Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinu
tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni, mert sehogy sem jöttem rá a megoldásra
MSI afterburner OSD beállításoknál alap helyzetben a CPU magok úgy szerepelnek, hogy mindegyik group CPU-ként van elnevezve, de a magok számozása felsőindexben van és a displayen is külön vannak, valahogy így:
Szerettem volna átírni a magok nevét "CORE"-ra, Amint áítrtam a group neveket, egy csoportba vette az összes magot, vagyis egymás mellé pakolta. Az első két magnál látszik, hogy mi a gond a képen.
Csak úgy tudtam megoldani, hogy mindegyiknek más nevet adtam, de így a számozás nem a felső indexbe megy.Sehogy sem jöttem rá, hogyan lehetnének egy néven a magok és felsőindexben mégis meg legyenek számozva és külön sorba kerüljenek. A group name mezőbe nem lehet felsőindexet írni (gyári beállításoknál sincs)
Tud valaki segíteni? Nekem az lenne a legesztétikusabb, ha a CORE szerepelne group névnél, felsőindexben lennének a magok számai és külön sorba kerülnének az OSD-nElőre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest