Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
Nade elmondtam, neki mindenkinek jó a wise, de akinek nem, az ne menjen hozzájuk, és ne sápítozzon, hogy ez se meg az se. erről nincs is mit tovább beszélni, legalább akkora idiótaság, mint hogy veszek fehér csokit, aztán cirkuszolok, hogy miért nem barna. Azért, mert ez fehér. Ezt la lázadozást úgy írom, hogy nekem teljesen feleslegesen panaszkodsz valamiről, ha idejössz, és tudod, hogy neked meg másoknak nem jó, akkor nem azt kell írogatni, hogy ez is másképp kellene, meg azt is, hanem el kell menni egy olyan szolgáltatást igénybe venni, mai neked meg másoknak minden tekintetben megfelel. Hogy másoknak természetes-e mailben intézni mindent, avagy nem az, az engem ismételten NEM érdekel. Akinek nem az, menjen az otp-hez, álljon sorba. Én erre nem akarod időt szánni, van mivel töltenem az időmet.
Igen, ha továbbra is arról írogatsz, hogy neked mi a problémád a wise-zal, akkor veled van a baj. Ez nem a sírós, lélekápolós topic.
A 3 perces levélre, mint írtam, nagyon gyorsan jött megoldás, minden magyar bank fényévekre van ettől az ügyintézési szinttől és sebességtől. És akkor a konkrétumok:
2022. okt. 19. 12:43-kor jött a levél:
Megkapták a levelet a kért dolgokról 12 perccel később, 12:55-kor, ennyi idő alatt odaszóltam az ügyfélnek, elkértem a személyes adatait, címét, bepötyögtem, és rányomtam a küldés gombra is.

Majd AZNAP 13:45-re végeztek, és a pénz a számlán volt:

Jól látod, még egy óra sem kellett nekik. Ezek tények, minden más, amit semmivel sem lehet alátámasztani, csak egy sima mellébeszélés, meg vélemény, ami engem különösebben nem érdekel, mert érvelésnek elképesztően gyenge, vitára nem ad okot.
A családos dolgot nem értem, hogy jön ide, szerintem ha magad sem akartad elmagyarázni, maradjon is ennyiben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest