Aktív témák
-
mg105
senior tag
sziasztok!
büszkén mondhatom h végre leváltottam a windows-t, és sikerül egyre otthonosabban mozognom a linuxban. a legújabb Ubuntu (asszem 8.10) szenvedi tudatlanságom, ill. most én is, mert nem tudom miért, de ha bekapcsolva hagyom a gépet tölteni, jó pár óra múlva félholt állapotba kerül:
- a gép zúg, nem készenléti vagy hibernált állapotban van
- a billentyűzeten a Caps Lock és a Scroll Lock villog
- semmilyen gombra nem éled fel
- monitoron "No Signal"
- logban nem látszik semmi
- az Energiagazdálkodásnál ki van kapcsolva a gép készenléti üzemmódba váltása x idő múlva ("soha"-ra van állítva)
nem használtam semmi használható információt a neten erről, nagyon megköszönném ha valaki elmondaná mi a teendő ilyenkor!
előre is köszi
gyuriui.: a cd automatikus indítását hol lehet kikapcsolni?

Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest