Hirdetés
- Fujifilm X
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 3D nyomtatás
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
De, pont a nagyobb willpower bónusz miatt érdemes magasabb szintű botot venni (lusta vagyok képet rakni, majd otthon megnézed). Willp. már valóban mana- és sebzés növelő. Viszont azt meg én felejtettem el, hogy ezek tényleg szinthez vannak kötve, szal azon osztályú staffot tudod használni, amelyikhez tartozó spell mastery van kigyúrva. Ez nálam az Earth és a Necromancy, e kettő közül bármelyikkel ugyanúgy megyek.
-
HaaS
addikt
Nocsak, nocsak... CDGalaxis, 10 rugó.
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Jaja, nagyon jó, hogy felvetetted
!Staffoknál mondjuk nincs % willpower tán, szóval a "klasszikus mágus" választhatja a szívéhez legközelebb álló botot.. na persze kell hozzá a mastery, szóval azért bármelyiket nem, de saját eleméhez tetszés szerint turkálhat a szatyorból kiegészítőt, csak hogy varázsolni tudjon
!szerk: a barrage az szkill, a másikat, ezt a körbelendítést meg a tutor részben tanítja meg a harcos orktesó, a lényeg, hogy riposztolni kell blokkból, ha a kombója végére ért az ellenfél.
-
frame>24
addikt
Igen, elvileg ez a lényeg, hogy a harcos oldalon van több(?) skill kétkezes fegyverekre, így staffokra is.
Tehát nekik ez öröm, mert mondjuk idézhetnek maguknak társakat, vagy bármi, közben elemental/spectral/stb. sebzéssel üthetnek.
Így a klasszikus mage-nek viszont csak a +% willpower jön, mint bónusz.Na, ez van, ettől még mondjuk játszható, ugye eddig fel sem tűnt.
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Na itthon... ránéztem... hát igen
! Akkorát ütök archmage staffal, mint harcosként egy erős kétkezessel(!), csak ugye más típusú a sebzés
! Egy darabig maradok a staffnál, az biztos.....defigyimá, akkor most a staff valóban kétkezes fegyverként műxik, barrage szkill meg minden? Megy az overhead körbelendítés is? Vááá... ki kell próbálnom
! Akkor tényleg létezik a battlemage, mint olyan, ha használja a szkilleket
!Fel a fejjel öregem, egy nagy mágus nem a pálca erejétől az
! -
frame>24
addikt
Hát, akárhogy próbálom, nálam az jön ki, hogy csak a melee sebzésbe számít a bot fajtája, semmi másba. És más fórumokon is ezt írják...
Most ez annyira nem tetszik, mert mondom, nem sok mágus hadonászik testközelből, másfelől legalább mindegy, mit veszel kézbe, ha varázsolni akarsz.
(és ellenőriztem, az unstable spell-nél sem számít, hanem ahogy előbb írtam, csak a mastery skill)DE asszem írták is, hogy ez amolyan "battle mage" karaktereknek jó, akik szeretnek ütni, de alkalomadtán buffolják/gyógyítják magukat.
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Az biztos.
Mondjuk én mostanában halálra szoktam rugdalni, meg öklözni a mobokat, mert vicces
!
Jó esély van rá akkor, hogy a staff akkor csak egy "normál" fegyver, extra elem sebzéssel, és lehetővé teszi, hogy varázsolni tudj. Logikusnak tűnik... ez esetben a számok az armorokban tényleg rezisztek, és sehova nem számítanak az értékek, olyan varázslatot kavar össze a delikvens, amilyet akar, csak a willpower, a mastery, meg a kiegészítő szkillek (kártyaszám) számítanak.A varázslat stabilitás az willpower is vagy csak mastery? Játékbeli info alapján csak az utóbbi...
szerk: hehe, az utolsó kérdést megválaszoltad közben

-
frame>24
addikt
A melee sebzésnél egyértelműnek tűnik, ugyanis pl. egy fire staff melee attack esetén tűz sebzést ad (rápakolja). Ez jó és fasza, de a mágusbottal ritkán csapkodok bárkit is, mert az ugye már régen rossz...
amúgy meg az unstable spellkenél mintha valami olyan lenne, hogy akkor instabil, ha pl. több tűz-elemet pakolsz be, mint amennyit a fire skill-ed kezelni tud. És ilyenkor vagy nyomsz a skillre, vagy szeded szét a 'zamuletett.
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Hát valami szerint csak eldönti, hogy melyik spell unstable, és melyik nem az. Ha ebbe sem számít be a staff ereje, akkor az fura.
Az nem zavar, hogy egy spell ereje nem a bot "méretétől" függ. Az, hogy sikerül-e elvarázsolni, az azért függhetne, mert ha az sem, akkor tényleg lényegtelen a bot. Illetvee... varázsbot melee-nél csak a zúzó sebzést tolja, vagy rápakolja a varázst, azt nem nézted? Mert ha hozzáadódik, akkor az is lehet, hogy ugyanúgy működik, mint egy normál fegyver, izmos elementál sebzés bónusszal. Nemigen próbáltam még mágussal a közelharcot
! -
frame>24
addikt
Aha.
Az (spell-)amulettes írományod alapján akkor van/lehet hatása, csak éppen ez a kiírt stat/sebzés értékekben nem nyilvánul meg. Ráadásul összetett varázslatoknál is érdekes a dolog, ugye kombinált effecteknél lehet ott "tűz-víz-levegő" egy adott amuletten belül.asszem azzal kell majd kísérletezni először, hogy tiszta spell-eknél (pl. csak tűz), ugyanolyan ellenfél hamarabb döglik-e a spéci bottal, vagy sem. Ráadásul csak alap staffokat lehet összehasonlítani, hogy kizárd az egyéb buffot. De ezt is sok lényen kell próbálni, hogy tuti legyen.
Illetve majd nézek hiv. fórumot is.
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Hát ez a Te asztalod, de én is úgy láttam, hogy a staffoknak a missile típusú varázslatoknál nincsen extra hatása. Szóval varázslásnál a szpell ereje számít csak a sebzésnél, a boté nem.
Ki kéne próbálni summonra, aoe-re, miegyébre, hogy okosabbak legyünk.
Az is lehet, hogy a fire staff ereje beleszámít abba az elméleti értékbe, amivel azt számolja, hogy el tudod-e varázsolni az adott szpellt, vagy unstable, és ezért nem.
Az biztos, hogy volt már úgy, hogy egy erős tűz és egy erős levegő amulet volt kirakva quickbarra, és ha átváltottam air szetre, akkor már nem tudtam ellőni a fire spellt. Ez persze lehetett a belepakolt bónuszok miatt is... nem egyértelműen jelenti, hogy számít a cucc.Armor szetbónuszról nem tudok (nem lesz erősebb a karakter attól, hogy egyféle chainmail armorból az azonos tulajdonságokkal rendelkező darabok vannak rajta), csak nem szivárványszínű, és az összerakásuk jó elfoglaltság a hozzám hasonlóknak.
Mágus esetében nem vagyok benne teljesen biztos, de általánosságban az armorokban lévő elemental power az ellenállást jelent. Szóval full fire gúnyában a tűzellenállásod a nagy. És persze kapod a willpower bónuszokat, ami miatt mindig érdemes mindenből a lehető legjobb cuccot használni.
Ennyit tudok egyelőre, majd este próbálgatom én is.
-
frame>24
addikt
Najó, most akkor így lvl 30-on lenne egy kínos kérdésem!
Ugye vannak a különböző varázsbotok, staff-ok, mert kellenek ahhoz, hogy egyáltalán el tudj lőni egy spellt, eddig OK.
És ugye, minden mágia-osztálynak van dedikált botja, pl. air, fire, stb.Ugye bármilyen staff-al bármilyen mágiát lőhetsz, de elvileg, a bot a saját típusú mágiára erősítve hat:
"Magic staves are created with a specific element in mind. They have to be used to focus all the magics, but only give status and superior power increase when used within the element they've been designed for. And so, you can encounter Fire staves (Fire magics), Air staves (Air magics), Earth staves (Earth magics), etc.." (innen, vazze.)
Nekem az egyetlen bajom, hogy nem vettem észre, hogy bármilyen +hatással lenne ez az adott spelljeimre. Tehát pl. necro staff-al, nem lesz nagyobb spectral/poison/stb. damage-m, nem lesz kisebb mana cost sem, semmi.
Tehát, akkor emígyen sajnos mi értelme az egésznek?Ugyanezen kérdésem áll a "SET-ben" gyűjthető ruhákra (pl. necro sapka + ruha? Ad valamit pluszban?)
?

Vagy full set-ben kell lenni a botnak a ruhákkal is, vagy hogyan? - erre sem találtam leírást...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
No azért megcsinálták ám azt is, hogy a "szemfüles" is simán vegye a labirintus akadályokat, az utolsó labirintushoz már én sem rajzoltam térképet. Azt kell, hogy mondjam, hogy igazából borzasztóan nem kell, csak ha az ember fel akar deríteni mindent, hátha van még valahol valami. (Azt meg már én is meguntam...)
Nem részletezem, mert minek, majd rájöttök magatoktól... kis csalódás azért nekem, és gondolom megnyugvás millióknak
! Bóklászás nélkül, seperc alatt teljesíthető a legnagyobb labirintus is. -
fiATHaLON
őstag
Nincs ellenemre az ilyesmi, ezt tudod, csak furcsálltam, hogy
azért egy minden igénynek megfelelni akaró (és ahogy látom, tudó)
játékban ilyen merész húzás veszélyes, mint hogy nincs térkép.
Amúgy mekkora lenne, ha kikapcsolható lenne mindennemű
interaktív térkép egy játékban, tehát csak általános térképek
találhatók, vagy esetenként egyéni jelzésekkel, valaki tulajdonából.
Persze nem elégedetlenkedem, mert ez a játék már első rápillantásra
megcsillantott valamit, amit az utóbbi időben nagy BIOcégek
és hasonszőrök sem mernek felvállalni a régi játékosokért. -
frame>24
addikt
A-ha... Hát akkor én még a klÁsszikus értelemben vett labirintusban, MAZE-ben nem is voltam, csak sima dándzsönben...
De én nem is csalinkáztam körbe a teljes szavanna szigetet (legfeljebb 1-2 mellék-küldetéssel), maradt is egy jó nagy üres folt középen-alul...
Most meg már egy másik szigeten vagyok, és hát hogy is mondjam, a díszlet szép.
szerk: valaki írta, hogy nem éri meg felfedezni (pedig az még egy dedikált gamer volt)... Ezt sem értem, én azért találtam jól zárt ládát használható dolgokkal az ilyen mellék-barlangokban...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Ez benne a szép, hogy mindenhol van térkép, csak labirintusnál nincs (mert hát ettől labirintus). Tehát még dungeon-ökhöz is van map. (Ami persze vitatható lenne, de rohadjak meg, bőőőven elég ez a labirintus dolog térkép nélkül... nem estek túlzásba, szerencsére.)
Hogy mi lesz később, azt majd a többiek...
szerk: dungeon<>labirintus, ééérted
! Én sem egy darabig, segáz
! Aztán hogy a játékon belül a labirintus dungeon-e, azt nem tudom.
Lehet, hogy minden labirintus dungeon, de nem minden dungeon labirintus, pont ahogy a bogár és rovar párossal van, tudod.Most már mindent értesz
! -
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Felfedező típus vagyok, ahova be lehet jutni, oda be kell, hogy jussak. Fiathalontól tanultam, ő mesterlopó
. Nőknél ez.. hagyjuk...Asszem egy vagy két labirintus van hátra, aztán készen is vannak. (Alg: az egyikből van a kép is a #14-ben, csak akkor még nem tudtam, hogy az az.)
Szóval igen, bejártam a komplett szigetet, bejutottam a zárt Déli Kapu mögé is, így ment tovább a labirintus küldetés, meg láttam a Tower of Fangs-t is. Szerencsére jól le van zárva minden, ahova később küldi kell, szóval eltolni nem lehet semmit. Ebbe a toronyba sem tudtam bejutni. Jegyzeteim szerint 5 dungeon van még a szigeten (Hartmandoron kívül persze), ahova a játék nem enged be, szóval ezek kvesztesek lesznek.
Éreztem én, sőt... tudtam, hogy "nem kéne itt lennem", de hát ez az igazi terhelés a játéknak, hogy mennyit bír elviselni, ha valaki feszegeti a határokat. Egyelőre mondom, meglepően jól tűri, nem akadt össze semmi semmivel, nagy pirospont.
Hatvangól előtt majd nyomok egy statot a komáról... eddig 19 dungeont ír kitakarítottnak karakterlapon.
-
frame>24
addikt
Hogyhogy Hatmandor sehol?! Illetve hogy labirintusok? Mert egyik hsz-ben írtad, hogy valami temple ruinhoz is eljutottál... skill bookokkal, meg ilyen egyiptomi stílusú szobák és a szobor-harcosok, nem? Namost, nekem oda a küldetést Hatmandor után és kapcsán adták...
Ennyire más úton is el lehetne jutni?
Toronyban vótá mán? (Tower of fangs?)
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Úgy van, valóban bugteleport... van ott egy "rejtett" láda is... hasonlóan kicsit lejjebb, mint egészséges. Alggal beszéltük, hogy van azért benne bug, én is találtam már párat, van hegyalámászás is (textúrahibából), na meg a pislogó halott, azon nagyon röhögtem... de kvesztek szempontjából még nem volt gond itt sem. Fagyni meg tényleg nem szokott...
A treppelésnél pánikoltam nagyon, mert sehogyan sem sikerült letenni a földre, de aztán rájöttem, hogy be kell hájdolni
!Megléptem a szintet a labirintusokban, Hatvangól sehol...
-
frame>24
addikt
Megfogadtam amúgy HaaS kraftolós tanácsát, s bár elég sok skillpontot beleöltem, nagyon hasznos kis dolgokat lehet gyártani, és valóban jó, hogy bármit szétszedek, azt megy az aktuális ruhába/staff-ba. A kő-egyesítő skill fontos hozzá.
JA! (#152) az kivételesen egy bebugzott teleport lehet, néztem, hogy azoknál van ez kék kúpos fénycsóva.
De azt kell mondjam, még nemigen láttam bugot!! Másik, Őőrület, hogy directX 10-ben milyen plasztikusak a felületek, pl. a faragások a kövekben nem csak valami lapos texture, hanem még a kis árkok is árnyékot vetnek... Szintúgy a padló kövei, rücskei, áhhh...

-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Hiányoztál
!Én már a besétálok-feltöröm-kijövöket _is_ kezdem feladni, nemhogy a lopkodást... rengeteg a ház meg a lakás, na meg a mikor ki van otthon, ugyebár... majd Te jegyzetelsz
!Hanem ez a labirintusos dolog, ez nagyon jó, mindenből pont annyi van, amennyi kell... lusta vagyok már én is térképeket rajzolni, nem úgy, mint régen, a POR, EOB idején, de ezeket másképp tényleg nem tudom, hogy lehet... papíros-ceruzás nosztalgia
! -
fiATHaLON
őstag
Remélem, mihamarabb lesz itthon is kaphatósba, besétálósba.
Ez a no level cap meg külön érdekes sp-ben.
Haas:
Akkor szisztematikusan végiglopom a komplett játékot, ezt te már tudod.
Ja, és szeerintem a másodiknál belebotlottál egy
Szikszai kiállításba Kamaraerdőn. -
HaaS
addikt
Hatalmas hírem van! Miután megtaláltam a Batlle Cry skillbookot is (megérte rákölteni 10 rugót, báh
) így majdnem 24. szinten továbbmegyek lassan a fő szálon
! Nem semmi, mi
? Lövök hatvan gólt!
A 30 termite-os kvesztre még mindig senki? Sokallom!Picture of the day: Ezvajonmi
?(Mi lesz még itt, atyám...)
Jah, fiATHaLON: ha már tudsz lopni, szerintem ott elakadsz
! Egyszerűen poééén, ahogy keresik a cuccaikat akció után
! -
HaaS
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
Egyébként nem is értem.. 15k-t új játékokra úgy költenek, hogy bedobják a gőzbe, vagy doboz, de van hozzá egy félbehajtott lap, miszerint vigyázz, ha epilepsziás a görcs... finito.
Engem az zavar jobban, hogy szvsz nem sok esély van beszerezni, ha tényleg "szigorúan" limitált kiadás... túl régóta piacon van már.
-
HaaS
addikt
Találtatok demót?
-
HaaS
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
A válaszom az, hogy lehet, hogy nem éri meg, viszont nem tudok olyan játékot mondani az utóbbi időben, amivel semmi nagyobb bajom nem volt.
Ők megérdemlik a lét, én meg a dobozt
!Csak az ugrálásba tudok belekötni, az macerás néha. Az azért nem rossz, ha ez minden problémám
!szerk: ja és KELL az audió cédéje, KELL!!!
fiATHaLON: jóvammá, akkor mi az, tessék, mondjad
! -
HaaS
addikt
Royal, biztos? Én a normált láttam kábé ennyiért.
Mámindegy, rendeltem. Köszi azért.
* Two Worlds II game
* Mousemat (PC version)
* Hardcover Art Book
* Cassara prophet figurine (27cm tall)
* Soundtrack
* Bonus materials – videos and wallpapers
* Two Worlds II playing cards
* Map of Antaloor
* In Game Item – Dragon Scale Armour
* In Game Item – Elexorian Sword
* In Game Item – Bonus Map
* In Game Item – Bonus QuestJó lösz.
-
HaaS
addikt
Erm, ez a Royal Edition érdekel... honnan érdemes ezt rendelni?
-
Vistaboy
veterán
Megérdeklődtem a CD Galaxisban, hogy mikor lesz hazai megjelenés, és hogy kapható lesz-e náluk. Ha igen, majd megpróbálom Zsoccc-ot befűzni, hogy szerváljon egy tesztpéldányt, és ha az sikerül, akkor szívesen tesztet írok róla.
Ui.: Akinek esetleg sikerül külföldi forrásból olcsón beszerezni, és el tudja küldeni utánvéttel, az írjon PÜ-t, mert érdekelne a dolog.

-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nálam Top10, de inkább 5. 30 órát 'sztam el az első szigeten (cseptör 1, lvl22), és még mindig felderítek... megéri... újabb kellemes dungeon
!Talán az a legszebb benne, hogy a diablós-hentelős ugyanúgy tud vele játszani, mint az aprólékos-felfedezős, meg a direktikszb*zi... tényleg akármilyen karaktert össze lehet hozni, akár egyszerre is. A mágia az zseniális, karakterfejlődés, millió cucc, szarrákraftolható, kristályozható minden tárgy, harcolhatsz ezerféleképpen, mindenre van skill... mestermunka. A zenéjéről meg nem is beszéltem.
A minijátékok is király mind, a zenéléstől kezdve a zárnyitáson át a lopásig, megcsinálták, ahogy kell... áhh, 95%... minimum.
Szabira kellett jönnöm miatta, de hiába, nem lesz elég
. -
HaaS
addikt
Jááj, de megszívatott a játék, jóég... ez a dungeon ez komoly volt... volt némi macera a kijutással
! Jól megcsinálták, ki lehet jutni spec cucc nélkül is, csak kell agyalni egy kicsit... tanulságos volt... -
wesker24
senior tag
Mi van talán magyarul játszod vagy mi ?

Vagy csak kiejtés szerint mondod a város neveket ?
Hatvangól az Hatmandor akar lenni gondolom ! xD
-
Alg
veterán
Apropó, ha valaki találkozik "damage taken goes to mana" spell-el, kiabáljon, mert akkor megtaláltuk az örök élet kulcsát

-
Alg
veterán
Karakterem a végére:
40es szint körül végeztem, végig mágus voltam, nem osztottam újra és nem tartalékoltam skill pontot.
Attributes:
Elsőre (Health? Endurance?) alig raktam valamit, a játék elején felesben ment a Willpower-el. Bónuszokkal, tárgyakkal, kövekkel valami 55 lett a végére. Minden más pont Willpower-re ment, ennek két oka van: egyrészt mert ha egy mágust megütnek, az régen rossz (minion block, kite kell) másrészt elég hamar elérhető a mana-pajzs (Diablo2 feeling) ami a sebzést csökkenti és a manára terheli (azt hiszem enchant+time+protection+valamelyik tűz, talán force kell hozzá). Közel 200as Willpower, ezzel közel 30.000 max. manával fejeztem be.Mindenféle missle varázslatokat használtam, szűkebb helyeken megidézett lényekkel blokkoltam magam előtt a terepet, és hátulról osztottam az áldást.
Kedvencek:
- egyértelműen a missle+ricochet+homing+damage első layer, és az enchant+damage második layer vált be, ellenféltől függő változatban. Hatalmas sebzéseket lehet vele elérni, gyakorlatilag minden szörny 1-2 találat után halott. Érdemes kísérletezgetni vele.
- korai szakaszban missle+homing+damage első layer, és area+water vagy fire 2. layer -> becsapódáskor megvakítja az ellent, nagyon erős.
Minion-ok: megidézett szörnyeink borzasztó buták, már-már idegesítő módon gyűlnek mindig körénk, ezzel elállva az utat - gyakran meg kellett várnom míg eltűnnek mert nem tudtam elmenni mellettük. Ráadásul alacsonyabb a prioritásuk mint a saját karakternek, így hiába vannak ott, így is minden ellenség minket fog támadni, simán elfutnak a szörnyeink mellett. Blokkolni jók.
Tervben van egy kicsit kevésbé belekockulós harcos.
Szerk: 3 layeres varázslatokat nem használtam, nem is igazán látom értelmét mit lehetne velük kezdeni (missle+spray és utána summon után lehetne egy harmadik enchant a szörnyek erősítésére, de ezt valamiért nekem nem engedte.)
Altar carrierhez valamiért nem tudtam effect kártyát adni

-
Alg
veterán
Jah a dungeon-ok is kicsit sablonosak, látszik hogy elég kevés, egyforma darabból vannak összerakva, de ezt már diablo2-nél megszoktam

Első végigjátszás megvan, valami 29 óra nettó játékidővel, elementáris mágussal.
Fekete pont:
- kicsit egysíkú, unalmas küldetések, de hack n' slash rajongóknak ez nem probléma
- borzasztó lassú párbeszédek, és ezt szó szerint kell érteni, lassan beszélnek az NPC-k, és sok a rizsa, felesleges szöveg, ami ráadásul sablonos is
- komolyabb csalódás ért a legvégén, a főfő gonosz elleni csatában...SPOILER:
ha már az ember szépen megcsinálta, felépítette a karakterét, ellátta minden jóval, könyörgöm miért ballistával kell lődözni szerencsétlent, miért nem saját spell/kard/íjjal?SPOILER vége
Piros pont:
- mágia-rendszer, szerintem a játék legnagyobb újítása, hihetetlenül élvezetessé teszi a folyamatos próbálgatás, kísérletezés
- egész jó grafika, és jól optimalizált, nem sok játék fut ilyen szépen a notebookomon (Mobility 3650)
- poénok: van belőlük szép számmal, és jól ülnek
- Hangulat: habár szerintem az első résztől kicsit elmarad ezen a téren, még mindig kiemelkedőOlyan 80% körül kap tőlem.
Mindjárt írom a másik részt. -
HaaS
addikt
A kétkezes kardot én is mondtam, csak spoiler nélkül
!Unalmasak? Hát, éppen azokat dicséred, de sebaj
! Nincs belőle olyan sok, és nagyon tetszik, hogy kőkeményen őszinték a népek... az a nekromanta a kezdőszigeten sem sablonos a "játsszunk egy játékot"-tal. "Mummy" az a beszt, a német zsír, az alkimista is a tengerészekkel, bejött... a haldokló meg halkan és lassan leheli ki a lelkét. Ez ilyen.
Van egy egyszavas visszakérdezése a főhősnek, amivel folytatásra buzdítja a beszélgetőpartnerét... na attól tényleg falra tudok mászni, más nem jut eszembe hirtelen. Hatvangól előtt a hirós gyerek is jól adta elő magát... mi vagy ki nem tetszik?
Néha nekem is viszket a tenyerem, hogy továbbnyomjam, de annak a számlájára írom, hogy túl sok ilyen játékot láttam. Aztán elbíbelődök a kamerával egy kicsit, hátha mégis mond valamit...Találtam bugot, van egy halott, aki nyitott szemmel fekszik, és izomból pislog közben, jót röhögtem rajta
! -
Alg
veterán
Nem én... valami öregasszony defektes alapanyagból dolgozott

Jah, legjobbat nem is említettem: Félkarú csávónak: "Thats a two-handed sword"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként szerintetek is marha unalmasak a dialógusok? Van hogy simán átpörgetem, mert egyrészt mindenki iszonyat lassan beszél, másrészt annyira sablonosak hogy magamtól kitalálom (első feketepont)
-
Alg
veterán
EMBEREVŐ ESERNYŐ

-
Alg
veterán
Jah gyűjtögetem szépen...
A sziget főszörnye kb. fél percig tartott, 3 lövést bírt ki ebből...Layer 1 :missle carrier, ice, damage, homing modifier - 937 frost damage
Layer 2 : enchant carrier, water effect, damage, time modifier - Water drained from enemy organs causing 956 spectral damage, lasts 10.5 seconds270 mana, 0.7 sec delay
Ráraktam még 2 ricochet-et az első layer-re, csak hogy nagyobb csoportok ellen is hasznos legyen, így 1270 mana, de gyakorlatilag elég egyszer elsütni... (valami 6000 a max manám)
-
Alg
veterán
höhö...
2 körös varázslat, 270 manáért, 10sec alatt majd' 10.000 sebzés egyetlen célponton... Boss-killer![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyetlen baja a 0,7 sec cooldown
-
HaaS
addikt
Huhh, mennyi lóvét be lehet gyűjteni zenélésből... próbáld ki a dobot Csezmadárban (az a legegyszerűbb hangszer tán), 2 rugó nem rossz elsőre! A főtéren nyomd a bárd gyerekkel
! -
Alg
veterán
25, már nagyjából megcsináltam mindent a szigeten, ilyen random dungeonok kivételével... most megyek bé a toronyba
Van pár quest ami bug miatt beakadt...(pl. a német csávó lopkodós játéka, meg a lovaglósat is úgy vette késznek, hogy még aktív maradt...)
Eye for an Eye? 250% sebesülés vissza az ellenre LOL
-
Alg
veterán
Gyertyát hogy tudok gyártani a nekróknak? Hódzsír megvan, kell még valami (fekete festék?)
-
Alg
veterán
Ehhehe... csináltam mass life leech spellt, hatalmas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
előzőre:"Your argument is invalid"
-
HaaS
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Hehh, szép! Még mindig nem értem, hogy nem kapható nálunk... akkora dobozost veszek majd, mint egy ház!
Ismételten eljutottam a "mummy"-s kvesztig, sikeresen végigröhögtem megint az egészet... aztán mikor a folytatásban megláttam a kétkezes kardot... hát, nem tudtam koncentrálni egy darabig
! Oltári...A kvesztek eredménye egy új szint, fel is próbáltam az új light elf setet, bejön... főleg a szegecsek a csizma talpán, az kész, mint valami futballcipő, komolyan
! Na mindegy... viszont ez a szürke szín nem tetszik annyira. Átfesthetném ugye a vásárolt anyagokkal zöldre, de az alapszíne is más az armornak, nem néz ki olyan jól. A statjai viszont ennek tetszenek jobban, a szürke szetnek. Szóval elkezdtem összeszedni az alapból zöld szetet is, gyönyörű lesz, érzem! Ennek a statjai nagyon nem kiegyensúlyozottak, de nem izgat, játék van, vagy mifene
! Jól ki van ez találva... az hagyján, hogy ez már a 32. (harminckettedik!!!) szet armor, de ha belegondolok, hogy a statfüggő szeteket külön is össze kéne szednem, akkor már úgy 50-60 szetnél járnánk... brutális. És még csak lvl 18.. fuhhh... -
wesker24
senior tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Na ez nagyon jó hir !
Amint kész lesz ujra neki állok az tuti !

-
Brutális eb
addikt
Jó hír egy pár emberkének.
-
wesker24
senior tag
Hát én lvl 42 lettem a játék végére ugy hogy meg csináltam minden Story Side és minden Guild Questet !
Amugy SPOILER !
Ez olyan játék hogy soha nincs vége miután befejezted a játékot ás legördül a stáblista megy tovább a játék csak Story Quest nélkül na akkor lehet még megcsinálni a félbehagyott Side illetve a Guild Questeket !
-
HaaS
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
Jaja, az is szép staff... ez a pók meg, hát ez odatette rendesen
!Még csak lvl 17, már most megvan minden mágia lvl 5-re, nem lesz gond... köv szinten jön az elf szet, már meg is vettem előre
!
Az első fémpáncél szet meg 11 (tizenegy) darabos
?! Jó ég, mi lesz még itt...Elkezdtem komolyabban a mágiát, hát, tapsikoltam örömömben...
! Az undead meg a nagy stinger az teljesen kész van
! -
wesker24
senior tag
Ha nézted a képem ahol az alvilági haverokkal vagyok na akkor a kezemben épp egy Archmage Necro Staff van !

Amihez minimum lvl 50 willpower ési lvl 6 Necromancy kell !
Nagyon brutál sebzése volt neki már alapból is mindenféle upgrade nélkül !
De mivel nem mágus voltam igy nem foglalkoztam vele !
-
HaaS
addikt
Spoiler lehet a "felfedezőknek":
Mit mondjak, a nekró master staffon erősen felröhögtem
! -
HaaS
addikt
Aki saját maga akarja látni, az _ne_ nézze meg! Feltöltöttem egy borzasztó minőségű videót, ennyi futja az én matuzsálem gépemtől, félméret ráadásul. Imádkoznak ezek délben is
! -
HaaS
addikt
Hehh, megtaláltam megint az üveget tapogató drágaságot ([link]), itt van hozzá a térképrészlet (ez a szavannás sziget délnyugati csücske):

Szerintem reggel menj, estefelé már inkább imádkoznak, ahogy néztem.
A félsziget legsarkán (DNY csücsök) meg van egy Varn aki elrontotta a gyomrát majomhússal... rókázik rendesen. Gondolom nem sütötte meg eléggé
! A vizelős figurát azt biztosan láttátok (több Varn is van), de a legkomolyabb a termite-os embör, beele a tengerbe, fentről a mólóról... tud élni a srác
!szerk: a sárga portál ikon ne tévesszen meg senkit, az csak egy otthagyott personal teleport, ne keressétek nagyon
!Jönnek az elf gúnyák, jaaaj
! -
HaaS
addikt
Jaja... a hominges sprayes dolog deflekttel az igazi! Azt már próbáltam egyszer. Kis teremben pláne nagyon jól mutat
!Különböző elemeket egyszerre? Hát nem tudom, igazán csak egy elemet lehet boostolni (beöltözni hozzá), nemtom mennyire lenne effektív... egy képet megérne
! "Négy évszak pizza" lesz a spell neve
? -
Alg
veterán
Jah... gondolom a végére elég erős kombókat össze lehet rakni, mondjuk kapásból ha az elsőre megy egy spray+homing, utána elszabadul a pokol
(Sőt! most jutott eszembe, olyat fogok hogy 3 layer és mindhárom spray effect-el, 3 különböző elemi sebzéssel... lesz vagy 10K mana elsütni, de ha egyszer elindítom...) -
HaaS
addikt
Oké, akkor több kártyád lehet, gondolom.
Jaja, 'Zokuluszok nagyon jók, kell majd gondolom a sebzős is, egyelőre csak a normált használom, kamerázni. Valszeg lootoltad egy mobtól, lesz még jócskán. Esetleg a simának a hatótávjára figyelj, és azt használd, ami a legtávolabbról "küld képet"
!Jó kis varázslat... szép lassan belekezdek én is, van már 40k-m... boltos eladáshoz nem tudok gyorsabbat... viszont figyeld jól, mit, hol adsz el, és mennyiért. Sokváltozós a dolog... pajzs az például egyértelműen az ork kovács.
-
Alg
veterán
Asszem mediumon vagyok...
Valahonnan lett egy egyszer 1000-et sebző oculus-om (a la unreal tournamentes reedeemer)Most csináltam egy pár fasza kombót, csak az a baj egyszer elsütöm és vége a manának, még jó hogy gyorsan regen (valamilyen missle+idézés elég durva, gyakorlatilag egy pókot dobok az ellen közepébe
)Boltos eladáshoz nincs valami gyorsabb módszer mint az egyesével klikk -> yes ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Prémium UGREEN USB-C To 2.5G Ethernet Adapter
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!
! Akkor tényleg létezik a battlemage, mint olyan, ha használja a szkilleket
!
(és ellenőriztem, az unstable spell-nél sem számít, hanem ahogy előbb írtam, csak a mastery skill)
!

!
) így majdnem 24. szinten továbbmegyek lassan a fő szálon
?

.
! Az undead meg a nagy stinger az teljesen kész van