Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
FAQ mondja : Complete reading and writing access to files and directories of volumes with the Ext2 or Ext3 file system.
Én elég régen foglalkoztam vele, de arra emlékszem, hogy van benne opció (talán amikor csatolod fel a meghajtókat, akkor is megkérdezi), csak olvasás vagy írás jog is. Értelemszerűen nem engedtem, hogy a win linuxos partícióra írjon, nincs ott semmi keresnivalója.
Bocsáss meg a kérdésért, de minek windows skin?!
Örülj, hogy megszabadulsz tőle.A kezelést pedig meg kell szokni. Az elején nekem is könnyebb volt kattingatni, de most már amit tudok - na, az nem sok
- terminalban csinálok.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Örülj, hogy megszabadulsz tőle.
- terminalban csinálok.