Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #36688 üzenetére
Én örülök is, meg nem is. A buszon biztosan többen lesznek, az ülőhelyet pedig jó eséllyel mindkét irányba elfelejthetem... De tele lesz megint csak dekoratív középiskolás/főiskolás hölgyekkel, akiken élvezet megpihentetni az embernek a szemét
Egy 8-10 éve még simán szóba is elgyedtem, meg ismerkedtem velük, mára ez ugye már megváltozott, de nézni azért szabad
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
Úgy látom a topicban meg éra szünet van.
koshmar biztos évnyitón van
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #36678 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #36666 üzenetére
Franciául Merci ám az amit oroszul írtál
mivel Cipruson sok volt az orosz vendég, elkezdtem tanulni oroszul is ... Durva volt, négy nyelvet töltöttem egyszerre a fejembe, miközben magyarul hetekig meg se kellett szólaljak. -
koshmar
addikt
Nálatok nincs meleg?
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #36666 üzenetére
Ha nem is beszélsz külföldiül, de írni tudsz...
-
KROK640
nagyúr
Koshmar : Nektek van csap a házban?
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName #36655 üzenetére
Mert ez nem?
És aki véletlenül színvak? -
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #36652 üzenetére
"Ezt már KROK megválaszolta a #36643-ban."
De ahhoz nem kell se hegedű, se gitár...
"A linkelt fényképek csak demonstrációk, ha akarod csinálhatod a lábujjaiddal is."
Egyre inkább úgy érzem, te vagy a legnagyobb kerékkötője annak, hogy én valaha gitáros legyek. Meg is van a kifogás a következő 10 évre.
-
koshmar
addikt
Itt meleg van!
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib #36636 üzenetére
Én attól félek, akkor se játszanék jó szólamokat, ha ismerném a húrok neveit.
A gitárt illető teljes tudáskört illető 100 %-os sötétségen kívül az ujjaim is rövidek, vastagok, és nem is annyira tudom őket "szétfeszíteni", gondolom az erre való trenírozást már pár éve el kellett volna kezdeni.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #36628 üzenetére
"gitáros vonulaton nyomulsz"
Zenei ízlésileg igen, de fizikailag annak ellenére, hogy van gitárom, a gitár húrjait se ismerem, maximum a nyakam tudnám velük elvágni.
De már tervezem, hogy el kéne kezdeni tanulni."a dobogón még ígyis jut hely a trécseléseinknek. "
Megnyugodtam.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #36627 üzenetére
Nyilván nem mostanában
. (Annyit azért segítek, hogy a Plusside Szolnoki banda, én meg életemben egyszer voltam Szolnokon nem átutazóban)
Egyébként nem gondoltam, - lévén nagyon hamar kiderült rólad, hogy gitáros vonulaton nyomulsz - hogy érdekelnének a rappes storyjaim, illetve a rap "karrierem", de egy PM threadnyi van ebben is, ha érdekelKi kell ábrándítsalak, Koshmarral több üzenetet váltottam, mégpedig durván sokkal, de ne aggódj, a dobogón még ígyis jut hely a trécseléseinknek.
-
KROK640
nagyúr
Vajon Koshmaréknál milyen konnektor van?
-
somogyib
őstag
Szerintem egy medvetámadás sokakat kisegítene a bajból - akár belehal, akár nem...
De nekem még nem volt ilyen fizikai tapasztalatom, úgyhogy
ez részemről csak pusztán filozófia.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8G (rev. 1.0)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest