- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
szabi__memo #7420 üzenetére
Én értem, csak te nem érted, hogy bizonyos szinten nem az elvekkel kell foglalkozni. Ja és ugye EU-ban ki lett mondva, hogy egyénileg, bármelyik ország bármit beszerezhet, na most ugye nálunk ez megtörtént és annyit engedj meg nekem, hogy higgyek a hazai vizsgálatban, mert ennyi ember ahány a vakcinákról vélekedik, nem tévedhet és nem feltételezem róluk, hogy szándékosan a sz@rt is belénk adatják. Ahogy te sem tűnsz virológusnak, gyógyszerésznek úgy sokan mások sem, így nem árt azokban bízni akik értenek hozzá.
#7421 Parci
Amit írsz az is egy elv, pedig arról is ki fog derülni, hogy milyen. Focidrukker szintre nem is kell viszont most az megy, mint a sportboltban, a Nike jobb, a Tisza sz@r, mert nem hagyta jóvá a sportbizottság mivel nem adtak meg minden dokumentumot.Ha én pl. a Pfizer lettem volna és megvan a jó oltásom akkor azt csináltam volna, hogy rengeteg országgal kötöttem volna gyártási szerződést, kb. fillérekért adtam volna a licenc-et és nyilván olyan modellt választok, hogy azért én is jól járjak de mindnekihez elérjen az amit csináltam, és hadd nyomják, már a lakosság fele be lenne oltva, mert lett volna kapacítás, de nem, ugyanaz történik a vakcinákkal, mint az olajjal, és ebből qrva nagy üzletet csinálnak. Na mindegy, ez így sehol és sehogy sem jó. Ennek a vakcinagyártásnak közös összefogásban kellett volna működnie, nem 1-2 ország hanem 20-30 ország összefogásával, mint látjuk 1 nagyon kevés, ráadásul a kapkodásban nagyon sok hiba is becsúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest