Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok feltettem az ubuntu 8.10 de a dvd lejátszással nem boldogulok bolti dvd nem játssza le se a vlc és az smplayer sem.Általában elakadnak lejátszás közben vagy a menüt hagyják ki.Mondjuk a menü nem is érdekelne de az igen,hogy a dvd elejétől kezdje és menjen végig de a vlc tudok menüt kezelni de amikor a lejátszása bökök akkor kiakad és a képernyő fekete lesz az smplayer pedig el sem indul.Egy noti lenne intel3100 videochipel.Még egy pár kérdés ammi linux ismerkedése közben jött elő
Ha kifagy a program akkor mivel tudom kilőni mint a windos alatt,izomból miképpen tudnám vista partíciót csatolni,és ha felteszek egy suse11 annak lehet a csere partíciója az ubuntu csere partíciója?
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha kifagy a program akkor mivel tudom kilőni mint a windos alatt,izomból miképpen tudnám vista partíciót csatolni,és ha felteszek egy suse11 annak lehet a csere partíciója az ubuntu csere partíciója?