Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Amit apt-get-tel leszedsz, az az 1.2.x-es verzio. Ez pedig 1.3.1.
Termeszetesen a regebbi plug-in mukodik a te verzioddal, csak hamarabb talaltam meg a debian csomagot, mint a plug-int, igy inkabb az ujabbat raktam fel.
Kisebb szepseghiba, hogy egyes magas tomoritesu ape fajlokat igy se jatszik le, valamint internetes radiot nem tudok vele hallgatni (lementett .pls fajllal is probalkoztam)
Talaltam hozza crystality plug-int, hallhatoan javit a rosszabb mp3-akon. (Viszont sok esetben picit ront a lossless anyagokon)
Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- BMW topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest