Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
UberMutant #5515 üzenetére
Ja, tiszta sor, asszony kutatóbiológus, valami halvány köze van ehhez a részhez is (+ már szült egyet
), csak felcsesz az ilyen önkényesnek tűnő, alá nem támasztott döntés. Mondják azt, hogy "mert nincs elég adat, és féltjük a magzatokat", azt el tudom fogadni, de mondjuk mi a rákot várok én itthon ilyet, én vagyok hülye...
#5514catroot
Ja, nehéz ügy. Ha november végén átesett rajta, akkor meg tudom érteni azért, hogy nem akar oltást. De kemény döntés, az biztos.#5513Parci
Semmiképpen sem rossz döntés kivárni, pláne hogy kb fél/1 évet kell max csúsztatni a dolgot (ha 1 éven belül nem lesz beoltva a 30+ korosztály, akkor itt fejek fognak hullani, és nem képletesen - de már csak a poltika miatt is be lesz oltva mindenki, jönnek a válaszátsok, annak nekimenni korlátozásokkal/zárásokkal az oltottság ihánya miatt, öngyilkosság a fidesznek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest