Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #36396 üzenetére
Ilyen sok szabadságod van? Nagyon el van kurvulva ez az ország...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #36388 üzenetére
Ráadásul ma nem dolgozom, és tegnap sem dolgoztam
Holnap fogok, de utána jön a jól megérdemelt hosszúhétvége
A pizza pedig gyrosos, és utána még lesz főtt kukorica is vagy őszibarack, de ha kimegyek, már szőlőt is szedhetek
Lehet, hogy mégiscsak nekem nem megy jól?Áh, Koshmarnak biztos jobb... XD
-
EmberXY
veterán
Ha a keresőbe bírod, hogy Nők, az első helyen adja ki, én még furcsáltam is, hogy ott a 18+.
Régebben - vagy tán még most is, de nem tudom - volt valami keményebb topik is ami csak éjjel volt látható, nappal még a kereső se találta meg, ott értettem, hogy mire a 18-as karika. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #36369 üzenetére
Alapból jól hangzik, kivéve a gyógyszer részét... de iszol is rá rendesen?
-
Bird
addikt
válasz
EmberXY #36377 üzenetére
Sokszor inkább az akkora csukát fogtam, mint az újságos bódé típusú, hencegő, sokszor okoskodó, húspiac jellegű kommentek miatt engedtem el anno. Ez a topik régen teljesen más volt, szóval kőkeményen generációs probléma.
40+ felett már másképp látja az ember a világot.
-
EmberXY
veterán
Az ilyen témákkal mindig az a baj(om), hogy polkorrektség mellett (mindkét nem esetében természetesen) csak elbeszélnek egymás mellett az emberek. Ha meg túllépik a polkorrektséget, akkor meg jön a moderátor meg a #meetoo meg mittudomén.
Vagy rosszul gondolom?Szerk.: De ha már popcorn, egye fene, lehet, hogy benézek párszor.
-
EmberXY
veterán
Így már értem, teljesen igaza is van. Én valahonnan máshonnan ismertem a megállapítást, de tény és való, hogy már sokan rájöttek erre.
A nők topikban szerintem még nem jártam, most beleolvasgattam, azzal a lendülettel zártam is be, ez már annyira elméleti fizika, hogy még nekem is sok. -
Bird
addikt
válasz
EmberXY #36373 üzenetére
Nők topikból:
Mottó(k):
''AZ A NŐ FOGLALT, AMELYIKEN FEKSZENEK!'' - Integra
''Akkor higgy egy nőnek, ha ló legel a sírján!'' - Maverick
''Csak az a nő foglalt, akinek ló fekszik a sírján!'' - Kidus következtetése.
Sokat jártam a topikba egy időben és sokszor előjött ez a téma. Kedvenc mondata volt nőkkel kapcsolatban. -
Bird
addikt
válasz
EmberXY #36365 üzenetére
40%-al olcsóbb kockáztatás még a hülyének is megéri. Két legyet egy csapásra. Ha köt, hát kössön! A folyamat végén pedig bedobhatod, hogy drágám nézzük már meg a nicsak ki beszél első 5 percét.
Egyébként meg van miből (kiből) bőven választani - a téma parlagon hever, már ha előtte megküzdesz azzal akivel kell:
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Kaiser grillkolbász Mix
Hellmann's szárított paradicsomos, bazsalikomos szósz
Univer mustár
Coca-cola
Ibero félbarna kenyér
Olyan gyógyszer, mint tegnap, ja és kávé. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #36360 üzenetére
Főtt kukorica csípős paprikával
-
EmberXY
veterán
válasz
Tápláló...
-
koshmar
addikt
válasz
Energiaital, na ez tetszik!
-
RandomName
senior tag
válasz
customer114 #30527 üzenetére
Analgesin Forte 500mg
Plusz Bomba Mojito.... -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #36354 üzenetére
Igen, pontosan ez a bajom, hogy költséges dolgok.
Szakembert is nehéz találni, bár van egy haver aki kőműves munkákat végez, nyilván ő is be lenne vonva, de nyilván ő sem ingyen.
De ahogy látom neked is ismerős a dolog.
Én inkább újat építenék mellé, mondjuk valami könnyűszerkezeteset, nagyon sokat fejlődtek az elmúlt 10-20 évben, meg merem kockáztatni, hogy olcsóbb lenne mint egy komfort nélküli jó régi épületet mai szintre hozni.
megszaporodsz? Ahhoz valami nőstény is kénevagy az már van?
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #36352 üzenetére
Ezt már többen kérdezték, hogy miért nincs szobrom, mikor ha valaki, én igazán megérdemelném.
De a szerénység! Ha valamit szeretek magamban az a szerénységDe engedek a nyomásnak, múltkor is feszegetted ezt a témát, ám nem bánom, egy 100 méteres aranyszobor belefér, mondjuk Debrecen főterén legyen, hogy láthassam minden héten
Meg is bízlak vele, a te dolgod, hogy ez a szobor minél hamarabb elkészüljön! -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #36353 üzenetére
Ezek általában költséges dolgok, és jó szakember(eke)t is nehéz találni. Ritka az, amikor valaki olyan szinten "ezermester", hogy minden ilyen dolgot saját magának meg tud csinálni, mert annak gyakran gányolás a vége, én ebben nem is igazán hiszek.
Nálunk a tanyára rengeteget rá kéne költeni, ott nem csak a fürdőszoba befejezése lenne szükséges, hanem kb az egész épületre ráférne egy teljes felújítás, mert az is egy régi épület, amikor épült, a komfort fokozatokat kb még nem is ismerték. Aztán fater se sokat költött rá belülről, csak kívülről. Mivel csak aludni járt haza, nem is igazán foglalkoztatta ez, aztán amikor én laktam benne, nekem meg nem volt hozzá elegendő forrásom.
Az sem kizárt, hogy érdemesebb lenne inkább újat építeni a helyére, vagy mellé, mert a telek viszont rohadt nagy.
Mivel én is már a városban lakom, így egyelőre nem ez a fő prioritás, de valamit majd kezdeni kell vele, hogy a mai kornak megfelelően családostól lakni lehessen benne, ha majd egyszer megszaporodom. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #36348 üzenetére
Nálam az egyik fürdőszoba egy korábbi csőtörés miatt állt ki a forgalomból
egy csomó helen le kellett szedni a csempét, és a csap is le van véve, meg a zuhanytálca is félig kibontva...
Sürgős lenne (annak ellenére, hogy van másik fürdőszobám is), csakhát még lenne egy kis bontás, aztán meg új csempe, meg új zuhanytálca meg minden, egy kissebb vagyont kéne rálocsoljak, és valahogy ha össze is jön a pénz, mindig kell valami másra
Idén nyáron már tényleg kész akartam vele lenni, de már látom, hogy most sem lesz meg. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #36349 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, értettem, hogy mire gondoltál. Arra akartam célozni, hogy én nem csak a táskát mostam kézzel.
"Van víz, van csatorna, van mosogató, lefolyó, automata mosógép"
Nálam a víz úgy volt megoldva, hogy a kerti szivattyúról vezettem be direktben (direktben azt úgy értem, hogy nem volt hidrofór vagy bármilyen nyomásszabályzós cucc, hanem ahogy bekapcsolt a kerti szivattyú, egyből jött a víz, full nyomáson. A bevezetés természetesen rendesen a fagyhatár alatt, ahogy kell, nem gányolva) a fürdőszobába, először a wc-hez, majd később tovább lett volna víve a többi funkcióhoz, de itt félben maradt a dolog egyelőre, így ebben ki is merült a belső vízrendszer.
Mosakodás, mosogatás meg a mosás a már említett nomád módon történt.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #36346 üzenetére
Átérzem a helyzetet, ahol korábban laktam, ott sem volt kész a fürdőszoba (azóta sincs, mert azóta meg "nem sürgős", mivel senki nem lakja az ingatlant), ott én is kézzel mostam mindent, nem csak a táskát. De hogy az esőn szarakodjak vele, akkor sem jutott eszembe.
De viccen kívül, egyszer volt olyan eset, hogy elromlott a szivattyú, és amíg javítás alatt volt, átmenetileg az ereszcsatornákból kifolyó esővizet összegyűjtve mostam, szóval az esővíz is stimmelt, de nem a szakadó esőben történt a mosás. -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY #36340 üzenetére
Viccen kívűl, a jelenleg tulajdonolt ingatlanomban nincs fürdőszoba. Ezen mèg dolgozom. Még kb másfél év.
De tàskamosás ügyben a langyos eső és a slagmelegvìz amit amúgyis toltam akkor is amikor fürdőszobás helyen laktam.
Szerk.: A korai idópont azért volt, mert akkor ébredtem, és pont esett.... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #36337 üzenetére
Milánói spagettit, indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttal
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #36337 üzenetére
Látom nem csak mi használjuk a Hajú-Vihar megye elnevezést
-
KROK640
nagyúr
Remekséges mikor a szomszéd házat bontják vasárnap... a por is magával ragadó, de ahogy a cserép csattog a platón az mindent visz ...
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #36339 üzenetére
Elég morbid módszereid vannak a táskatisztításra.
Én legutóbb, amikor hugoméknál véletlenül macskahúgyba tettem a táskát, ugyancsak áztattam legalább fél napig, és még az is csak fél siker volt, mert utána még ecet, klór meg minden szarság kellett, hogy kijöjjön belőle a szag.
De a lényeg, hogy én se akartam mosógépbe tenni, mert rengeteg csat meg minden van rajta, és nem akarom szétveretni a gépet, ezért én a zuhanytálcát felengedtem vízzel, ott ázott fél napig mosószerben, aztán csak simán leengedtem a vizet és fellógattam a tatyót a zuhanytálca fölé, fél napig csöpögött, utána ment a ruhaszárítóra.
De hogy esőben szarakodjak vele, ez meg se fordult a fejemben, pláne nem hajnali 5-kor. -
koshmar
addikt
Esik a' eső itten..
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #36333 üzenetére
Onnan is!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #36333 üzenetére
Mit reggeliztél?
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #36318 üzenetére
Akkor majd írok még hozzá
Itt akkora vihar volt, hogy le kellett fújjam a kedvenc hangulatkarbantartómba menést. Nem csak az embertelen villámok miatt, hanem azért, mert három helység öt különböző pontján ömlött be a házba a víz, szóval volt mit csinálnom...
mire elvonult a vihar és mindent feltakarítottam elment az utolsó olyan busz is, amivel még érdemes volt elindulnom -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #36302 üzenetére
Ezekszerint nem te vagy a legélesebb kés a fiókban,
de legalább nem rejted véka alá a határaidat, és tisztában vagy velük
Nekem reverse engineeringel kellett megtanulni anno a szalámis zsemlét, egy kész példányból fejtettem vissza a titkot... majd hamarosan sorozatgyártásukra is képes voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest