Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem, nincs itt régebbóta, csak hogy kijavítsalak.

Ami pedig a memóriákat illeti, nem nevezném az A-Data-t felsőkategóriásnak. Egyébként is ez úgy szokott lenni, hogy sok cég kiad egy "komolyabb" RAM-ot is, aminek persze az ára is komolyabb a simához képest, de szerintem ezt nem kell magyaráznom, mindenki tudja, hogy megy ez. Aki pedig a Corsair nevét nem tartja nagynak, az magára vessen.
Nem tudom, mióta foglalkoztok komolyabban a számítástechnikával, de 4-5 éve 2 nagy RAM márka volt: Kingstone és Corsair... ennyi. A Kingsoton manapság nem kimondottan készít tuningpotenciállal bővelkedő RAM-okat, a Corsair annál inkább, és ez évek óta így van. Még egyszer és utoljára hangsúlyozom, nem azt kérdőjeleztem meg, hogy jó-e a Geil, csak azt, hogy miért vennék egy olyan RAM-ot, ami 1-2 éve van a köztudtaban, ha alig drágábban vehetek egy olyat, ami már évek óta az élmezőnyben van (és mellesleg ma is jó híre van, nem úgy, mint pl. a Kingstone-nak).És itt nem csak a "veszekedést", de a RAM-vitát is befejezem. Igazából annyi válasz elegendő lett volna nekem, hogy "azért vettem Geil-t, mert olcsóbb, mint a Corsair, és jól húzható"... erre voltam kíváncsi, és meg is kaptam a választ, csak kissé nehézkesen jött.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom, mióta foglalkoztok komolyabban a számítástechnikával, de 4-5 éve 2 nagy RAM márka volt: Kingstone és Corsair... ennyi. A Kingsoton manapság nem kimondottan készít tuningpotenciállal bővelkedő RAM-okat, a Corsair annál inkább, és ez évek óta így van. Még egyszer és utoljára hangsúlyozom, nem azt kérdőjeleztem meg, hogy jó-e a Geil, csak azt, hogy miért vennék egy olyan RAM-ot, ami 1-2 éve van a köztudtaban, ha alig drágábban vehetek egy olyat, ami már évek óta az élmezőnyben van (és mellesleg ma is jó híre van, nem úgy, mint pl. a Kingstone-nak).