Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- ASUS notebook topic
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Corsair tápok
Aktív témák
-
gabaly
tag
Szia.
Remek a skypém. Bementem ahol a hangot mikrofont stb kell állítani csuszkákkal (hanszóróra 2 katt:-)) ), és a beállításaiban szinte mindent kipipáltam, és ami nem volt még engedélyezve pl a felvétel-felvétel1, azokat engedélyeztem, csuszkákat ott is jól feltolva. Ekkor már lett bejövő hang is!
Ezután vissza szedtem a pipákat egyenként, mindíg teszt próbát csinálva, hogy legalább tudjam már, mi nem klappolt?! Vissza szedtem mind amit előtte bepipáltam és mégis jó maradt a szkájp, azóta már többekkel beszéltem és OK! 
A magyarítást megadtam a "fiatalnak", hogy honnan kell, először ő csinálta meg ottnon a lapiján, majd ezek után többször lefagy a szkájpja, meg nem bírja bezárni meg ilyenek, így én nem foglalkozom vele!

Jó ez így is, beszélni, üzit írni supper.
Köszönöm nektek a segítséget! Ja, a csengőt is pulse-re kellett állítanom mint a felette lévőt, mert másként nálam nem csengett ha hívtak, csak felugrott az ablak.
Üdv Imre.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezután vissza szedtem a pipákat egyenként, mindíg teszt próbát csinálva, hogy legalább tudjam már, mi nem klappolt?! Vissza szedtem mind amit előtte bepipáltam és mégis jó maradt a szkájp, azóta már többekkel beszéltem és OK!