Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
már pontosan nem is emlékszem csak arra, hogy 2011 első napján haveromnál is gondok voltak vele, meg nálam is akkor kezdődött minden. konfig sem változott, meg semmi... ment a router normálisan és random módon újraindult. napjában többször is, de legfőképp éjjel.
akkor én nyomtam egy alapot, felhúztam rá mindent, de akkor is csak azt csinálta, majd még egyszer és akkor is. aztán feltettem az 1.92-t és semmi problémám azóta sem vele.
pedig ami felkerült a routerre az egy samba, transmission, vsftpd, nano, mc és a wifi cuccok.
meg ugye alapjában nekem 3 mbit-es netem van, éjjel felszokott mászni 8,5 mbit-re ami ugye 1 MB/s így nekem sebességben nem jelentene semmi többletet sem. nappal 15/15 KB/s sebességgel megy, így akkor sem zavar ha közben ftp-n húzok róla valamit vagy samba-n tevékenykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- ASUS routerek
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Macska topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest