Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Valószínűleg ezt fogják elküldeni:
Incompatible accounts and currencies
"We can't support transfers to Bitcoin or any other cryptocurrency, directly or indirectly, through our services. But you can send money to your balances with bank details from a platform that deals with Bitcoin or another cryptocurrency — as long as the platform is regulated and/or supervised in the EU or UK." -
Gay
csendes tag
Sziasztok!
Transferwise-os euró alapú számlámról szeretnék utalni eurót az alábbi számlára:
Bank neve: Coinbase Ireland Ltd
IBANN: EE477700771003914626Az utalás megerősítésre kattintva a következő hibaüzenet fogad: "E kedvezményezett részére jelenleg nem tudunk utalásokat fogadni."
Az adatok biztos stimmelnek, mert korábban K&H számláról már fizettem be.
A számla hitelesítve van, euró is van rajta.
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a hiba, illetve mi a megoldás?
Köszönöm szépen!
-
norrberth
addikt
válasz
hunluigi
üzenetére
Nálam nem tudom mi lehet.. [link]
Működött.. igaz még a Novemberi hivatalosan elérhető itthon a G pay előtt csináltam meg.
Töröltem a fiók alól.És azóta nem tudom visszatenni. Nem érkezik hitelestés.
Ahogy a Curve nek sem.
Igényeltem új TW kártyát, hátha
Régit elhagytam.Azt nem tudom, a fizikai kártya 15 ezer alatt meg felett.
Fog e kérni Pint terminálnál?
Még nem teszteltem. -
zichie
senior tag
Nem kell semmilyen apk a google pay-hez. A teló böngészőjében rá kell keresni a "google pay" szóra:

Ezétán rámenni a G Pay -re, aminek hatására a teló behozza a play áruházat:

Az "engedélyezés" gomb megnyomásával lehet engedélyezni, ekkor létrejön ikon is neki, amivel már el is lehet indítani, használni.
-
norrberth
addikt
Van olyan köztetek akinek nem megy a G pay?
-
*Kellemes ünnepeket és Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!*
-
kraftxld
félisten
Na, még egy pirospont a TW-nek.
- Sztori röviden: kedves feleség még év elején csinált egy Zumba kurzust és hozzá van egy subscription amihez járnak az új anyagok. Plusz a szerintem scam része, hogy csak akkor tarthatsz órákat mint tanár ha van érvényes subscription-ot.
- Volt egy apró csörte, hogy szerintem ha majd jön az első zumbaellenőr akkor előfizetünk, de mindegy, beindult valamennyire a dolog, mondom ha 0-s a történet akkor hajrá. Előfizettünk USD 35/hóért erre a csodára.
- Jött a lockdown, vírus, stb, nulla órát sikerült megtartani így a bevétel is 0-ra esett.
- Már egy ideje mondogatom, hogy mondjuk le a francba, semmi haszna nincs.
- A félig scam megérzésem bejött, online, email-ben, fax-on nem lehet lemondani ezt a csodát, csak telefonon
van jópár morcos ember a neten ezzel kapcsolatban.
- Párszor megpóbáltuk felhívni őket, sose sikerült eljutni a retention team-ig, és a többször ígért callback-ből se lett semmi.Úgyhogy fogtam magam, és letiltottam az online payment-et a TW kártyán, ami egy hatalmas plusz, mert mellette a többi funkció (contactless, sima fizetés, stb) tökéletesen megy tovább.
Látszott, hogy naponta próbálják levonni a pénzt, de sikertelenül.
Nyitottam egy case-t a TW-nél, hogy a jövőben nem szándékozok ennek a cégnek fizetni, 2 nap mulva (ma) válaszoltak és a Mastercard-on keresztül 24 órán belől blokkolják ezt a merchant-ot
-
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok! Elnézést, ha nagyon evidens dolgot kérdezek. Ha a magyar banknál lévő bankkártyámmal töltök fel pénzt a Transferwise számlámra, akkor az kártyás fizetésnek, vagy kártyás pénzfelvételnek számít?
-
kraftxld
félisten
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Reverting
üzenetére
Az utolsó infók szerint a TW forint számlaszámokra a Revolut nem tud utalni amiért belga SWIFT kód és magyar IBAN szám szerinte nem helyes egyszerre. Ha neked mégis sikerült forintot utalni, akkor valószínűleg nem jó (régi) számlaszámot használhattál, ami ezek szerint mostanra már nem működik.
-
Reverting
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
Hi. Valtozott valami a penz utalasnal mostanaban? Minden hetfon utalok a tw forint szamlamra, kozlemenyben az azonositom, eddig mukodott is, egeszen mult het hetfoig amikor visszajott a penz, es ma is... vagyis revolutra vissza kellet volna jonnie de azt nem talalja a revolut...
tw help olnlie chat van egyeltalan? Mailben csak a standart valasz jon h nem olvassak de atadjak a fejlesztoknek.
Koszonom. -
norrberth
addikt
Ha TW fizikai kártyámat használom fizetésre..
Akkor 15.000Ft felett fog kérni Pint a terminál?És ez alatt?
-
kraftxld
félisten
Mostanában visszadobta a kártyám az autopályamatricás meg a barion-t használó webshop-ok is. Ez mitől lehet?
App-ban jóváhagyom a transzfert és nem fogadja el a fizetést. -
Sziasztok. Mi is TW kartyat hasznalunk. Lenne egy kerdesem, mert ilyen meg nem tortent. Hardverapron vennek eloreutalassal egy dolgot 35k /tudom tudom./ El akartam utalni az osszeget, de a TW irta, hogy ez a tranzakcio kivizsgalasra szorul. Azutan olyan kerdest tett fel, hogy politikai szereplo vagyok e? Majd irta, hogy utalas megerkezik Hetfon
Mitol lehet ez?
Ilyen meg nem nagyon tortent, amikor utalonk is amikor utalnak is csak masodpercek kerdese. -
István89
tag
válasz
norrberth
üzenetére
Akkor ez itt csak tájékoztató jellegű?
https://support.google.com/pay/answer/10173694
Szerintem a legjobb lesz, ha felhívod őket. A 9-13-ig az se mai infó, mert 4-ig érhetőek el.
Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül nem voltak benne a bejelentésben hivatalosan, de az is lehet, hogy György van rosszul tájékoztatva.
-
norrberth
addikt
Kedves Norbert!
Köszönjük a választ.
Sajnálom, hogy nem foglamaztam egyértelműen korábban, amikor azt írtam, hogy Magyarországon nem elérhető a Google pay, úgy értettem, hogy ez a magyarországi TransferWise ügyfelek számára nem elérhető.
A kártyákkal foglalkozó csapatunktól azt a választ kaptuk, hogy habár technikailag elérhető a GooglePay, a TransferWise még hivatalosan nem vezette ezt be, ezért adódhatnak technikai problémák. Csapatunk azt tanácsolta, hogy meg kellene várni a GooglePay hivatalos bevezetését.
Sajnos a kártyákkal foglalkozó csapatunkhoz nincs közvetlen elérhetőség, de ha esetleg szeretnél egy másik kollégámmal konzultálni, akkor nyugodtan hívd a magyar vonalat délelőtt 9-13h között a +3617016498-as telefonszámon. Egyéb elérhetőségeinket itt találhatod.
Üdvözlettel,
György -
viktorhu
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Pl. a díjnet sem hajlandó automatikusan terhelni a kártyát (szerk: vagy legalábbis korábban nem volt, de most a simple integrációval hátha... megpróbálom tesztelni - szerk 2: úgy tűnik, továbbra sem lehetséges, csak most a simple rendszerén keresztül menti el a bankkártyát). Csak ilyen vodafone / telekom szintű cégeknél tudtam eddig automatikus kártyás terhelést beállítani, most digis vagyok, nem tudom, ott van-e például ilyen lehetőség.
-
-
Caldera
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ez így akkor is szimpatikusabb mint a Revo. Ott a fizetés pénznemébe próbál terhelni, ha nincs elég, akkor az alap deviza (HUF), ha az sincs akkor amiből a legtöbb van, és nem osztja szét. A fenti fizetés Revo-val fizetve elutasítottra futott volna.
-
-
sopruk
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Jaja, nagyon profik, csak lestem hogy mindent milyen szépen, tételszerűen lehet látni az appban. És hogy azt nézik a váltás során, hogy neked legyen kedvező...
-
sopruk
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
"Ha egy olyan pénznemben költesz pénzt, melyet már aktiváltál a számládon, és elegendő pénz is van rajta, az összeget ingyenesen vesszük le onnan.
Ha ez a pénznem nem elérhető a számládon, automatikusan átváltjuk neked. Egy másik elérhető egyenlegből vesszük majd le, az alapján, hogy melyikből a legolcsóbb az átváltás. Így nem kell az utazás előtt pénzváltással bajlódnod."
ForrásÉn az elején próbaképpen raktam rá 3 féle devizát, mindegyikből csak keveset, továbbá kevés HUF is volt rajta. Lidlbe vásároltam vele, egyúttal aktiváltam is, és minden egyenleget szépen átváltott fizetéskor...
link -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Megjött ma a TW bankkártyám (nagyon szép), kérdés, hogy ha használom automatikusan választ hogy forint vagy euró egyenlegről költ?
-
sajtos365
tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
A Cibnél 100 ft a befizetés költsége a Barionból HUF esetén átutalás magyar bankszámlára 0.1% (min. 50 HUF)
-
sajtos365
tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ezt már írtam: "A TW számlád a Barionról fel tudod tölteni, a Barionra pedig CIB-nél kp-ben tudsz befizetni."
-
KTU
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
Arra tartom az otp-t, ha kell, befizetek szinte bárhol az országban, onnan meg megy tovább kártyáról valamelyik FinTech-hez.
Majd 600 Ft havonta, régi Net számlacsomag, és persze a kártyadíj évente.
-
KTU
addikt
KP. befizetés nincs TW számlára.
Igaz már több mint 2 éve, azóta nem változott a szabályzat, meg lehet próbálni, legfeljebb kicsit foglalkozós lesz a fiókod. -
Somatom
veterán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ha nincs Forint hiteled, akkor a Forint számla a fölösleges. Nekem van hitelem, amit arról vonnak. Csak arra használom.
-
zerodot
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
De mire kell neked akkor a kp. befizetés? Miért nem küldöd a nem magyar számláról a nem magyar pénzt egyenesen a TW-ra? Ott átválthatod kedved szerint, költheted a kártyával stb.
-
Somatom
veterán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Nem hiszem, hogy az Erste számla annyiba kerül, hogy megérné ilyesmivel vacakolni. Én is Erste Euró számlára kapom a fizumat.
-
norrberth
addikt
Ha elhagyom a kártyámat.
És igényelnék újat.Akkor új kártyaszámot kapok?
-
Masooo
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
A TW nem csak forinttal tud dolgotni külön zsebekben külön valutákkal is tudsz használni ilyet, mint ahogy én is.
-
-
sopruk
senior tag
Azt írják az oldalukon, hogy sajnos ez nem működik
Fizethetek készpénzzel vagy csekkel? -
István89
tag
Ígérgetik állandóan. Most már azt írják nem kell sokat várni és jön az új euronetes ATM.
Kiválhatod az ERSTE számládat, mivel itt is magyar számlád lesz, csak nincs kp. befizetési lehetőség. Szóval vagy átutalod a pénzed és általában ez a legolcsóbb módja a számla feltöltésnek vagy ide kéred a fizetésedet és akkor nem kell utalgatnod se.
-
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
a Lechner Ödön fasori központi fiókjukban
-
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Én is a nyáron váltottam Otp-ről Gránit digitálisra. Feltétel nélkül ingyenes a számlavezetés, a kártya díj is csak 1390,- a második évtől. Onnan tudom tölteni TW-t, Revolut-ot. Az a gond csak, hogy kp. befizetés csak két helyen lehetséges Bp.-en, így ez neked lehet nem jó.
Nekem ebben a topikban segítettek, biztos tudnak neked is ajánlani valami jó csomagot a mostani helyett... -
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Igen. Banki utalással, betéti kártyával, hitelkártyával, Google Pay-el tudsz pénzt adni a TW egyenlegedhez...
-
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Banki átutaláson kívül, kártya adatok megadásával is tudsz tölteni az egyenlegedre. Ennek díja van, az átutalással szemben...
-
goop
őstag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Sehogy, ez nem egy bank, nincs fiók, utalás és kártyás feltöltés van.
-
HoppMaster
aktív tag
Nem nagyon találok hozzászólást, pl hogyan tudok kp-t elhelyezni a TW számlámon?
-
Masooo
aktív tag
válasz
Caldera
üzenetére
Köszönöm, megvan a revo, bár a számláról utaltam rá 4k huf-ot de még nem ért oda, viszont lehet eltoltam mert nem néztem, hogy melyikre kell utalni, volt egy magánszemély átutalás valami közleménnyel és ne néztem körbe, azt elutaltam, majd láttam hogy van nemzetközi lehetőség is ott és lehet arra kellett volna. Mindegy majd visszaküldik ha nem talál gazdát magának gondolom. Már persze akkor ha nem jó helyre utaltam.
-
Caldera
senior tag
Azonosításhoz az appban kell egy fénykép a személyi elejéről-hátuljáról és egy szelfi, ami alapján elvégzik az azonosítást. Azonosítás után használhatod, 4000,- Ft a minimális feltöltés, ha kártyával töltöd, akkor arra indít egy próba terhelést ellenőrzés céljából.
A TW alá nem kötelező bankszámla, az a Curve ami gyarkorlatilag csak egy átjáró és a mögé tett számláról húzza a pénzt használatakor. A TW is feltöltős elven működik és az maga ad egy magyar bankszámlát. (Mindhármat használom időnként, Revo-t egyelőre csak virtuális kártyával netes vásárlásra.) -
Masooo
aktív tag
válasz
Caldera
üzenetére
Szia megint

Revo fiók miatt keresnélek.
Amikor igényelted akkor mit kellett tenni az azonosításhoz?
Személyi másolata és ilyesmi?
A bankszámláról kellett utalni oda összeget az elején, vagy az azonosítás után a tiéd és használhatód? Elég neki a bankszámla vagy kötelező a kártyát csatolni hozzá?Annyi kérdésem van de még le kell ülepedjen.
Transferwise amit használok jó ideje, azt is akartam nyitni, de a gond, hogy mindenképpen kötelező alá tenni egy bankszámlát. Most nyitnom kéne egy banknál valami számlát, TW-t nyitni majd megszüntetni a banknál lévőt. Ez opció lenne de igazából nem játszanék ezzel, ahhoz a számlához csapnék egyet amihez a TW is csatolva van és annyi. -
zerodot
aktív tag
Revolutnál nincs olyan, hogy "hozzárendelsz egy számlaszámot". Egyszerűen banki utalással tudsz rá pénzt küldeni a bankszámládról (a Revolut által megadott gyűjtőszámlára, plusz saját azonosító megadásával a közleményben).
Arról nem tudok, hogy kötelező lenne bankkártyát is megadnod. Esetleg annyi lehet, hogy úgy megbízhatóbb ügyfélnek tartana a Revolut, és kisebb eséllyel kezdene ellenőrizgetni és mindenféle igazolásokat bekérni.
De ezt már talán inkább a Revolut topikban kellene kitárgyalni
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nálam .egy
van jópár morcos ember a neten ezzel kapcsolatban.
14.-en jott vissza az elso hiba uzenet, meg h vissza utaltak a penzem... ami ugye meg sem jott... minden hetfon auto utalas volt eddig... es ma is vissza jott h nem jo...
tw help olnlie chat van egyeltalan? Mailben csak a standart valasz jon h nem olvassak de atadjak a fejlesztoknek.
Kozben eszembe jutott egy ismerosom kerdese