- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandalore009
csendes tag
válasz
enginev3.0 #46725 üzenetére
Állítsd att a cpu nal offsest re es - ba add meg neki az értéket!! Pl nekem ryzen 2600 asok van - 0.0875 rr van letekerve
-
IO.sys
őstag
válasz
enginev3.0 #46725 üzenetére
Olyan dolgok vannak a rendszer döntésére bízva, amiket azért én uralmam alá hajtanék.
Az XMP sok mindent piszkál tudtommal, nem csak a memória órajelét. Szerintem kapcsold ki és állítsd be kézzel a ram frekvenciát. Ugyanott van, kicsit lejjebb.
Spread spectrum legyen kikapcsolva. Olvass utána, ha nem tudod, mit csinál.
LLC-t állítsd 0-ra és gyári feszültségről feszelj alul.
Aztán 1-re (vagy 25%-ra) és gyári feszültségről feszelj alul.
Aztán 2-re...
3-ra...Rá kell jöjjél valami szisztémára, hogy hogy jobb a processzornak. Nem árt, ha közben papíron vagy excelben vezeted az eredményeket.
-
IO.sys
őstag
válasz
enginev3.0 #46723 üzenetére
LLC hányason van?
-
IO.sys
őstag
válasz
enginev3.0 #46721 üzenetére
Ha gyári alapra állítod a biost és fixálod a feszültséget, meddig tudsz lemenni?
-
IO.sys
őstag
válasz
enginev3.0 #46719 üzenetére
Én nem értek az AMD procikhoz, de abban a topikban elég nagy hülyeségeket beszélnek. Nem 1.2V a stock ennél a procinál. Ha rákeresel, mindenhol 1.375-öt írnak.
És mi a gond konkrétan?
-
zolee33
csendes tag
válasz
enginev3.0 #35873 üzenetére
hát..szerintem se nyertél a hűtőcserével a gyári általában elég szokott lenni,max neked kell belőni a ventik fordulatát,elég lett volna venti csere.meg el kell találni milyen pasztát tegyél alá....nekem egy gyárilag húzott xfx 9800 gtx+ van gyári hűtővel,evga precisionx-el allitottam be a ventilátort hogy se hangos se meleg ne legyen,és a magra MX-4 pasztát tettem,így 44 fokos,játék alatt max60,azelőtt 90 is volt,szar volt a gyári pasztázás.ha már hűtő csere mindenképp akkor mondjuk ez: http://www.argep.hu/product_1285176.html
ha már vesz az ember akkor inkább később jobbat,mint rögtön egy sz'rt
viszont ezzel a pasztával vigyázni kell mert ezüst és ugye vezeti az áramot,egy karit kinyirtam már vele...megfolyt mert sok lett és rövidre zárta az körülötte levő alkatrészeket.... -
Alister71
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35877 üzenetére
Ki lehet benne cserélni a csapágyakat, és akkor meg se mukkan. Az S1-el ki fogod nyírni. Ez még az ami tőlem van?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Nem ide tartozik ugyan a téma, de minek szedted le a gyári hűtőt?
-
KYZRR
őstag
válasz
RAM sünit kell a memóriára rakni.
És győződj meg róla, hogy rendesen fel van applikálva a hűtő, és hogy van-e közte paszta.#35875:
A HD4870-en volt először GDDR5 memória.
A gen.1 GDDR5-ösök nagyon tudtak melegedni.
Ha kapnak szellőt a ventiktől, azt meg fogják köszönni. -
Ricska
csendes tag
válasz
enginev3.0 #29415 üzenetére
Ezzel az "FX vision"-al ugyan azt lehet elérni, mint a Biosban, vagy csak mutatja az adatokat?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #29331 üzenetére
ha 1333mhz alatt mennek, akkor nemhiszem.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #29318 üzenetére
magosított proci...lehet, hogy hibás valamelyik mag.
illetve több fesszel ezen az orajelen mit cisnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest