- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Blasius
tag
Erről az xp-n belüli árírásról már hallottam.
Még nincs felrakva, de ha felraknám e: lenne. Félek ha átírom az meg fog ártani az xp-nek. Lehet a registryben meg inikben e: re hivatkoznak. Ezért lenne jó valamit gányolni akár grubbal, akár más partícionálóval hogy már eleve C legyen.
Még rákérdezek a dologra az xp topicban, aztán lehet hagyom e: -on ha nincs más...Van Ubuntus kérdés is:
koliban vagyok, a netre vezetékessel kapcsolódok. az ip, mask, dns server stb címét kézzel kel beírni, autómatikusan nem állnak be.
Az ubiban, ha a jobb felső sarokban lévő hálózat ikonra kattintok jobbal, majd vpn kapcsolatok/vpn beállítása/vezetékes/auto eth0 -t szerkesztem, akkor működik. De ha újraindítom a gépet állíthatom be az egészet elölről, mert mindent elfelejt.
Ha létrehozok egy új kapcsolatot (auto eth0 helyett), akkor az megjegyzi, viszont az alapértelmezett az auto eth0 marad, és kézzel kell váltani az újra amit létrehoztam. Ha az auto eth0-t törlöm, újraindítás után újra létrejön, és erre kapcsolódik, ami persze nem működik.
Ötlet?Ubuntu 8.10
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest