Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Szerintem én csinálhatom rosszul, hiába ellenőrzöm a openwrt-s file-t nem egyezik med5sum-mal
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44590 üzenetére
Köszönöm szépen a türelmes segítségdet, így ezek után elég sokat tanultam tőled.
Openwrt-t már raktam régebben fel, majd később megpróbálom!
Mégegyszer ezer köszönet!
Jó8! Üdv! -
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44588 üzenetére
Ezt, akkor winscp-vel amit már olvastam tőled?
Vagy lehet ddwrt alól is, mondjuk az egyszerűbb lenne!ÜDV!
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44586 üzenetére
Tudnál nekem linkelni, hogyan mit tegyek fel akkor és hogyan?
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44584 üzenetére
Megcsináltam, de nem állt vissza!
Erről tudok vargalex féle openwrt- re frissíteni, az már egyszer volt fent és sokkal kezlhetőbnek tűnt.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44581 üzenetére
Ezer hála mindenkinek, sikerült belépni!
Mit kell állítani, hogy legYen netem, upc!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44579 üzenetére
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44575 üzenetére
Elég kezdő vagyok ebben, ha leírjátok pontosan mit csináljak, ip címet hol ad a gépnek, illetve fix ip címmel, hogy élhetem el!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44572 üzenetére
Putty segítségével próbáltam telneten, de sajnos nem érem el!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44568 üzenetére
És a gyárit, most hogyan tudom visszarkani hogy nem tudok belépni a router webes felületére?
Erre kellene egy kis segítség!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Intruder2k5 tudnál nekem segíteni?
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44553 üzenetére
Szia!
Pü-ben le tudnád írni hogyan tudok akkor openwrt-t rakni rá!
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44550 üzenetére
Ez nekem nagyon sok mindent nem mond, de mit tudok csinálni, hogy legyen netem?
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44545 üzenetére
Ipad-dal kapcsolódom hálózati azonosító számsor betűkkel, ip 192.168.11.63, de nincs így se net. Gép rá van dugva az 1-es portra és világít is.
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44541 üzenetére
Resteltem, és utána se lép be, 192.168.1.1-en próbálom!
Valami más megoldás?Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, gyári firmware-t ddwrt-re frissítettem, factory.bin file-t töltöttem le, szépen lefutott a frissítés, de ezek után nem tudok a router-be belépni, és nincs internet kapcsolatom. Ledek világítanak a router-en pwr, wan.
Válaszokat leőre is köszönöm!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Neil Watts #29167 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a problémám a telefonommal és a táblagépemmel!
Amióta Vargalex féle FW van rajta egyszer sem fordult elő ilyen jellegű hiba!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #27138 üzenetére
Köszi szépen, ez így nem is volt bonyolult!
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Segítenétek, hogyan tudom - /etc/config/wireless-ben a config 'wifi-device' szekcióhoz hozzáadni: option 'noscan' '1'?
ssh-n keresztül belépek és utána milyen paranccsal tudom ezt hozzáadni?
Szájbarágósan, ha lehet elég kezdő vagyok ebben!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #26170 üzenetére
Az volt a probléma, hogy a gépre feltelepített vnc server nem a megfelelő ip címre mutatott, már átírtam és tökéletesen működik.
Köszönöm a segítségeteket!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Ami érdekes hogy a dyndns címemmel sem érem el a routert, kívülről más hálózatból!
Szerintem valami a dns beállításoknál van probléma!?Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #26165 üzenetére
Igen, a gép belső ip címe fix, minden eszköz ami a router-hez kapcsolódik fix ip cím alapján van beállítva.
Dyndns beállításom:Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
-
mixi80
aktív tag
Erre valaki?
-
mixi80
aktív tag
válasz mixi80 #26143 üzenetére
Sikerült az utorrent kliensnél beállítani a portot, megadtam neki a külső prtot és tökéletesen működik.
VNC Server-nél viszont bármit csinálok nem működik.
Ezeket a portokat használja.Hogyan állítsam be a port továbbításnál, hogy távolról elérjem vnc viewer-rel?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
válasz Intruder2k5 #24986 üzenetére
Köszi szépen már sikerült!
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! megpróbáltam visszaállítani ssh-n a gyári firmware-t ezek alapján [link]
Lefutott szépen, reboot-olt a router, de ezek után nem tudok belépni sem web-es, sem ssh-n keresztül.
A router működik van netem, csak nem érem el!
Segítséget előre is köszönöm!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz SteveBeard #24944 üzenetére
Köszi szépen megnézem, remélem műxik!
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Nyári időszámításra nem állt át nekem se, van valami megoldás rá? Vargalex v1.02.1
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz vargalex #24147 üzenetére
Szia!
A jelszót már megváltoztattam, ezzel kezdtem a leírtak alapján. A root felhasználónevet is meg lehet változtatni?
Érdekes, hogy ha a chanel 4-re volt állítva, akkor probléma volt a wifi-vel, utána átállítottam 8-ra és jó lett, próbáltam 10-zel is de akkor nem működött egyáltalán a wifi.Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Ismét problémám van a wifi-vel, próbálok csatlakozni és azt írja, hogy "nem lehet ehhez a hálózathoz csatlakozni". Gyári firmware-rel is csinálta, azóta vargalex féle van fent.
Valaki megoldást a problémára?Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz SteveBeard #23503 üzenetére
Az addig ok, de a felhasználónév? Mert itt csak password-öt tudok megadni!
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz SteveBeard #23500 üzenetére
Hol tudom megadni neki a felhasználónevet és a jelszót?
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
1. A root felhasználónevet, hol tudom megváltoztatni?
2. Tegnap kipróbáltam a transmission-t, hát vegyesek az érzéseim, eléggé ingadozott a letöltési sebesség és 5-ször megállt a letöltés hibával (újra kellett indítani), mindez egy 1.47 gb méretű file letöltésénél.Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Speeedfire #23437 üzenetére
Akkor hagyom alapon inkább, majd utána tesztelem!
Annyi kérdésem lenne, hogy miután partícionáltam a hdd-t, akkor az ftp password-öt is változtassam meg?
Még egy kérdés a luci felületen megváltoztathatom a root felhasználó nevet?Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
mixi80
aktív tag
válasz vargalex #23425 üzenetére
Köszi szépen!
Már működik, nem tudtam hogy ott is engedélyezni kell.
Tudnál valami részletes leírást a transmission használatához, hdd csatlakoztatásához router-hez és annak kezeléséről meg amit érdemes még tudni?
Köszönöm türelmességedet, tudatlanságom miatt!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
Vargalex [#23411]?
-
mixi80
aktív tag
válasz mixi80 #23396 üzenetére
Szia!
Hazaértem, megnéztem belső hálózatról, a transmission-t így se tudom elérni (192.168.1.1:9091), már újraindítottam a programot, meg a routert is, de mégse tudom elérni.
Megnéztem a Startup-ba mi van engedélyezve és mi van letiltva, umount és miniupnpd le van tiltva a többi engedélyezve van.
Még nem csatlakoztattam hdd-t a router-ra, az probléma!?
Valami megoldás, hogy elérjem a transmission-t?Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Transmission-t szeretném elérni külső webes felületről, de egyenlőre nem jön össze.
Eddig így próbáltam: http://wan ip címem:9091, dyndns-sel is próbáltam már, vargalex féle utolsó firmware van fent. Firewall-nál a transmission engedélyezve van a 9091 port-on(TCP) alapból benne volt, nem nyúltam hozzá.
Hogyan tudom elérni?Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Kicsirics77 #23271 üzenetére
Tudom, de windows alól akarom használni utorrent-et!
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Erre valaki #23257?
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Vargalex féle openwrt firmware felrakása után, van netemet és a wifit sikrerült jól beállítani.
Nagyon úgy tűnik a gyári firmware miatt, szakadt meg a wifi vagy egyáltalán nem tudtam hozzá kapcsolódni, ez úgy néz ki megszűnt. Köszönet érte!
Elnézést a kérdéseimért, de a gyárihoz képest egy kicsit más ez a felület, és szeretném beállítani még ezeket:
1. Hol tudom megadni DHCP belül, mi legyen a start-end ip address?
2. Szeretném fixálni a router-hez kapcsolódó eszközöket ip és mac address segítségével (ez a gyári alatt address reservation) alapján!
3. Hol tudok portokat adott ip címen ki és be engedni, ezeket beállítani? (gyárinál forwarding/virtual servers volt) Van dyndns címem, és használom a vncviewer proramot és ahhoz kellene!
4. Szeretnék mérést, hogyan mennyi hálózaton belül a sebességem, ez hogyan tudom megtenni? Láttam fent eredményeket!
Segítséget előre is köszönöm!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
Gyári firmeware alatt (virtual servers), megfelelő ip cím mellé portot fixálni, hol tudok?
Dyndns címet is használok, ezért is lenne fontos!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Valaki segítsen SOS, felraktam a vargalex féle openwrt firmwaret, frissítés után bejött a luci, beállítottam, újraindulás után, nincs net, és nem tudok bejelentkezni a webes felületen.
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
1. Ha most felszeretném tenni, vargalex féle legújabb openwrt firmware-t, akkor a mostani gyári-ra simán felmegy. Luci felületet kapok, amit konfigurálni tudom a routeremet.
Nem kell plusz csomagokat telepítenem hozzá, hogy működjön? ( ha jól értelmezem)
2. Ha egyszer vissza szeretném állítani a gyárit, akkor erről vissza tudom?
3. Hogyan lehet utána a Lucira témát felrakni?
Segítséget előre köszönöm!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Kicsirics77 #23085 üzenetére
Gondolkodtam már nagyon rajta, de sajnos nem vagyok annyira otthon linux területen, de szerintem, ha így meg tovább, akkor megpróbálom.
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz Kicsirics77 #23070 üzenetére
Írtam, hogy gyári firmware van rajta.
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mostanában ha wifi-t szeretném használni, folyamatosan ledobál a hálózatról, nagyon lassú a kapcsolat és ami a legbosszantóbb, amikor kapcsolatot akarok létesíteni azt írja ki, hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni.
Ha esetleg sikerül, akkor meg folyamatosan ledobál, vagy folyamatosan tölt ha valamit meg szeretnék nyitni és nem történik semmi. Gyári firmeware van a készüléken.
Valaki erre megoldást tud?Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mostanában ha wifi-t szeretném használni, folyamatosan ledobál a hálózatról, nagyon lassú a kapcsolat és ami a legbosszantóbb, amikor kapcsolatot akarok létesíteni azt írja ki, hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni.
Ha esetleg sikerül, akkor meg folyamatosan ledobál, vagy folyamatosan tölt ha valamit meg szeretnék nyitni és nem történik semmi. Gyári firmeware van a készüléken.
Valaki erre megoldást tud?Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
TP-LINK TL-WR941ND routert-t vásárlása előtt állok. Az lenne a kérdésem, hogy UPC 120/10 csomagom van, meg lesz-e a letöltési és a feltöltési sebességem?
Ezt azért kérdezem, mert a jelenlegi D-LINK DI-524 routert használok és max. csak 50-70 max a letöltési sebességem, ha lemérem, de gyakorlatilag csak 40, amivel tudok is letölteni.
Igaz ez a router csak 10/100-as és cat5 utp-t használok.
A mostani, amit rendeltem az már 10/100/1000 és cat6 utp kábelt is rendeltem hozzá. Az alaplapom tudja a 10/100/1000 realtek chip-es, ezzel gondolom nem lesz gond.
Várhatok-e valami változást a csere után?
Válaszokat és tapasztalatokat előre is köszönöm!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest