Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A memória nálad így alakul: FSB*(itt egy szám van, a memória szorzó)=Memória órajele.
A memória szorzót azért nem írtam oda, mert nem tudom, a lapodban milyen lehetőségek vannak. De itt egy példa az én rendszeremmel: 340*2.5=850Mhz.
Ez alapján tudod majd te is állítani a dolgot. A Pci-express freki buzergálása 100-ra is kellhet, de csak akkor, ha tuning közben automatikusan emeli a rendszer (nekem pölö nem kellett).A hőmérséklet viszont szerintem elég magas, gondolom gyári hűtőd van...bár még úgyis. Ellenőrizd, rendesen rajta van-e a hűtő, nem-e jött ki valamelyik pöcök.
Fontos, hogy az Everest legutolsó verziójával mérd az értékeket, van amelyik rossz adatokat közöl. Tesztelésre pedig az Orthos legutóbbi verzióját ajánlom. -
Skynet258
veterán
Ezt az írást ugye most nem gondoltad komolyan? Vessző alig, de pont az abszolút nincs, egy mondat az egész hsz... Ha már segítséged kérsz, tisztelj meg bennünket annyival, hogy normálisan, érthetően írsz, mert így nem sokan fognak segíteni (én a hsz felénél hagytam abba, hogy megpróbáljam értelmezni a mondandód...). Köszönöm!
-
Skynet258
veterán
Az ideális, ha megy amennyit bír és még a cl-ek is a lehető legkisebbek
Ha pedig a ram túl sok lenne, akkor egyeszerűen visszaosztod a megfelelő szorzó megválasztásával, és ennyi. Hőfoknál a magok hőmérsékelete a fontosabb, 70-nél lehetőleg ne legyen több (terhelve természetesen). Amíg nem emelsz feszt, ez az érték nem fog számottevően emelkedni, bár kissé nő csak szimpla Fsb emelés után is (ezt egyébként el tudja valaki mondani, miért van?
Gondolom a működési frekvencia növekedése miatt termel több hőt, de nem vagyok fizikus, hogy pontosan vágjam
). Röviden asszem ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest