Hirdetés

  • Mégis megjelenik Switch-re a Deliver Us the Moon

    gp Közel négy évvel a hibrid konzolora szánt változat elkaszálása után a készítők úgy döntöttek, hogy mégis megjelenik a Switch verzió.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz szabi__memo #7420 üzenetére

    Én értem, csak te nem érted, hogy bizonyos szinten nem az elvekkel kell foglalkozni. Ja és ugye EU-ban ki lett mondva, hogy egyénileg, bármelyik ország bármit beszerezhet, na most ugye nálunk ez megtörtént és annyit engedj meg nekem, hogy higgyek a hazai vizsgálatban, mert ennyi ember ahány a vakcinákról vélekedik, nem tévedhet és nem feltételezem róluk, hogy szándékosan a sz@rt is belénk adatják. Ahogy te sem tűnsz virológusnak, gyógyszerésznek úgy sokan mások sem, így nem árt azokban bízni akik értenek hozzá.

    #7421 Parci
    Amit írsz az is egy elv, pedig arról is ki fog derülni, hogy milyen. Focidrukker szintre nem is kell viszont most az megy, mint a sportboltban, a Nike jobb, a Tisza sz@r, mert nem hagyta jóvá a sportbizottság mivel nem adtak meg minden dokumentumot.

    Ha én pl. a Pfizer lettem volna és megvan a jó oltásom akkor azt csináltam volna, hogy rengeteg országgal kötöttem volna gyártási szerződést, kb. fillérekért adtam volna a licenc-et és nyilván olyan modellt választok, hogy azért én is jól járjak de mindnekihez elérjen az amit csináltam, és hadd nyomják, már a lakosság fele be lenne oltva, mert lett volna kapacítás, de nem, ugyanaz történik a vakcinákkal, mint az olajjal, és ebből qrva nagy üzletet csinálnak. Na mindegy, ez így sehol és sehogy sem jó. Ennek a vakcinagyártásnak közös összefogásban kellett volna működnie, nem 1-2 ország hanem 20-30 ország összefogásával, mint látjuk 1 nagyon kevés, ráadásul a kapkodásban nagyon sok hiba is becsúszik.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák