Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- XMLTV EPG letöltő progi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Már Hatvangólban jártam, mikor abbahagytam! Potom 36 óra 20 perc, most jönne a tornyos küldi lassan... ha lenne rá időm
!
Az a co-op az íjásszal egyébként is kizökkentett, eheheh... visszamentem a harcossal tápolni kicsit, rendben is ment, aztán jött a második küldetés... hát az alighanem kétemberes... vagy sokszor kéne újracsinálni az elsőt. Abban a ládában (amit észre sem vettünk) elég érdekes dolgokat lehet találni...
Ha komolyan nyomnánk, specializálódni kéne, kraftos (fegyó-páncél-íj), alkimista, ékszerész... lassan jönnek a pontok! Erre sosem kerül sor, ahogy figyelem
!gyps: Nekem nincs időm a nyomottfosra, legyenmárvégére sajnos
! Hogy tetszett az Arx vége?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!
! Hogy tetszett az Arx vége?