Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Üdv
Ebben a nagy melegben úgy gondoltam megpróbálom kihasználni a "Go Button" funkciót az alaplapomon.
Ez a kis gomb arra szolgál,hogy egy gombnyomásra az előre (go button menüben a biosban) beállított értékekre ugrik az alaplap.
Nem tuningolni akarok,hanem anti-tuningolni.
Ha direktre állítom be a bios-ban a kívánt értékeket,akkor simán betölt a win és minden zokszó nélkül használható. De ha win alatt (márpedig a "go button" gomb csak erre jó) akarok váltani akár az FSB akár a szorzó értékek között ,akkor a win7-em kifagyással reagál. 1-2-szer elkapta rendesen,bár robotikus hang kísérte pár pillanatig,de minden ok volt. Így lehetségesnek tartom a dolgot.
Jelen pillanatban viszont csak úgy működik stabilan,hogy bekapcsoláskor váltok a két bios között. Pl.: 1,3 ghz és 3,3 ghz között. De ugye ehhez mindenképp újraindítás szükséges.
Próbáltam szoftveres tuningolást,azzal simán működik,de ugye akkor kihasználatlan a plusz funkció a lapomon

Meg persze ez tovább tart,mert a memóriát is nekem kell visszavenni.Ez most így nyárra és gyári hűtővel anti-tuning probléma,de ha újra megépítem a vízhűtésem,akkor szeretnék némi plusz tuningot elérni 1 gomb nyomásra.
Kicsit kaotikus,de remélem érthető voltam valamennyire

Ha valami ötletetek van,kérlek jelezzétek

köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 3
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest