Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Sasa 111 #47270 üzenetére
A pasztákhoz azért nehéz viszonyítani, mert ott számít a felkenés.
Általában X-elem és az oldalakon még finoman pöttyözöm is a procit.
Nagyon ritkán nyomok középre egy nagyobb adagot, hogy majd azt nyomja szét a hűtő.
Bár hőmérsékleti különbséget igazán nem láttam a két felviteli mód között.
Az igazi az elkenés lenne, de az nekem nem megy.
Szóval ezek alapján a lap se nem jobb, se nem rosszabb, mint a paszta. Ugyanazokat a hőmérsékleteket hozza mind a kettő, azonos teszt alatt.
Az 5950X-et többszőr is pasztáztam, mielőtt rákerült a lap. Egyszer valamit nem is jól csináltam, mert 5 fokkal megemelkedett a proci hőmérséklete. Aztán döntöttem a lap mellett. A lap előnye, hogy nem kell vacakolni a kenegetéssel és nem kell izgulni, hogy vajon egyenletesen terül e a paszta a procin.
Amire figyelni kell, hogy a Thermaltake lapja vezető anyag. Vagyis csak a kupakon lehet, máshol nem, mert zárlatot okozhat. Emellett elég könnyen szakad. Óvatosan kell vele bánni. Ennek ellenére is egyszerűbbnek találom, mint a pasztát.A másikat nem ismerem. Azóta nem is nézegettem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest