Hirdetés
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
vizimi
üzenetére
Szia.
Én idősebb vagyok ezért segítettek telepíteni de onnan mindent magam oldottam meg. Nagyon ajánlom figyelmedbe, belinkelem neked ahol a legtöbb segítséget kaptam, persze ezzel a fórummal együtt.
Ott szinte minden kérdésedre van válasz, a fórumban a topikok között választhatsz a problémád szerint, de nagyon kell a Dokumentáció átolvasása tanulmányozása is szinte minden húsba vágó kérdésedre van válasz, de még a blogot is átolvastam pl valamelyik nap ott kaptam választ arra a gondomra ami telepítés óta idegesített, hogy miért húzott kereteket a mozilla maga után tálcára tevéskor.
Ubi telepítés előtt egy héttel ott kezdtem a tanulást, addig nem láttam Linuxot. Telepítés után már fel volt írva, hogy nekem milyen progik kellenek, mire kell vigyázni, mivel lehet gond, stb.A dokumentáció baloldalt található apró betűvel.
Tehát ha van egy kis időd, nagyon javaslom, hogy nézd át ott a dógokat. Ha ismerted már, elnézést.
Aktív témák
- EAFC 26
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD - hűtővel
- Bomba ár! Toshiba Portege A30-C - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs