- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Speeedfire #23296 üzenetére
Hi!
Igen, így egyszerű, de 2 dropbear példány fut.
Swedish snow-t néztem, de nekem nem jött be.
-
Speeedfire
félisten
-
suste
veterán
válasz
Speeedfire #23296 üzenetére
abszolút nem vágom hogyan lenne biztonságos, ezért letiltottam mind a dropbeart, mind az ftp-ta startup-ban, mivel nem használom egyiket sem
konfigolni meg csak a luci-n keresztül szoktam (hosszú jelszóval)
ezen kívűl még mit tehetek a biztonságért?a letiltások ugye megakadályozzák a betörést, annak ellenére hogy a tűzfal szabályokból nem vettem ki őket????
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23295 üzenetére
Köszönöm a választ! Szerintem én fogalmaztam rosszul és a statikus dhcp-re gondoltam. Sorry!
-
Speeedfire
félisten
válasz
vargalex #23284 üzenetére
Én csak annyit csináltam, hogy wan oldalon tiltva van a root, lan oldalon pedig megengedett.
config 'dropbear'
option 'PasswordAuth' 'on'
option 'Port' '2222'
option 'Interface' 'wan'
option 'RootLogin' 'off'
config 'dropbear'
option 'Port' '22'
option 'Interface' 'lan'
option 'RootLogin' 'on'Ha gondolod, akkor az új fw elkészítésében segítek.
Próbáld ki az új swedish snow-t, elég jó lett szerintem.
-
válasz
SteveBeard #23294 üzenetére
Kívül célszerűbb... Bár én valódi fix IP-t nem használok, de a statikus DHCP-s címeket is a tartományon kívülre teszem!
-
suste
veterán
válasz
SteveBeard #23292 üzenetére
mindegyikre van lehetőség
-
SteveBeard
senior tag
Egy kis helpet kérnék!
A fix ip címeket a DHCP-vel kiosztott tartományon belül vagy kívül kell kiosztani? -
suste
veterán
válasz
SteveBeard #23290 üzenetére
én most megint kipróbáltam,telóról, belső dhcp-s ip-ről nem tudok bemenni a luci-n
laptopról, ugyan úgy belső ip, ugyan az a tartomány, simán bemegy
érdekes.... -
norral
aktív tag
@vargalex
Szia!
Nekem még v 1.02 van fenn a buildedből. Nem találtam telepíthető csomagok között az openssh-sftp-.. csomago(ka)t.
Frissítenem kell a firmware-t? Gondolom azért nem látom, mert az enyémmel már nem látszik a repodban.
Illetve kérlek mondd meg, pontosan milyen csomagokat kell feltennem, hogy legyen sftp szerverem. A sftpvd-t csak guest fpt-nek fogom használni nagyon korlátozott jogokkal, egy könyvtárra korlátozva, de saját magamnak akarok egy /mnt-t látó user-t sftp-vel.
A konfigurálást szerintem megoldom, már kezdem érteni a chmod, /etc/groups, meg /etc/passwd, /etc/shadow okosságokat.
Legalább tanulok valami újat is.
-
suste
veterán
válasz
vargalex #23279 üzenetére
új luci működő grafikonokkal?
új dlna alapból?
DMA problémára már van megoldás?tegnap ágyból telefonnal (blade
) nekem sem sikerült bejutni a routerbe
érdekes módon innen a laptopról meg simán megy
olyasmi lehet hogy csak bizonyos ip-ről vagymac-ről enged be? a többieknél mindig ua a gép, ugyan az az ip amiről próbálnak bejutni?
erről a laptopról,amivel az össze beállítást csináltam, de most már wifi-n van, innen mindig sikerül belépnem..... -
Begi
senior tag
válasz
vargalex #23261 üzenetére
Biztos hogy a kliensben van a hiba.
Sambán és Wifi-n! keresztül PC-n lejátszva simán megy az 1080p-s mkv. Tegnap pont a Vasököl-t néztük otthon és sajnos az LG lejátszóm nem komálta a fájlt, igy PC-n keresztül játszottam le (Természetesen a film a routerre kötött USB vinyón volt). 1x akadt meg még az elején kb fél másodpercre. -
vargalex
Topikgazda
-
rembrant
tag
Hi!
Támogatom + csokival
de ha lehetséges a tűzfalszabályokon is kellene modosítani.
Kicsit lehetne paranoiásabb alapból -
suste
veterán
válasz
vitezlejszlo #23273 üzenetére
+ egy csoki!
de akár szervezhetünk gyüjtést is, szerintem mindenkinek megér egy kis aprót, és vagyunk itt egy páran........
persze Alex mondja meg hogy van-e egyáltalán ideje rá -
hati
addikt
Megjelent a Transmission 2.50 (2012/02/14)
-
mixi80
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #23271 üzenetére
Tudom, de windows alól akarom használni utorrent-et!
Üdv!
-
vitezlejszlo
őstag
Kedves Vargalex!
Várható mostanság valami újabb Openwrt kiadásod? Az 1.02 -essel sokunknak van wifi baja (DMA problémák a logokban, sebességcsökkenés, ami az Openwrt-s bugokban is sokan jeleznek, állítólag már javították) ?
Esetleg fel tudok ajánlani cserébe egy nagy táblás mogyorós csokit
Vitezlejszlo
-
bbrain
tag
válasz
Kicsirics77 #23269 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
bbrain
tag
Sziasztok,
Van egy ilyen jószágom, régebben DD-WRT-vel használtam, de a DD-WRT-s wifi megbízhatatlansága miatt félreraktam a routert. Úgy látom hogy mostmár talán akad olyan FW amivel megfelelően tud működni a router. Ami igény lenne, hogy legyen web-es felület és a wifi stabilan menjen, de kelljen naponta kihúzogatni a routert.
Melyik FW-t ajánlanátok hogy ezek teljesüljenek?
Üdv, bbr.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Szita1 #23254 üzenetére
Hi!
Ha az eredeti /etc/config/firewall tartalmát nézed, akkor ott van comment-ben, hogy mire való:
# Allow DHCPv6 replies
# see https://dev.openwrt.org/ticket/10381
config rule
option src wan
option proto udp
option src_ip fe80::/10
option src_port 547
option dest_ip fe80::/10
option dest_port 546
option family ipv6
option target ACCEPTSőt, van még néhány:
# We need to accept udp packets on port 68,
# see https://dev.openwrt.org/ticket/4108
config rule
option src wan
option proto udp
option dest_port 68
option target ACCEPT
option family ipv4
# Allow IPv4 ping
config rule
option src wan
option proto icmp
option icmp_type echo-request
option family ipv4
option target ACCEPT
# Allow DHCPv6 replies
# see https://dev.openwrt.org/ticket/10381
config rule
option src wan
option proto udp
option src_ip fe80::/10
option src_port 547
option dest_ip fe80::/10
option dest_port 546
option family ipv6
option target ACCEPT
# Allow essential incoming IPv6 ICMP traffic
config rule
option src wan
option proto icmp
list icmp_type echo-request
list icmp_type destination-unreachable
list icmp_type packet-too-big
list icmp_type time-exceeded
list icmp_type bad-header
list icmp_type unknown-header-type
list icmp_type router-solicitation
list icmp_type neighbour-solicitation
option limit 1000/sec
option family ipv6
option target ACCEPT
# Allow essential forwarded IPv6 ICMP traffic
config rule
option src wan
option dest *
option proto icmp
list icmp_type echo-request
list icmp_type destination-unreachable
list icmp_type packet-too-big
list icmp_type time-exceeded
list icmp_type bad-header
list icmp_type unknown-header-type
option limit 1000/sec
option family ipv6
option target ACCEPT -
mixi80
aktív tag
Erre valaki #23257?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mixi80 #23257 üzenetére
Hi!
1. Luci-ban a Network->Interfaces->LAN menüpontban a DHCP Server beállításoknál tudod megadni a start-ot és a kiosztható mennyiséget (default-ban ezek 100 és 150 értékkel bírnak, ami ugye azt jelenti, hogy 100-250-ig fog IP-t osztani.
2. Luci-ban Network->DHCP and DNS menüpont Static Leases beállítások. A kapcsolódott eszközök MAC address-eit fel is ajánlja itt egy lenyíló listában.
3. Luci-ban Network->Firewall menüpont. A Redirections-ban tudsz hagyományos port forwardot beállítani, míg a Rules-ben a közvetlen tudsz portokat engedélyezni/tiltani (ez utóbbi nincs más firmware-ban, így a gyáriban sem). Ha csak a hagyományos forward kell, akkor rule-t nem kell felvenned.
4. Hálózaton belül alatt a LAN forgalmat érted? Lehet pl. jperf-el, vagy egyszerűen másolással (persze utóbbi esetben a HDD lesz a szűk keresztmetszet.)
-
neduddki
nagyúr
válasz
Speeedfire #23259 üzenetére
HI!
az ijen ltavanys dolog nem szerencsee felakad mar joval korabban nagy randa csicso eszkozozkon, ezzen nem kell foglalkoznom:- )
de rttol fuggelenul pont ugy akrom sszerakni, hogy mar egybol dogjon mindnet nem erdekelnek apobalkozozk
az 1 nevezetes korabba elgetett eseten kivul ne volt meg szandekos tamdasra pelda, de az is povokzo szmlajara irom
ami erdekesebb az , hogy bizonyos portok at vannak irayitva /ezek a nevezetes trusted ip-k, kulso pfw-vel, ah doglik a vpn/ es az elult 3-4 evben /miota dd/tomatoozm/ is beken hagyakudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Speeedfire #23248 üzenetére
HI!
szep a megvalositas, en inkabb letiltottam mindmet majd ha kell meg finomitok /na jo en tele vagyok fix ip-kel/, amgy nem is jobban bejon a klasszikus moccer, azem at is irom oda a meg /etc/config/firewallban levo dolgokat:- )
udv
neduddki
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Vargalex féle openwrt firmware felrakása után, van netemet és a wifit sikrerült jól beállítani.
Nagyon úgy tűnik a gyári firmware miatt, szakadt meg a wifi vagy egyáltalán nem tudtam hozzá kapcsolódni, ez úgy néz ki megszűnt. Köszönet érte!
Elnézést a kérdéseimért, de a gyárihoz képest egy kicsit más ez a felület, és szeretném beállítani még ezeket:
1. Hol tudom megadni DHCP belül, mi legyen a start-end ip address?
2. Szeretném fixálni a router-hez kapcsolódó eszközöket ip és mac address segítségével (ez a gyári alatt address reservation) alapján!
3. Hol tudok portokat adott ip címen ki és be engedni, ezeket beállítani? (gyárinál forwarding/virtual servers volt) Van dyndns címem, és használom a vncviewer proramot és ahhoz kellene!
4. Szeretnék mérést, hogyan mennyi hálózaton belül a sebességem, ez hogyan tudom megtenni? Láttam fent eredményeket!
Segítséget előre is köszönöm!Üdv!
-
adcsyka
csendes tag
Sziasztok.
Ötleteket várnék a következő problémára.
Adott egy ilyen router vargalex utolsó firmjével. Az egyik lan portján egy NAS, egy másikon pedig egy ASUS O!PLAY AIR. Az o!playerrel szeretnék lejátszani full hd filmet és iszonyatosan szaggat és akadozik.
A film adatai:
Teljes név : \\NAS\share\Downloads\Films\Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.1080p.BluRay.DTS.x264-HiDt\Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.1080p.BluRay.DTS.x264-HiDt.mkv
Formátum : Matroska
Formátum változat : Version 2
Fájlméret : 19,6 GiB
Időtartam : 2 óra
Teljes adatsebesség : változó
Teljes adatsebesség : 18,7 Mbps
Kódolás dátuma : UTC 2009-11-01 18:40:51
Kódoló szoftver : mkvmerge v2.9.8 ('C'est le bon') built on Aug 13 2009 12:49:06
Kódoló könyvtár : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4.1
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, ReFrames : 4 képkocka
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Adatsebesség : 17,1 Mbps
Szélesség : 1 920 képpont
Magasság : 1 080 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebesség : 23,976 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.344
Adatfolyam mérete : 17,6 GiB (89%)
Cím : x264
Kódoló könyvtár : x264 core 78 r1310 ec46ace
Kódoló könyvtár beállításai : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=10 / psy=1 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=32 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / constrained_intra=0 / bframes=9 / b_pyramid=0 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / rc_lookahead=80 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=17081 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:0.80
Nyelv : angol
Default : nem
Forced : nemHang #1
Sáv száma : 2
Formátum : DTS
Formátum/adatok : Digital Theater Systems
Kódek azonosító : A_DTS
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 1 510 Kbps
Csatornák száma : 6 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
BitDepth/String : 24 bit
Adatfolyam mérete : 1,59 GiB (8%)
Cím : DTS 5.1
Nyelv : angol
Default : igen
Forced : nem
A router és az o!player között 5-10 méternyi kábel van. Lehet ez a probléma?
A NAS és a router között fél méter a kábelhossz.
Lehet esetleg prioritást adni annak a két LAN portnak amin ez a két eszköz lóg?
Előre is köszi a segítségeteket. -
Szita1
tag
válasz
Speeedfire #23246 üzenetére
Köszi, már Alex fw-be megtaláltam ahol lehet configolni. Alex ez mi szted? nem én voltam az tuti
A tűzfal rulesba van benne:
Device:fe80::/10:546
-
mixi80
aktív tag
Gyári firmeware alatt (virtual servers), megfelelő ip cím mellé portot fixálni, hol tudok?
Dyndns címet is használok, ezért is lenne fontos!Üdv!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Speeedfire #23237 üzenetére
Hi!
Ezeket rakhatod ám a /etc/config/firewall-ba is, a kiegészítő opciókat pedig az extra mezőbe!
-
mixi80
aktív tag
Valaki segítsen SOS, felraktam a vargalex féle openwrt firmwaret, frissítés után bejött a luci, beállítottam, újraindulás után, nincs net, és nem tudok bejelentkezni a webes felületen.
-
Szita1
tag
válasz
Speeedfire #23237 üzenetére
A rossz fiúk és a brute tetszik, hova tegyem be ?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Intruder2k5 #23236 üzenetére
Én vagyok a 11.-edik.
Vélemény?
# ping
iptables -A INPUT -p icmp -m limit --limit 1/second -j ACCEPT
iptables -A INPUT -p icmp -j DROP
# rossz fiuk
iptables -A INPUT -m recent --rcheck --seconds 60 -m limit --limit 10/second -j LOG --log-prefix "BG "
iptables -A INPUT -m recent --update --seconds 60 -j DROP
# ssh brute force
iptables -A INPUT -p tcp --dport 2222 -m recent --rcheck --seconds 60 --hitcount 3 --name SSH -j LOG --log-prefix "SH "
iptables -A INPUT -p tcp --dport 2222 -m recent --update --seconds 60 --hitcount 3 --name SSH -j DROP
iptables -A INPUT -p tcp --dport 2222 -m state --state NEW -m recent --set --nam e SSH -j ACCEPT
# log dropping
iptables -A INPUT -j LOG --log-prefix "IN "
iptables -A INPUT -j REJECT --reject-with icmp-port-unreachable
iptables -A OUTPUT -j LOG --log-prefix "OU "
iptables -A OUTPUT -j REJECT --reject-with icmp-port-unreachable
iptables -A FORWARD -j LOG --log-prefix "FW "
iptables -A FORWARD -j REJECT --reject-with icmp-port-unreachable
# zero packets
iptables -A INPIT -p tcp --tcp-flags ALL NONE -j DROP -
-
Obika
csendes tag
Hali!
Ennek a routernek a gyári fw-je megbízható?
Mert ha ezt veszem meg majd, nem nagyon szeretném piszkálni ezt a részét.
Stabil a LAN és a WLAN kapcsolata is? -
neduddki
nagyúr
válasz
Speeedfire #23230 üzenetére
HI!
linuxguru cimboramnak van ojjan iptables scripje, hogy atmasolni is faj:- )
en aszem maradok a tiltok kintrol mindet, 1 /meg egy backup/ ip-rol lesz pfw belso gepre es majd onnan szorakozok, de osszad csak meg hagy okosodjak /szepulni mar ugyse tusok:- )))/udv
neduddki
mod: Syl: psszt titok:- )))
#23233: akkro hw reszet leszen:- (
-
neduddki
nagyúr
válasz
Speeedfire #23226 üzenetére
HI!
igen,
mongyuk nem ezt /bocs magas volt/, de ha mar kozkincse tetted akkor en is hasznalom /nem pingen szokott lehaslni a dog szerintem: -)/udv
neduddki
-
-
-
Pr3s
aktív tag
Nem okoskodásért de neduddki fórumtárs honnan ír hogy írásban töri a magyart?? elég kibogarászni mit akar írni, legtöbbször sikerül, de van amit nem tudtam értelmezni!
-
neduddki
nagyúr
válasz
Speeedfire #23218 üzenetére
HI!
ha nem a /etc/firewall.user ill /etc/config/firewall drotozom be nekme is elhagya,
amugy a /etc/firewall.user -t is gyonyoruen behuzza a webes felulet rules-ba:- )udv
neduddki
mod: Pr3s: hat en inne irok a tszcebul a bonyuvajuktul, tudod nomenesztomen...
-
bbrain
tag
Sziasztok,
Van egy ilyen jószágom, régebben DD-WRT-vel használtam, de a DD-WRT-s wifi megbízhatatlansága miatt félreraktam a routert. Úgy látom hogy mostmár talán akad olyan FW amivel megfelelően tud működni a router. Ami igény lenne, hogy legyen web-es felület és a wifi stabilan menjen, de kelljen naponta kihúzogatni a routert.
Melyik FW-t ajánlanátok hogy ezek teljesüljenek?
Üdv, bbr.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #23220 üzenetére
Igen tudom, hogy más eszközöd van (Asus) csak azt hittem kicsit többet tudsz ezen a fronton, mert a linkelt oldalból nem sokat tudtam leszűrni
-
mgrincs
tag
válasz
Speeedfire #23206 üzenetére
Szia,
szerintem egyszerre nem fog neked két porton figyelni. Legalábbis nem egyetlen futó példány.
A megoldás lehet nem túl régen Vargalex által linkelt megoldás, hogy a külső 2222 portot a 192.168.1.1/22-re forwardolod, és elég erős jelszót választasz. Így egy dropbear fut, de szerintem elég kicsi az esély, hogy jó jelszóval megfejelve megtörnék. Esetleg finomíthatod 3 rossz próba utáni kizárással, az még jobban lelassítja a próbálkozókat.
Vagy marad a két példányban való futtatás. Ehhez persze módosítanod kell a start szkriptet. -
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #23118 üzenetére
Ezt szeretném telepíteni, de nem akar sikerülni, más skin már sikeresen felment, de ez nem akar, hogy kell csinálni hogy sikerüljön??? [link]
-
Speeedfire
félisten
Miért lehet az, hogy ha megadok egy egyedi iptables szabály, majd resizem a tűzfalat akkor elvesznek az adatok?
-
Feltettem a vargalex féle FW -t!
1dologot még nem sikerült beállítanom a QSS gombhoz szeretném hozzá rendelni a WiFi ki és be kapcsolását! Találtam is egy lerást róla De még elég kezdő vagyok ebben a LinuX os dolgokba és nem tudom mit és hogyan kellene!
Ha valaki leírná szájba rágósan hogyan kell ezt megcsinálni nagyon +köszönném!
-
válasz
Speeedfire #23206 üzenetére
bocsy nem neked akart menni!
-
tobias40
veterán
A fix ip-re állított médialejátszómat hol látom?
Vezetékesen van a router-hez kötve.
A dinamikusak megvannak(többi mind az)van értelme csak azt az egyet fix-re rakni? -
tobias40
veterán
válasz
Kicsirics77 #23209 üzenetére
Ok,akkor maradok ennél az angolnál.
Csak az első hsz.-ból azt gondoltam hogy az erre is vonatkozik. -
neduddki
nagyúr
hi!
1043 by vargalex 100as halon rutolva elotte csicso 3560 mogotte tplink 16port 100as websmart /aszem/:
udv
neduddki
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Felmerült néhány kérdés.
Hogyan lehet megnézni, hogy milyen userek vannak felvéve?
Ha elrontottam a home könyvtárat, hogyan lehet módosítani?
A parancsot tudom az FTP user felvételéhez, de lehet, hogy a home könyvtár paraméterét rosszul adtam meg.Leírnátok, hogy hogyan kell pontosan megadni?
Hogyan kell usert törölni?Köszönöm
Attesz
-
tobias40
veterán
válasz
Kicsirics77 #23207 üzenetére
Igen ott léptem be és a vargalex féle firm van fenn!
Az első hsz.-ban van hogy a lucy felülete magyarítható,ezt szeretném megcsinálni.. -
Kicsirics77
veterán
-
Speeedfire
félisten
Valaki próbálta már finomhangolni a dropbear-t? Ezt szeretném, de nem tudom hogy mi lesz vele.
Megy elvileg, de...config 'dropbear'
option 'Port' '2200'
option 'Interface' 'wan'
option 'RootLogin' 'off'
config 'dropbear'
option 'Port' '22'
option 'Interface' 'lan'
option 'RootLogin' 'on' -
tobias40
veterán
válasz
vargalex #23203 üzenetére
Most a webes felület amit látok az nem a "lucy"?
Tényleg nem vagyok ennyire láma mint amennyire az voltam most,de a linux nagyon messze áll tőlem!
Majd olvasgatok és próbálgatom és meglátom...
Nekem a ddwrt vot a linksys-emen vagy 8 évig,nem kellett ilyenekkel törődnöm!Még egyszer bocsánat a lámaságért!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest