kell vigyázni, mivel lehet gond, stb.A dokumentáció baloldalt található apró betűvel.
Tehát ha van egy kis időd, nagyon javaslom, hogy nézd át ott a dógokat. Ha ismerted már, elnézést.
Aktív témák
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Apple MacBook
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest