Új hozzászólás Aktív témák

• Dawe88

csendes tag

alfa:
    Nekem a legújabb EVEREST ULTIMATE van a gépemen és néha nekem se számol csak 6-os szorzót (7 helyett) és az nálam 400Mhz. A sajátgép, illetve az EVEREST összegzőjében viszont fix a 7-es szorzó. Szerintem ez csak ilyen... félperces bekattanás (csak kicsitt tovább tart). Tudom, hogy a te konfigodnál azért az a kevés sem mind1, de SZVSZ ezért nem kell aggódni.

szatyi85:
    Én nekem ugyan Gigabyte lapom és c2d-m van, de az elv. u.a. Ha húzod a procit (radikálisan), akkor adsz neki egy kis plusz feszt. Ha van auto voltage control, akkor én azt mondom, hogy próbáld meg bátran azzal, én is így kezdtem és elméletileg alapfeszen 1,86-ból csinált 2,8-at.
    Arra kell figyelni, hogy a RAM-ok pl. 800Mhz-ről ne akarjanak 1200Mhz-et menni, mert az nem nagyon fog neki tetszeni, tehát (gondolom ilyen nálad is van) annak a szorzóját kicsit vissza kell venni. (Nekem a 800Mhz-s Geil KIT-ek feltételezzük, hogy 900-at mennek 2-es szorzóval, tehát FSB mondjuk legyen 450-ven, azzal pont jó és lesz... 3150Mhz. Ez az elv!)
    A tesztekhez viszont én sem értek, tehát hogy mennyire stabil, azt nem vágom. Most az utolsó beállításaimmal TDU után kaptam egy kék halált, úgyhogy vissza a régi beálításokra, azóta megint semmi (CPU fesz feljebb 1.35-ről asszem 1.375-re [két lépéssel feljebb] és ezek után AVC).

Téynleg, hogyha egy játék nem szarik be (pl. Crysis MP Beta), akkor az is jó teszt-eredménynek számít? :)
    Bár valamiért az utóbbi alkalommal az átlag 35 fps-ből ugyanazokkal a beállításokkal csak 25-van... nem vágom...
    Jah és még valami: Hogyha kikapcsolom a tápot és aztán megint áram alá helyezem, akkor az első indításnál a boot képernyő előtt kikapcsol, 1 mp és újraelindul. Gondolom nem tetszik neki valami, csak azt nem vágom, hogy ha több feszt kapott (manuálisan) a proci, akkor is ezt csinálta. Gondolom ez a Gigabyte "védelme", de hát mitől véd meg? Nincs igazából gond vele, tehát megy rendesen, úgyhogy tényleg nem értem. Tippek?

Új hozzászólás Aktív témák