Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
ő nem foglalkozott a hőfokokkal.. nem csak félremér,mert akkor nem hibázna. ugyan azokkal a beállításokkal is,amivel több óra teszt alatt sem hibázik,ha jó a hőfok.másik hűtő az folyamatban,de tuti hogy jól van rajta,mert 20 órát szórakoztam vele,mire elértem azt, hogy nem szaladjon fel a hőfok.. esetleg a kupak nem érintkezik a maggal rendesen..
a hűtő nem gányolt,illetve egy kicsit.. políroztam.igen gyári hűtő,és mondom, hogy a hűtő borda langyos. akkor is mikor pl 80fok a kupak.
és még az az érdekes, hogy mikor felszaladt 80 fölé a kupakhő,gyorsan kikapcsoltam a gépet(táp főkapcsoló),és lekaptam a hűtőt. a proci kupak ugyan olyan volt mint a hűtő. ez a folyamat nem volt több 5 mp-nél. ennyi idő alatt nem hűl le a kupak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest