Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nem járt mostanában nálam a gép, ezért 100%-os választ most nem tudok mondani, de elvileg performance módra van állítva, ha minden igaz, így fix maximumon kéne mennie.
Próbáltam dinamikus módban is, az nem hozott változást.
Persze kernelt nem forgattam ennyit, csak az összhatás (programok futása, ilyesmi) alapján volt érzékelhető, hogy még mindig nem stimmel. - (ill. elkezdtem kernelt forgatni és nem emelkedett meg a hűtés fordulatszáma sem)
2.6.26-os kernellel indítva a rendszert pedig megtáltosodott minden értelemben, a 2.6.28-as kernelt például - pont azért - onnan fordítottam. Egyedül a wlan-nal adódtak gondok, különben maradt volna rajt a 26-os emiatt.
Szerintem valahogy ezen a procin nem működik rendesen ez a frekvenciaváltás dolog most, vagy a Lenovo-nak van valami spec. kezelése.
Várhatóan vizsgaidőszak után foglalkozom majd komolyabban a géppel, bár tesztelni nem hiszem, hogy sokat tudom, nem nagyon szeretik mellőzni, napi használatban van...

Érdekelne viszont a probléma oka, úgyhogy igyekszem még körülnézni rajta, ha kezem közé kerül, mert jó lenne megoldani...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest