Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kw3v865
üzenetére
Én revoluttal nem foglalkozom, van acountom meg kártyám is, de nincsnek jó hírek arrafelé, sok ember pénzére tették rá a kezüket rövidebb- hosszabb időre, nekem ez nem fér bele, elsősorban nemzetközi vásárlásokra használom, jelenleg is 3-4 forinttal jobban vált pl usd-t, mint az mkb, nekem ebből éves szinten sokszázezer forint különbség adódik, plusz se számlavezetési díj, se más marhaságok, ez is havi 2-3 ezres tétel lenne az mkb-nál, szóval ha valakinek erre jön a fizuja, majd ki akarja egy részét venni, a maradékból amennyi kell, azt kártyával elvásárolni, arra tökéletes, szerintem nincs jobb, mivel ezeknek a tételeknek szerintem nincs semmiféle költsége. Ennél nehéz jobban lenni, nem tudom, a revolut fizet-e, ha ott van számlád, szerintem nem!
Szóval itthon is lehet mindenhol minden funkcióját használni.Céges és EV-s-/ magán vegyes használatra is van itthon több wise account, sok éves távlatban sincs semmi gond, nincsenek trükkös tételek, duplázódó levonogatások, egyszer jött úgy 450 ezer forint előleg, hogy a dilis ügyfél a számlaszám helyett a saját nevét írta a közleménybe, na erre betiltott a rendszer, jött a mail, hogy ellenőrzés, kaptak levelet, elmagyaráztam, miről van szó, kértem őket, hogy igyekezzenek, mert a zökkenőmentes ügymenethez kell, hogy ne tartsák maguknál ok nélkül a pénzt, szerintem 5-6 óráig volt függőben a pénz, jött a mail, hogy minden rendben, és ennyi.
Havi szinten többmilliós pénzáramlás se zavarja őket, én teljesen elégedett vagyok.
Az pláne szimpi, hogy ha tudom, hogy felfelé indul az árfolyam, és vásárolnom kell USD-ért, akkor a megfelelő időpontban a számlán lévő HUF-ot átváltom USD-re, majd a vásárláskor a rendszer arról vonja le a pénzt, holott az árfolyam már jóval magasabban jár, és ez fordítva ugyanígy működik, ha tudom, hogy lefelé megy, a rajta lévő USD-t visszaváltom forintra.Nekem ez egy teljesértékű banki szolgáltatáscsomag, mindent tud, amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Path of Exile 2
- Rendszergazda topic
- ANNO 1800
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 27% 16" FHD+ IPS i9-13900H 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest