- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Official homepage.
Intro movie.
Screenshots.Minimum System Requirements:
Intel or AMD Single-Core Processor (2,0 GHz)
1 GB RAM (2 GB for Windows Vista and 7)
Radeon HD, Geforce 8800GT (Shader 3.0 and 512 MB RAM)
DirectX 9.0c or OpenGL
8 GB hard drive space[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Eddig nagyon rendben vagyunk...
Alighanem a grafika őrültjei is megkapják, ami kell nekik, meg azok is, akik nem erőmű fűti a szobát... a Dx9-es minsysreq nevetséges, a DirectX10-es max graffal meg csodaszép lehet. Én nem szeretem a blurt, kikapcsoltam helyből, jól állítgatható a részletesség, van opció bőven... engem ez a rész annyira nem nyomaszt.
Ez is physX-es csoda, szóval él a környezet, himbálózik, libeg, úszik minden, ahogy kell. Kicsit erőlködnöm kellett a nagyobb gerendákat mozgatni a víz felszínén, de megy a dolog, a koma mozgása nekem nagyon tetszik, az úszás főleg. Jól nyomja gyorsban! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.
A hajózásra baromi kíváncsi leszek, nem lehetett nem észrevenni a screenshotokat.
Inventory oké, úgy tűnik három szet cucc pakolható össze, ezek között csak egy gombnyomás váltani, nem kell egyenként tökölni a felszereléssel. Quickbar is rendben van, bár kevésnek tűnik... korai lenne leszólni.
A backstab nagyon finom, lopózik a gyerök, rohan, ahogy kell. Van blokk, riposzt, meg minden...
Elég komoly kraftolás is lehet mögötte, ahogy nézem. Betévedtem valami első blikkre érthetetlen menübe, gondolom kell a tudás, miből mennyit, hogyan... ehh, a mágia érdekelne, de nagyon...
Lore is van, feljegyzések, könyvek, mifene.
Sok az átvezető így az elején, de a töltési idő meglepően alacsony. Nem is értem...Azokat kérdezem, akik komolyabban játszottak vele: van ennek a játéknak valami gyenge pontja? Ennek robbannia kellett volna... vagy nagyon csalóka így az eleje?
-
HaaS
addikt
w00t? Használat közben _is_ fejlődnek a szkillek? Ismerőőős!
XP, ebiliti pontok, szkillpontok, hat szkillcsoport, 5-12 szkillel, kártyás-cserélgetős amuletes mágia? Szétszerelhető - öszzerakható cuccok? Alkímia is van?
Komolyan már csak azt vártam, hogy rámmászik-e az a méretes pók, amelyik ott jojózott, kavart a lábaival egy darabig, aztán leereszkedett elém... lehet várni kellett volna, akkor hálót is sző... najóccakát... köszöntem.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
dbl - delete
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Main Theme.
Vokál nőci, rock, álá Nightwish. BESZARÁS.
Ad mortem, izmos...Csak azt nem találtam meg, amit kerestem... van egy szám, totál Schindler's List Main Theme utánérzés, tényleg mindent visz. Majd keresem még...
frame>24: ez valahogy többet adott három óra alatt!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Néhány screenshot, csak mellékküldiket csinálok, meg tátom a számat.. tudom, le van butítva, ez van. Nekem így fut élvezhetően...
Szavanna...
...minden van, a majomtól a struccon-gepárdon keresztül az orrszarvúig.
Csávó úgy úszik, mint az atom, persze a víz is él:
Egy vak skellie mögött, aki aztán miszlikbe aprított:
Van már lovam is, szerintem borzasztóan nem onnan, ahonnan a sztori szerint kellett volna, sebaj:
-
HaaS
addikt
Utoljára az Undyingnál fostam így rpg-től... voltál már lent barlangokban, alagútrendszerekben?
Azok az árnyékok báz... itt is _tényleg_ töksötét van, a fáklya ennyi, nem több... meg a hatalmas árnyékom, ahogy mászkál a falon... creepy...
Befestettem zöldre a bőrcuccomat, rejtőzködöm nappal is! Olyan fegyverek vannak apám, a kétkezes animációk nagyon pengék.... próbáld majd harc közben a space-t is (ne csak a skilleket), tudsz helyet csinálni magadnak...Állatul megcsinálták a skillpont újraelosztást.. senki újra ne kezdje! 500 aranyért a mágus guildben egy jól tetovált ürge levisz alfába, és "visszafelejt" az ember szinteket: persze csak az attrib pontokat és a skillpontokat dobja be újraelosztásra, semmi más nem változik.
Én már elkezdtem az átképzést mágusra, gyűlnek a kártyák, könyvek, meg a cuccok, legközelebb full mágusgúnyában jelentkezem. (A satyi az kéééész van)
Jah, már két lovam van, békésen legelésznek egymás mellett, (kicsit odébbállnak legelni a füves részre... ) Az is meglepett, mikor a nagyobbik ledobott, mert túl gyorsan akartam elhúzni az üldözők elől... nem tetszett neki a sok sarkantyúzás.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Én is rohantam már párszor! De...
Szerintem nem vészes: ha nagy a különbség (más rangja van a mobnak) az azért látszik a kinézetén (páncél, fegyó)... eddig nem volt nagy meglepi.
Az Oculus az király, azzal nézd meg őket, akár 5 centiről. Nálam kint van quickbar-on, gyakorlatilag egy billentyűlenyomás után már szét lehet nézni a környéken (a sarkon, emelkedőn túl). Elég sokáig nem gyengül a szpell ereje, addig jól lehet vele látni, hogy pontosan merre néznek a mobok, milyen fegyverük van, pontosan hányan vannak, alszanak vagy járőröznek, miegyéb... ez a hájd+bekszteb dolog ez nagyon jól esik mindig..."a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Borzasztóan jól el tudom dobolni a Trade Windet! A többi hangszer egyelőre nem jön be annyira!
A városban meg ne lökdösd az őröket, mert idegesek lesznek!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Nagy hibát még mindig nem találtam... a sziklafal felé meredő őrszemek elgondolkodtatóak, de olyan jó beksztebelni őket, hogy még ennek is örülök! Király, hogy azonnal fel lehet szedni, minden dropot, és van értelme mindent felszedni, mert a összetevők kellenek az upgrade-ekhez:
Íme a büszkeségem, nyílt terepen nincsen párja !
Nagyon jó a harc!
Fluffy-s kiskutyulis küldi megvolt már? Hangyányit másképp képzeltem az édest!
-
HaaS
addikt
WinXP 32 bit, atomstabil.
Hanem a pókod az gyönyörű... kéne! Egyelőre csak ilyen kis izéket idéztem még, semmi komolyat, nemrég van meg a summon kártya meg a könyv. Hangyikáknál varázsolgattam többet, azokhoz nem jó az elején közel menni, (meg lassúak is).
Ami még nagyobb kísérletezés, az az alkímia, na abba bele sem fogtam igazán, pedig kéne, jöhetne belőle rahedli szkillpont.Kezd kavarodni a kaksi... remélem megembereli magát ez a nyanya, mert a maffia le akarta már kapcsolni. Nem tudom, remélem megváltozik, mer tényleg elég hülye, ahogy a kontakt elmondta. Na sebaj, remélem tanul belőle meg a falubeliek is újra kibékülnek vele, most, hogy már van kaja.
Nekem a mana az kábé rendben van, 35 alap +2 bónusz willpower, 84-es manaregen.
Mitszólsz a lockpick-hez? Kegyetlen jó szerintem!
szerk: (#22) Honzi: hát digital download az megy, én gmgről vettem 7500 HUF körül, mostani akciókat nem tudok így hirtelen...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
Kíváncsivá tettél... pszihoidézés? Csak nem démon? Vaaagy.. animált fegyó? Táncoló kard? Láttam már egy elátkozottat, egész jól forgatta magát, háhááá... no, belenézek én is a manuálba, mert úgy látszik ezzel elleszünk még egy darabig...
-
HaaS
addikt
Hát ebben semmi új nem volt... viszont megtaláltam máshol, amit kerestem: a pajzsoknál a zöld ikon melletti szám, az azt a szögtartományt jelenti, amit le tud védeni az adott cucc (minél nagyobb shield, annál nagyobb a szám), a másik az blunt dmg, ahhoz meg kell a push skill...
-
HaaS
addikt
Hehh, hát ahogy olvaslak, elkapott a gépszíj Téged is rendesen!
Én még gyűjtöm a szkillkönyveket meg a kártyákat. Jameg azzal szenvedek, hogy minden páncélszetből meglegyen minden darab, kicsit idő- és lóvéigényes a dolog, de alakul.
Volt megint egy kritikálom, hát így nem melee-re gyúrva nagyon ritka. Kivégzi, ahogy kell!
Na majd este jobban megnézem ezt a varázsolást...
-
HaaS
addikt
Reggel azért még kipróbáltam, és értem a többszintű dolgot, amit mondasz.. nem sámli. Mekkora volt a powerja a szpellednek, ami tárgyakat mozgatott? Más és más kártyánként, ahogy nézem... én 38-at tudtam összepakolni így hirtelen... persze nem öltöztem be neki...
A képeket ezek után kidobom a haasfalra.
-
HaaS
addikt
Hja, fa cuccokat azonnal adom el (kivétel a staffok, azt nehogy, kell az essence belőle), iron is van dögivel, csak steel meg fabrik kéne nagyon... én is pénzt hajkurászok éppen.
Advanced lockot nyitottál már? Irányt is szoktad változtatni?
(dobtam egy gránátot a DAO2 sírós topikba, hátha leszünk többen)
-
HaaS
addikt
Megőrültél vaze? Már +7 es cuccokat kraftolok össze, három kristály hely van mindenben!!! Az essence-ből meg kettő kell (a megfelelő típusból) a varázsbot kraftolásához, szóval el ne adj egyet se!
A kristályokat is fusion-ölöm már lvl háromig vagy négyig!Ne csak balklikkelj a nyitásnál, hanem rájtmáuszbuttont is nyomjad...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Igazából az idő, mint paraméter a gáz ezeknél a nagyobbaknál... tán a max ráfordítható időt is növeli, ha nyomsz a szkillre pontot... azt nem tudom, hogy vajh lassítja-é a bulit, szerintem nem, az a zár bonyolultságából adódik, hogy mennyire reflex a dolog. Mindenesetre mielőtt elkezded van időd, tudsz kukkerolni, jól megnézni, hogy állnak kábé a hornyok, tudod forgatni a kamerát ott is.
-
HaaS
addikt
A labirintusból a másodiknál tartok csak, már az elsőnél is összefostam magam, aztán meg elég nehezen egyengettem le a mobokat fáklyával a bal kézben, inkább pihentettem kicsit... most megint a kezdősziget jön!
szerk: ja meg ezek a portábilis teleport platformok is nagyon kellenek!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
Kicsit megnyugodtam... igen, hardon újrakezdtem, amíg nem túl késő.
Nah, bejutottál? Akkor szétröhögted az agyad már a "mummy"-s csávón, gondolom! Még az előző városban volt...
Gólem? Úúúhh... képet akarok!Alg: Van valami netes része a menüben matatva úgy tűnt, de még nem tököltem vele, hogy coop, vagy multi, vagy aréna... passzolom. Hátha vki más...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Gyönyörűszép kavics!
Megvan az okulusz végre... én már nagyon megszoktam... szabad ég alatt nem is előre küldöm, hanem fellövöm az égbe, aztán úgy nézek körbe, madártávlatból. Teleportkeresésnél jól jön!
Nem érzem, hogy brutálisan nehezebb lenne... lvl 11, csak csapkodtam a prérin, hogy legyen értelme ládákat nyitogatni... most kezdem azelvtáorktársak kvesztjeit, holnap átlövöm magam a mage guildbe is.A "mummy"-s ürge Csezmadárban van, délkeletre kicsit Hatvangóltól... biztos nem caplattál be oda... na majd!
A Föld könyvet én is vettem az előző karakternél, nem találtam én sem...(#60) Honzi: meg a pocak!
szerk: raktam fel még néhány képet.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Hát, talán... nem talán, szerintem sokkal jobban védekeznek a mobok. Ütnek is rendesen, de arra fel vagyok készülve. Még az alkímiát is kell használnom! Elég fisifosi potikat csinálok, de jól jön.
_Sokkal_ kevesebb viszont a kristály. Ilyenkor kábé úgy 20 kirstályom volt már, most meg összesen találtam tán még hármat... a közértben meg drága. Cuccok sem jobbak, sőt. Nehezebb, de tanultam az előző menetből.
-
HaaS
addikt
Szerintem direkte idegesítesz!
Hát, a cipelhető cuccok limitnövelésén kívül az imbued weaponökön keresztül az abilty boostig minden kimarad így Neked, drága kolléga. Kábé 20%-kal erősebb a karakter, ha figyelsz a kraftra meg a kristályokra. (Ezt csak úgy kitaláltam, mint a reklámokban, eheheh...)
Akkor nem volt még egy valamilyen akármilyen színű fénnyel-erővel átjárt fegyvered sem? Ne idegelj! Ebben egy +20-as dmg tűzkristály van benne (fáklya helyett is elmegy), meg egy szkillt adó (block breaker+1), és hatodik szintű fegyó, azaz jóval többet is sebez, mint az originál!
Kraft ruleZ!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Húsz százalékkal fényesebb haj és köröm, dúsabb szemöldök, fejfájás nélkül! Utána meg Te rohansz be a gyerekek szobájába, ugrálni az ágyukon, mikor ébrednek! Csak előnye van!
(Meg lehet dobni a cuccok árán is egy kicsit, minimális befektetéssel. szerk - kraftolásra értem)Nekem az első dolog szintlépés után a, hogy felnyomom a kraftot, ha lehet... bezony! Most elkezdtem alkímiázni kicsit komolyabban, megnézem, hátha abból is lehet összehozni némi lóvét. A kristályok is drágák, nem csak a kártyák meg a könyvek...
Ha megvan a szkilled, megfelelő szinten, akkor mindenből ki tudsz szedni, (mindenbe be tudsz rakni) kristályokat, bár van néhány szabály, de ezek úgyis kiderülnek majd. A legszebb, hogy egy másik szkillel kristályokat is össze tudsz fúzionálni. Egy itemben két-három darab +2-es ability kristály, felszorozva a cuccok számával.. hümm... ráadásul a harcos-íjász-mágus szetekre külön beállíthatod a tárgyakat, szóval a páncélok mellett cserélgetheted a kiegészítőket is (amuletek, gyűrűk) az éppen aktív tulajdonságoknak, szükséges ability-knek megfelelően.
Garantálom, hogy húsz százalékkal magasabb mágus leszel, és húsz kilóval könnyebb, ha kraftolsz!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
!
Hát a harcos jó választás lehet, ahogy figyelgettem, elég őszinte kaszt! Előző nehézségi fokozaton volt egy zseniális módszerem, szétnéztem, aztán fegyver elő, elordítottam magam, és berohantam az ellen közé... na de mielőtt becsapódtam volna, rohanás közben benyomtam egy "3"-ast.. sok értelme nem volt, de baromi jól nézett ki, ahogy felugrott, aztán lesújtott a gyorsvonat! Az első mobot általában első csapással agyon tudtam csapni!
-
HaaS
addikt
Kedves Nézőink! Most megmutatjuk Önöknek, miben tér el egy hagyományos mosópor a megújult, briliáns KRAFT SzuperSzeven mosóportól, ami nélkül talán nem is érdemes vizet használni semmire, soha, sehol!
A bal oldalon egy hagyományos mosóporral, míg a jobb oldalon a zseniálisan hiperszuper zsírkirály pengepályaöcsém hetedik generációs SzuperSzeven mosóporral kezelt izé látható:
Nem csalás, nem ámítás! Mindössze hét szkillpontért (és csekély materiális javakért) Ön kap tőlünk egy 53%-kal csillogóbb, ragyogóbb izét!
Sőt, ha most rendel, ajándékba adunk egy lyukat... nem, nem... most szólnak a fülemre KÉT lyukat adunk most ajándékba kéremszépen, amibe aztán azt pakol a kedves vásárló, amit nem szégyell! Akár T_MI kristályt is, mindégy!Kraftoljon velünk! Szuper ajánlat szuper alkalmakra! Újabb generációs termékeink szkillpontokért elérhetőek a boltokban! Most egy kis reklám, és rövidesen visszajövünk...
-
HaaS
addikt
Nekem a pajzsnál nem volt világos az a zöld ikon, azt írtam is... mint kiderült az a "lefedettség szöge", hehh... én méretre tippeltem, (de így legalább van értelme a számnak).
Tetszik a fordított arány a pajzs nagysága és a sérülés mértéke közt, amit okozni lehet vele !Sörben:
1. sebzés típusa, mértéke (lehet vágó vagy zúzó)
2. hatótáv
3. sebesség
4. cucc szintje (ezt növeled kraftolással, változtatja a cucc paramétereit)
5. tömeg
6. kristály szlotok száma
.. meg még rahedli extra ikon a extra dmg-nak, rezisztensznek. Manuálban gondolom csak benne vannak...
Én is csak úgy következtetek... a pajzsos dologra rákerestem, kint van fóruma rendesen a játéknak, valami angol háeszbe olvastam bele, ott volt a megoldás.Hanem elég nehezen megy az átállás mágusra... elég komoly ellenállásba ütközöm manapság... mindig előkerül a jó öreg kétkezes, a gond csak az, hogy a tulajdonságok már mágusra vannak áttolva, de asszem kicsit korán csináltam, mert még nem igazán effektív a dolog.
Hanem figyimá... a Gotharius fejfájását okozó Csúnyagonosz Nekromanta barlangjában mire jó az a kapcsoló ott az elején? Látom, hogy van tovább dungeon (a térképen), de már végignyálaztam a falakat, hátha van még egy szviccs valahol, ami átállítja a teleportot... nem találtam semmit. Zavar kicsit... visszadob az elejére, oszt kalap, kabát.
-
HaaS
addikt
Figyelem ám, mert az ork társak is dobálják ám magukból a kveszteket! Amiről beszélek, az a harcos egyik küldetése, a kezdő szigeten van két dungeon, ez nem a gromos, hanem a másik. Bár lehet, hogy van még több, egyelőre kettőt találtam!
15. szintű vagyok egyébként, ezek nem sztorira épülő kvesztek, tehát tolhatod bármikor, még az ominózus városba sem jutottam el, csak úgy nézelődök, felfedezek.wesker24: szépek! Tetszik, hogy egyből rohan rád egy guard, hogy elővetted a fegyókat! Nem erőlteted a kraftolást Te sem, látom! Na majd én!
Az a black candle-ös kveszt elgondolkodtatott... ha belegondolok, hogy végig kéne próbálni az alkímiás cuccokat abban a sütőben is, hogy miből mi lesz.. kicsit csavar az alkímia "egyszerűségén".
Ti megtaláltátok az elején a szavannán azt a skorpiót? Elsőre nekem kimaradt... semmi különös egyébként, bedarálható, csak kicsit meglepett a méret...
-
HaaS
addikt
Na jó, beszrtm! Láttátok a pantomimes Varn-t a kopjafájuknál? Hát ez kééészDDD! Játssza az üvegtáblás figurát, láttáháháhháátoook? Ehhhehehh... hjááááj... ez valami easter eggDDDD?
Jameg, kicsit nehezítettem... hardon, egy karakterrel összerakom az összes armor szetet, ami létezik... itt lesznek a képek.
Velem van a baj, hogy a harc minden mozzanatát élvezem? Én nem is emlékszem játékban ennyire kifinomult kombatra... ez inkább vívás, mint zúzás errefelé, imádom! Előreszúrás, visszalépés, blockbreak, szúrás, block, visszalépés vagy blokkból vágás... a pajzzsal ütésben még nem vagyok nagy szám, de néha bejön az is... jáááááj... mesébe illő ez az egész...
Érdekes ez a pajzsos dolog... alapból nem is kéne igazából, hiszen akár két hosszúkarddal lehet szeletelni (csodálatos animációkkal), meg blokkolni is, de a szkillek szempontjából jobb, többet lehet használni, játszani aztán meg tényleg sokkal érdekesebb... meg gyönyörűségesek a pajzsok... na és persze aztán ott van az is, hogy eggyel több cucc a karakteren, több kristály aktív... hmm... lehet, hogy én is harcossal tolom végig? Túl szépek a cuccok, túl szépek...Hja, ami lemaradt: az a hely, ahova nem tudtam átteleportálni, az maga a gromos dungeon volt, szóval minden okés...
-
HaaS
addikt
Remélem!
Ez a backstab is bejön... lehet valami ötszörös szorzó a sebzésen, gondolom, mert nagyobb kétlábonjárókat nem sikerül néha májonszúrni. Tápolni kell a tőrt is rendesen... kicsit vicces, mikor odalopózok mögé, és nem vált át az ikon! Nézegetem a tőrt, sziszegek egy sort, aztán elő a fő fegyver... meg a hangzavar, ami a használattal jár!
-
HaaS
addikt
Vájszeszniht... ebből kell nekem egy dobozos verzió (gmg-set majd visszadobom), ha jól láttam, abban van az OST cédé is, addig nem modolgatom. A csupasz eredeti érdekel. Néztem a honlapot én is, van néhány júzer mod is, figyeltem, de nem az én világom ez a pecseléses tökörészés!
Jahh, lengyelek a drágák... mit mondjak, tanultak... TW1 után ilyet kiadni, bug nélkül, ez már orrbaverés szintű... rohadt nagy bajban lennék, ha most az általam ismert összes rpg közül kéne választani. Illetve most nem, most egyértelmű... a Drakensang folytatásnak nagyon fel kell kötnie a gatyát... még jó, hogy csapatalapú, és bele tudom majd magyarázni, hogy miért élvezem kevésbé.
Ami meg a dragonédzset illeti, olvastam az infókat, néztem jópár videót... általában sóhajtozásba vagy röhögésbe torkollott a dolog. Bedobtam egy-egy kézigránátot az ajánlóba, meg valamelyik daókettes topikba is, láttad mi lett a vége... én megpróbáltam. Sejthető, hogy nem unalmamban ugatom el a TW2-t az erpégé feltámadásaként... innentől az hagyján, hogy nem zavar a dolog, de szerintem vicces! Mindenki játsszon azzal, amivel tud, meg amivel akar."a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Varn.
Szavannán találtam meg valahol a délnyugati részen (most jól írtam), ahol imádkoznak a totemükhöz... nem hittem a szememnek, nagyon röhögtem... sajnos mikor közelebb lopóztam, a haverjai észrevettek, így nincs jobb felvételem.Én kivettem inkább két nap szabit a jövő héten. Másképp már nem megy. Remélem az asszony nem utál meg túlzottan, és néha ad be majd kaját...
6 nap Two Worlds 2. Óóó dzsíííz... gyerünk má' haza!
szerk: Te még nem dúdolod mindenhol a zenéjét? Én igencsak...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
'Zokulusznál nem tudnám mindig ugyanúgy beállítani, meg "mákos a kép"!
Durva dolgokat írsz... még mindig nem mágiázom, épp a lvl 12 armor szetet akartam begyűjteni, de látom, hogy az nem szet, csak a felső, meg a sisak. Gyön a lvl 15!
Alkímiánál sajna csak a kveszthez kellett a labor... nagyon nem sajnálom, így is ingoványos terület, hogy miből mennyit!Ha nagyon kell a lóvé, kockázz, és rúgdosd az asztalt, ha kell, így a sok vásárlásom miatt "kénytelen" voltam használni!
Na kimásolom az új mágus szeteket...
szerk: még nem olvasok utána sémminek, így egyelőre érdekesebb!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Jah, vissza is felejtettem néhány erő pontot! Kezdett eldurvulni a dolog... ez a weighted lance, ez komoly cucc... na meg kellett, hogy használni tudjam a mágus cuccokat... kíváncsi vagyok meddig megy így felesben!
Hanem... most lehet, hogy kiröhögsz, de én csak most jöttem rá, hogy a lónak is van inventory-ja !
Az szép kis sebzés... én a mátrixos kivégzéseket élvezem éppen!
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Royal Wooden Shield... eddig talán ez pajzs tetszik a legjobban... durva, hogy így a legelején már legalább 25 féle volt... és még be sem jöttek a fémpáncélok, na az lesz még szép!
Még mindig a szavannákon derítem fel a terepet, találtam megint egy pár dungeont, nagyon szépek!Rakom össze az adepteket, meg a 18-as leathert!
-
HaaS
addikt
Kvesztek: az aktív kveszt az a sárga flag a térképen (plusz piros X), a quest listát megnyitva (pergamenen) a kveszt neve előtt a háromszögre jobb egérrel kattintva bármelyiket aktívvá tudod tenni (átszínezi)
Navigálás: jobb klikk a térképen, kék, saját flag, ha vmit ki akarsz kerülni (hegy)
A ló ott lesz a környéken, max elment legelni. Csak "saját" lovat tudsz hívni (ültél már rajta, patkó ikonnal a térképen) és csak hallótávolságból! Egyébként lesz még sok, főleg a Varnoknál... érdemes teleport közelében leparkolni velük, (vagy melléjük dobni egy vihető portált - ilyened lehet, hogy még nincs).
Hogy több kártyát tudj használni, ahhoz kellenek könyvek, "találni" az nehezebb ügy, az biztos, hogy a nekró és a föld mágiás könyveket vettem.
Ha minden igaz, Talented Tongue és Sorcery Artisan könyvekbe bele kellene futnod.. a többi az árustól vagy a mage guild kofáitól. Jóóóó drágán! Egyebet meg nem mondhatok, mert én is a szavannán nézelődök."a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Hmm... valamelyik kveszt közben jött, tuti megtalálod... Bayanban van könyv és kártya is az árusnál, ha már nagyon unod a tűzgolyókat... így az elején én nem találtam túl effektívnek a mágiát... kevés a kártya... bár frame>24 valahogy megoldotta, ő megidéző lett végül, ha minden igaz: Earthmage. Vagy Air, mánemtom...
Csak nem hangyákra vadászol?
Tipp: északkeleten van egy dungeon a sarokban egy teleporttól délre 50 méter kábé, barlangbejárat, a másik vége meg.... nem, nem mondom! Nézz be, ha gondolod, oda is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest