Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
Aktív témák
-
gabaly
tag
Szia.
Remek a skypém. Bementem ahol a hangot mikrofont stb kell állítani csuszkákkal (hanszóróra 2 katt:-)) ), és a beállításaiban szinte mindent kipipáltam, és ami nem volt még engedélyezve pl a felvétel-felvétel1, azokat engedélyeztem, csuszkákat ott is jól feltolva. Ekkor már lett bejövő hang is!
Ezután vissza szedtem a pipákat egyenként, mindíg teszt próbát csinálva, hogy legalább tudjam már, mi nem klappolt?! Vissza szedtem mind amit előtte bepipáltam és mégis jó maradt a szkájp, azóta már többekkel beszéltem és OK! 
A magyarítást megadtam a "fiatalnak", hogy honnan kell, először ő csinálta meg ottnon a lapiján, majd ezek után többször lefagy a szkájpja, meg nem bírja bezárni meg ilyenek, így én nem foglalkozom vele!

Jó ez így is, beszélni, üzit írni supper.
Köszönöm nektek a segítséget! Ja, a csengőt is pulse-re kellett állítanom mint a felette lévőt, mert másként nálam nem csengett ha hívtak, csak felugrott az ablak.
Üdv Imre.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezután vissza szedtem a pipákat egyenként, mindíg teszt próbát csinálva, hogy legalább tudjam már, mi nem klappolt?! Vissza szedtem mind amit előtte bepipáltam és mégis jó maradt a szkájp, azóta már többekkel beszéltem és OK!