Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
kidpepi #36001 üzenetére
kösz! tehát: a cpu vdd egy fesz limitáló opció, ami a cpu voltage által beállítható változó korlátozására szolgál, azaz hiába nyomok pl 1.4V-ot az utóbbinak ha előbbi csak 1.3-ra van véve. ha jól értettem amit a fórumon írtak, akkor én is kérek abból amit bios programozója szívott, mert ekkora sületlenséget rég láttam. : ) valamit csak félreérthettem...
mégvalami: úgy tűnik a gyári értékhez (1.3V) képest kiss alulfeszel (1.288V) a deszka. a biosnak, vagy az alaplapi érzékelő adataiból dolgozó monitorozó programoknak (cpu-z, hwmonitor) higgyek?
*mod mégvalami2: a HT mire jó? adatbusz a proci a vezérlőhidak közt? lesz abból valami hasznom (az int. vga teljesítménytöbbletén kívül) ha azt is tuningolom kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest