Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Üdv!
Ismerkedek a Tranferwise-zal. Lenne pár kérdésem.
1. Forint számláról, Forint számlára utalásnál mennyi a költség, van-e limit? Ezt találtam, de nem leltem, hogy ez Forintra is vonatkozik-e (illetve cégesre, vagy magánra): Pénzküldés fix díja (pénznemenként eltérő) €0.63
2. Kerestem az oldalon, hogy Mastercarddal hol lehet költség nélkül pénzt levenni hazánkban (Forintban), de a Mastercard oldalán csak keresgélt és keresgélt, de nem talált semmit város megadása után. A nagy magyar bankok automatáiból a 200 GBP limitig költség nélkül lehet pénzt levenni?
3. Továbbá a havi 200 GPB után mindig 2% a pénzfelvétel költségé? Ez elég sok, magánnál még nem zavaró, de cégesnél, ha van pár ember akik készpénzben kérik a fizetésük, akkor hirtelen megjelenik egy új érdemi költség.
4. Ha nincs pénzmozgás (esetleg máshonnan utalnak rá) akkor nincs semmilyen költség sem magán, sem üzleti számlánál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- OLED TV topic
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest