- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
de most ezek teljesen eltérnek az általam kérdezet dolgoktol
nem azt kérdeztem mit kellet volna vennem már bocs.
másrészt nem most vettem hanem ezelőt 3hónappal és 39k ért vettem a procit a vga-t pedig 40k ért
most jóval drágább mind kettő
és legalabb nem lesz az hogy majd kb 4hónap mulva vennem kell jobb procit vagy egy év mulva mert nem elég erős pl egy i3 2300k vagy bármi egyébb..az első kérdésemre ami fentebbi hsz ben van arra még mindig várok választ
-
-
sanyek2
senior tag
Bármilyen hang, fény, füsthatás (xD) ami nem volt korábban gondot jelent. Nagyjából honnan jön a hang? Biztos hogy a proci, és nem a táp cicereg? Ha a táp, akkor kevés a táp az adott konfighoz/húzáshoz. Ha tényleg a proci, akkor tuning függvényében azt mondanám túl sok áramot kap.
-
Spin
aktív tag
Jaa,nem látom a fától az erdőt...Megvan,viszont így sem változik a helyzet,sajnos.Elvileg én azt olvastam,h core2duo-nál minél közelebb van a 266mhz-hez annál jobb,így nekem azon van,bár ha állítom(csökkentem) akkor sem szereti a nagyobb fsb-t.Megpróbáltam már mindent,ennek a 410 a vége,ott megy alapfeszen 3,69-et,és hiába tolok feszt,semmi változás,tehát gondolom ott az út vége.
Nembaj,nézek vmi másik lapot,a lényeg,h 4ghz meglegyen és akkor már kihajtaná az 5770-et.Köszi!
-
eight
senior tag
Azt én nem mondtam hogy gagyi, de se a P43 sem pedig az L-es lapok nem tunningra lettek kitalálva. (szvsz az L-es lapok gyengébb a fesz-szabályzási képességei maitt vannak a "gondjaid").
ui.: vidd el valakihez azt a procit akinek jobb lapja van, és akkor kiderül mennyit számít a lapod. Minden proci más és más akár csak a lányok
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest