Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
gabaly
tag
Szia.
Remek a skypém. Bementem ahol a hangot mikrofont stb kell állítani csuszkákkal (hanszóróra 2 katt:-)) ), és a beállításaiban szinte mindent kipipáltam, és ami nem volt még engedélyezve pl a felvétel-felvétel1, azokat engedélyeztem, csuszkákat ott is jól feltolva. Ekkor már lett bejövő hang is!
Ezután vissza szedtem a pipákat egyenként, mindíg teszt próbát csinálva, hogy legalább tudjam már, mi nem klappolt?! Vissza szedtem mind amit előtte bepipáltam és mégis jó maradt a szkájp, azóta már többekkel beszéltem és OK! 
A magyarítást megadtam a "fiatalnak", hogy honnan kell, először ő csinálta meg ottnon a lapiján, majd ezek után többször lefagy a szkájpja, meg nem bírja bezárni meg ilyenek, így én nem foglalkozom vele!

Jó ez így is, beszélni, üzit írni supper.
Köszönöm nektek a segítséget! Ja, a csengőt is pulse-re kellett állítanom mint a felette lévőt, mert másként nálam nem csengett ha hívtak, csak felugrott az ablak.
Üdv Imre.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezután vissza szedtem a pipákat egyenként, mindíg teszt próbát csinálva, hogy legalább tudjam már, mi nem klappolt?! Vissza szedtem mind amit előtte bepipáltam és mégis jó maradt a szkájp, azóta már többekkel beszéltem és OK!