Hirdetés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
válasz
nyker007 #621 üzenetére
Annyit tudok,hogy majd itt a nállam okosabbak segitenek,de elvileg neked majd a vga freqvenciát nem kell állítani mert nem bántja a lapod,nekem is ilyen van onnan tudom.
Mondjuk ha csak annyit akarsz tuningolni mint én,mivel a procink is hasonloakkor BIOS ban Advanced fül/JumperFree Configuration alatt találod majd a főbb tuningolni valót
Azon belül az AI Overlocking ot ha Manual ra állítod ott megnyilik majd a proci,ram órajele meg még egy két adat,és a feszültségek.
A CPU frequency nél tudod a processzort huzni ami valószínű neked is 266*8 alaphelyzetben.Nekem feszültség emelés nélkül elment 400*8 ig,arra figyelj hogy mikor a proci fsb-t emeled a memoria is emelkedik vele eggyüt ott van alatta közvetlen ,biztos megtalálod,és mikor ugy dőntesz hogy jó,előtte állitsd vissza a memot nehogy baj legyen.Most az alapbeállításod valószínű CPU FSB 266*8 RAM 800 ha felállitod 300*8 ra a RAM 900 on lesz.Ekkor fogod,és a RAM ot vissza teszed 800 ra és akkor már lesz valami kis sebbeség javulás.Ha 400*8 ra állítod akkor a memoria 1200 on lesz,akkro is vissza kéne állítani sztem 800 ra,azt majd a többiek elmondják ha ezen kihül szeretnél még valamit huzni hogy hogy kell,én igy csináltam és megy a dolog.Remélem segitettem.
Elnézést a hozzá jobban értéktől,ha valamit nem pontosan irtam le,de ez is kis segitség,és hátha könnyebben megtalálja a dolgokat a biosban ha másra nem is erre jó volt a hsz-em.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest