- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6rbuck
csendes tag
Ilyeneket akkor ír, ha valamit elírtál a config fájlban amit nem tud értelmezni. Másold vissza és írd felül a /rom/etc/config/samba fájlt a /etc/config/samba helyére és a /rom/etc/samba/smb.conf.template fájlt az /etc/samba/smb.conf.template helyére. Ezzel visszaállítod a "gyári" (Vargalex) féle konfigurációs fájlokat és LuCI-n be fogod tudni állítani.
-
esox
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21490 üzenetére
hi,
nem lehetne valami olyat, hogy ezt a megosztást sambaval érem el win7 alól? (ehhez kellene segítség) Nekem úgy is csak másolásra kell win7 alatt az elérés, és talán a samba sebessége elég lesz erre. Medialejátszáshoz mindenképp NFS kell az xtremaernek, de az az oldal végül is meg van oldva, csak ezzel a szaros win7-el nem jutok dűlőre.
Luci-ban (Services - Network shares-re kattintva) ezt kapom
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:449: Failed to execute cbi dispatcher target for entry '/admin/services/samba'.
The called action terminated with an exception:
/usr/lib/lua/luci/cbi.lua:264: Unable to read UCI data: samba
stack traceback:
(C): in function 'assert'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:449: in function 'dispatch'
/usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:195: in function </usr/lib/lua/luci/dispatcher.lua:194>(/C)[/M] -
Zavo
tag
válasz
Intruder2k5 #21472 üzenetére
USB-re dugott külső vinyóra milyen sebességgel tudtok másolni fel és le? A külső vinyón NTFS van. Esetleg ext4 esetén?
-
Zavo
tag
válasz
Intruder2k5 #21472 üzenetére
Ez is megy, köszi!
-
dragon1993
őstag
válasz
Intruder2k5 #21464 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #21488 üzenetére
Én azért elvagyok vele
Mellesleg.. Valamiért nem képes elindulni a vargalex oldaláról való transmission:
/etc/rc.common: eval: line 1: service_start: not found
-
esox
senior tag
válasz
Intruder2k5 #21490 üzenetére
sokkal tovább "gondolkodik", de ugyanúgy network 53 a hiba
-
-
esox
senior tag
Win7 alól szeretném elérni a routerre dugott eszközt (egyelőre egy 16Gb-os pendrive-al kisérletezem), amit nfs-el osztok meg, de sehogy sem sikerül. Az xtreamer medialejátszóm látja az eszközt NFS share-ként, le is játsza róla a filmeket.
Win7 (Enterprise) alól (a megfelelő csomagok installálva) a mount parancs állandóan Network error - 53 hibával tér vissza.
A routerre dugott pendrive-ot (/dev/sda) /usb3_16g néven van mountolva.
/etc/exports fájlban ez van:
/usb3_16g 192.168.1.*(ro.async,no_subtree_check,all_squash)
NFS service fut.
A win7-es parancs így néz ki:
mount -u:root -p:mypassword \\192.168.1.1\usb3_16g n:
amire jön a fenti hiba.
Valaki jár(t) már hasonló cipőben? -
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #21486 üzenetére
Én is ezt mondom
Viszont az nem szimpi, hogy 7 alatt nincs már támogatva az usb-com emulátor.
-
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #21484 üzenetére
működik
vicc, hogy szépen látom putty-ba hogy kezd betölteni a router, majd gyors megünnepli egy bsoddal... It's funny!
-
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #21481 üzenetére
közben meglett. rossz com-porton indított. most működik. kernel panic hibával megáll...
-
st6rbuck
csendes tag
válasz
r3dsnake #21473 üzenetére
A Network boot PXE <> Wake-on-lan!
BIOS-hoz segítség:
Power on by PCI device-t vagy hasonlót kellene engedélyezned.A lankártyánál sem PXE bootot kell engedélyezni. Eszerint próbáld állítani:
http://windows7-issues.blogspot.com/2011/03/wake-on-lan-wol-for-windows-7-made-easy.htmlIrányítsd át a 9-es portot az élesztendő gép IP-re és próbáld meg az alábbi két opció valamelyikével az ébresztést:
-
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #21478 üzenetére
putty, ht... egyikkel sincs semmi reakció. soros-t használtam már egyszer, elvileg jó. (dku-5)
-
Feribacsi555
senior tag
Tényleg azt nem tudjátok, hogy miért hal be a router, mikor kb: 2 telefon, 3 laptop lóg rajta csak Wifin!!??
Tiszta gáz, mikor átjönnek a haverok, rákapcsolódnak netre, azt összeomlik a router....
Tudtok erre vmi megoldást? -
-
adamka16
őstag
válasz
zollover #21475 üzenetére
Azt hiszem én is csatlakozom hozzád, viszont annyi előnyben vagyok, hogy sorosra rádugtam, viszont azon az ég világon semmit sem látok. Kurzor villog és annyi.
Úgy sikerült összehoznom, hogy gyári openwrt-t akartam flashelni vargales féle buildre, de aztán nem reagált a router sokáig, de net az átcsurgott rajt. majd kihúztam a villanyt belőle.
Elvileg a firmware nem szólhat bele az ubootba vagy mégis? Attól még hogy összecsúszott a firm még kéne serialon kommunikálni a routernek... ?! -
-
zollover
csendes tag
Tégla lett a routerem egy félresikerült flasheléstől.
Mivel még nem járt tégla a kezemben, ezért a tapasztaltabbakat kérdezném, hogy amikor a SYS led nem villog bootolás közben (vagyis inkább helyett), akkor még éleszthető-e a serial portján keresztül?
Ja, openwrt volt a vérében, nem a gyári cucc. -
válasz
r3dsnake #21473 üzenetére
A Network Boot PXE nem az ébresztésre vonatkozik, hanem a hálózati boot-olásra! A Wake On LAN-t kell engedélyezned...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
st6rbuck #21438 üzenetére
köszi, de továbbra sem jó. megnéztem, az arp táblában még benne volt a gép. küldtem neki luci-n, ssh-n, de ugyanúgy fail.
a lankártya ledje villog, szóval tuti van aktív kapcsolat. biosban a Network boot PXE engedélyezve van, ahogy a windows hálókártya tulajdonságainál is szintén.
a router után van kötve egy swithc, próbáltam anélkül is, de nem kéne hogy gond legyen eleve.
nagyon zavar, hogy nem működik, mert fontos lenne ha távolról tudnám indítani. a gép/hálókártya biztos hogy tudja.
-
-
Zavo
tag
válasz
Intruder2k5 #21454 üzenetére
Nohát, feltettem a vargalex-et, megy a net, megy a wifi, megy az ip-nyomtató, a "/mnt" a külső vinyó, a miniDLNA szkenneli a vinyót, a samba elvileg megosztja a "/mnt"-t, csak nem tudom hogyan tudnék rálátni win7 alól?
-
válasz
adamka16 #21469 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem követem annyira ezeket, mert nálam amúgy is a firmware részét képezik... Mondjuk van optware verziójuk is, amit lehet telepíteni utólag, de én nem szoktam élni a lehetőséggel!
[ASUS RT-N16 + Tomato]
Miért nem dobod fel a legújabb vargalex buildet, abban minden új...?!
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #21468 üzenetére
Mai napig használtam.
De a minap olyan kellemetlen szitu volt, hogy egyik szomszédom szerette volna pár percig használni a netem wifi-n, de ha megadtam egy másik jelszót totál megkavarodott a router, végül a jelszó kikapcsolása és vagy 3szori újraindítás segített, hogy tudtam nekik adni, gondoltam megér egy tisztalapot a drága, már lassan 1 éve nem volt újraconfigolva, se semmi.. talán picit faraghatok a terhelésen ezzel a transm-nel.
samba, vsftpd-ből nincs újabb verzió esetleg? -
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5 #21466 üzenetére
1.92-től amit mezei opkg update után fel szeretne tenni.
-
adamka16
őstag
Srácok! Olyan gondom van, hogy nem találok frissebb telepítő packot transmissionból, ha esetleg rendelkeztek ilyennel örülnék ha megosztanátok velem tudásotokat
-
válasz
dragon1993 #21463 üzenetére
Igen!
-
dragon1993
őstag
válasz
Intruder2k5 #21462 üzenetére
És akkor a TL-WR542G lan portjából vigyek egy kábelt TL-1043ND wan portjába ?
-
válasz
dragon1993 #21461 üzenetére
Akkor a 1043-as WAN oldalát állítsd be fix IP-re, így...
IP: 192.168.1.100
Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
DNS: 192.168.1.1A LAN oldalt pedig állítsd át 192.168.2.1 címre. Ezek után LAN oldalra kötött gépről mindent elérsz a szokásos módon, a 192.168.2.1 IP címmel, viszont olyan gépről, ami a TL-WR542G routerre csatlakozik, a 1043-as WAN címét kell használnod, azaz 192.168.1.100-at! Így a LuCI-t is https-en éred majd el, az ftp-t pedig 2221-es porton, és így tovább...
-
dragon1993
őstag
válasz
Intruder2k5 #21460 üzenetére
192.168.1.1.
-
válasz
dragon1993 #21459 üzenetére
Szia!
Milyen IP címen éred el a TL-WR542G routert?
-
dragon1993
őstag
Sziasztok ,be szeretnék rani egy openwrt-s routert (tl-1043nd) egy másik sima router mögé.
(TL-WR542G).Hogyan tudom megcsinálni hogy az openwrt-sen legyen net és a késübbiekben is elérjem a luci-t ?
-
st6rbuck
csendes tag
Seagate GoFlex Net-et be lehet még szerezni valahol Mo-n, vagy már nem forgalmazzák?
Sajnos ebayen is eléggé borsos az ára, főleg ahhoz képest amin Vargalex szerezte be. -
villamos
őstag
válasz
Intruder2k5 #21455 üzenetére
Sikerült végül is a wifit életre kelteni. User error. A Network részen a LAN helyett a WAN -t jelöltem be, arra gondolván, hogy a wifin csatlakozó eszközt a netre így lehet kiengedni. De úgy látszik, hogy nem így...
-
-
-
villamos
őstag
Sikerült feltenni az openwrt -t. A LAN működik is, azonban a wifit valami miatt nem sikerült beállítani. A router látja a wifin keresztül csatlakozó netbook mac címét, a netbook is lát hálózatot, de nem tud rá csatlakozni a megfelel jelszó ellenére sem...
-
Zavo
tag
válasz
st6rbuck #21448 üzenetére
Látom ebben van transmission torrent kliens. Külső hdd-re akarok torrentezni és megosztani fájlként és médiatárként, meg egy ip nyomtatót tennék rá, ez minden ami kell. Lógna rajta két PC és egy nyomtató UTP-n, laptop és androidos teló wifin...
Eddig még nem cseréltem le a gyári firmware-t, de ahogy látom, a torrent miatt ez elkerülhetetlen. Szerintetek a vargalex build a legjobb, vagy van egyszerűbb/gyorsabb/jobb megoldás (pl. DD-WRT)? Kicsit félek tőle, bár úgy látom minden webes felületen beállítható...Köszi!
János
-
-
yodee_
őstag
lehet hogy hülye ötlet, de nem lehet megoldani a nyomtató-megosztást samba-val?
-
st6rbuck
csendes tag
-
Zavo
tag
Sziasztok!
Ilyen routerem van, egyenlőre gyári fw.-rel használom.
Kérdésem, hogy ha rá dugok egy külső vinyót, hogyan tudom a Win7-ben meghajtóként mountolni? Vagy ez nem ilyen egyszerű? Média műsortárként látom, de most FTP-zek?Köszi: János
-
st6rbuck
csendes tag
válasz
villamos #21443 üzenetére
Miért nem tolod fel a vargalex buildet, ha a gyárival instabil a cucc, mi baj lehet? Nem kell hozzá rakétamérnök tudás, hogy ne rontsd el a routert (csak először olvasd végig vargalex bejegyzését és ne wifin frissíts) és itt kapsz supportot is szemben a gyári fw-vel. Ha csak routerként használod, akkor minimális beállítást kell eszközölni grafikus felületen.
-
villamos
őstag
válasz
wwenigma #21441 üzenetére
A problémám fentebb olvasható. Mivel sajnos nem kaptam semmiféle tanácsot arra nézve, hogy mit tehetnék, így marad a ki-be húzogatás... Persze nincs mindig szükség az eszköz admin felületére, de pont akkor nem lehet elérni, amikor szükségem lenne rá. Megnéztem, hátha esetleg valami frissítéssel javítani lehetne, de a legújabb gyári firmware van rajta, amely tavaly júniusi, és azóta nincs újabb.
Persze feltehetném a nem hivatalos firmwaret mint oly sokan, (úgy látszik szinte senki nem használja a gyárit), de félő, hogy akár tönkre is tehetem az eszközt, ha valamit elrontok, azt pedig nem szeretném... -
attka
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg ha valakit érdekel van egy a topicban szereplő 1 hónapos routerem eladó.
Infó itt: TP-Link 1043ND
Üdv.
-
villamos
őstag
Kezd elegem lenni ebből a routerből.
-
st6rbuck
csendes tag
válasz
r3dsnake #21435 üzenetére
Hello!
Ha csak nemrég kapcsoltad ki a notit, akkor az arp cache-ben még benne kell lennie, mert azt a router csak néhány perc inaktivitás után törli. Tehát először azzal próbálkozz, hogy kikapcsolod a notit és utána ébreszd fel LAN-ról.
Ha már így sem működik, akkor vagy a beállításaiddal van a probléma vagy a hardvered egyszerűen nem támogatja/nem kompatibilis.
Ha sikerül az ébresztés, akkor a net-tools-arp vagy ip csomag feltelepítése után permanensen fel tudod venni a noti MAC-et az arp cache-be. De ezzel csak akkor érdemes szórakozni, ha már sikeresen wol-oztad a géped a fent leírt módon. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #21400 üzenetére
nincs senkinek sem ötlete? :\
a noti kikapcsolása után a hálókártya zöld ledje világít és a sárga villog, mintha forgalom is lenne. viszont a router arp táblájában nem látom (az azért van, mert kikapcsolt állapotban nincs ip-je? bár machez hozzá van rendelve)
hol tudom megnézni, hogy a router lát-e kapcsolatot a közte és a noti közt, amikor ki van kapcsolva?
köszi!
-
válasz
Intruder2k5 #21423 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat.
-
jbl
senior tag
vargalex build ver 1.02.1 van fent.
Ipv6-oldalakat is szeretném megnézni ( http://ipv6.google.com )
Hogy kell beállítani a router-t hogy működjön? -
obligat
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10541 üzenetére
a leírásban a LINK alatti driver nincs meg valakinek, mert a LINK, már nem is hivatkozás
-
st6rbuck
csendes tag
Mac szűrés sajnos csak az IT analfabéták ellen véd. Elég sniffelni, megjegyezni az asszociált mac addresst és amikor lecsatlakozik a célpont, átírni a saját macet a célpont macjére. Innentől bent is vagy a célrendszerben.
WEP hasonlóan rövid idő alatt törhető a megfelelő chipsetű wifi kártyával és erre szolgáló toolokkal. Egyszer élőben láttam ilyet.
WPA/WPA2 + hosszú kis-nagybetű-szám-egyéb karakter kombinációs jelszó, ami védelmet ad jelenleg, de ha kevésbé paranoid vagy, elég a nagybetű-kisbetű-szám kombináció is.
-
dragon1993
őstag
válasz
Intruder2k5 #21423 üzenetére
Matektanárom fele ilyen a környék óra előtt mindig nettezgetek egy kicsi.
Van ahol nincs rá szükség PL: akkor a kert ,hogy a nem megy át a kerítésen a jel. -
Minden a környezettől függ! Mondjuk Pesten a belvárosban nem próbálnám meg ezt, de falura, ahol tudod, hogy a szomszédban egy nyolcvanhat éves házaspár lakik, mellette pedig egy kilencvenes özvegyasszony, ott valószínűleg megteszi! Félreértés ne essék, nem akartam bántani az időseket, de ők már nem arról híresek, hogy a szomszéd kölyök routerét hackelik...
-
nimfas
addikt
Attól függ hogy ki akarja feltörni :-D
Aki nem ért hozzá annak elég a MAC szűrés is... aki meg igen annak hiába kapcsolod be a jelszót is .... ahogy érzed :-D
Nekem csak a jelszó van.. MAC nincs, de annyira a város szélén lakom, hogy itt nem sok wifi van és készülék sem :-D
-
Sziasztok!
Szóba került kicsit feljebb a Wifi titkosítása. Én csak MAC cím szűrést használok erre a célra. Az elegendő védelmet jelent?
-
nimfas
addikt
franc... lejárt az idő... szóval lefuttattam mégegyszer:
[root@GoFlexNet ~]# e2fsck -p /dev/sda2
adata_ext4: clean, 2829/19529728 files, 50609684/78108030 blocks
[root@GoFlexNet ~]# -
nimfas
addikt
válasz
Intruder2k5 #21413 üzenetére
umount -l /mnt/hdd lett a megoldás :-)
szerk:
adata_ext4 has been mounted 76 times without being checked, check forced.
adata_ext4: 2829/19529728 files (3.2% non-contiguous), 50609684/78108030 blocksEz lett az eredmény... jó vagy rossz? Azt látom, hogy 3,2% nem folyamatos.... de ez konkrétan mit jelent? :-D
-
Gee_1985
tag
Sziasztok!
65Mbit/sec-et tudok kipréselni jelenleg az n-es WIFIből.
Lehet ezt még feljebb tornázni?
Vagy mi az optimális beállítás általában.
Összesen 6db WIFI képes eszközünk van.Üdv.
-
nimfas
addikt
válasz
Intruder2k5 #21413 üzenetére
[root@GoFlexNet ~]# mount
/dev/sdb1 on / type ext3 (rw,relatime,errors=continue,barrier=0,data=writeback)
proc on /proc type proc (rw,nosuid,nodev,noexec,relatime)
/sys on /sys type sysfs (rw,nosuid,nodev,noexec,relatime)
/run on /run type tmpfs (rw,nosuid,nodev,relatime,size=10240k,mode=755)
udev on /dev type tmpfs (rw,nosuid,relatime,size=10240k,mode=755)
devpts on /dev/pts type devpts (rw,relatime,mode=600)
shm on /dev/shm type tmpfs (rw,nosuid,nodev,relatime)
/dev/sda2 on /mnt/hdd type ext4 (rw)
//192.168.1.173/share on /mnt/hdd/popcorn type cifs (rw)
[root@GoFlexNet ~]# umount /mnt/hdd
umount: /mnt/hdd: device is busy.
(In some cases useful info about processes that use
the device is found by lsof(8) or fuser(1))
[root@GoFlexNet ~]#sajnos nem nyert... :-S
-
-
nimfas
addikt
Szia Vargalex!
Van egy GoFlexNet-es kütyüm, azon fut a samba, ftp, transm...
próbáltam csinálni egy ilyet.... de ez lett...
[root@GoFlexNet ~]# umount /dev/sda2
umount: /mnt/hdd: device is busy.
(In some cases useful info about processes that use
the device is found by lsof(8) or fuser(1))Előtte leállítottam a samba, ftp, transmission szolgáltatásokat
Ezt szerettem volna megcsinálni:
/dev/sda2 is mounted.
WARNING!!! The filesystem is mounted. If you continue you ***WILL***
cause ***SEVERE*** filesystem damage.
Do you really want to continue (y/n)? no
check aborted.De vmi még "fogja" a wincsit.... hogy tudom kilőni?
-
dnaa
csendes tag
üdv mindenkinek!
vargalex:
először is köszi a fw-t! nagyon tetszik!
de lenne egy kérdésem:
én vagyok a béna, vagy tényleg nincs n-only mód a fw-edben?
folyamatosan 52 mbit körüli értéket ír nekem, de mivel csak n-es klienseim vannak, jólenne ha menne a 300mbit.beállításaim: b+g, 40MHz, HU, ch4, WPA2/AES, 20dB/100mW
köszi!
-
Gee_1985
tag
Sziasztok!
Nekem ezen leíárs alapján sikerült összehoznom a VPN-t:
VPN config -
gr8tjoey
aktív tag
Urak,
Hogy lehet a HD-idle-t tesztelni?
Konkrétan arra gondolok, hogy ssh-n kiadok vmi parancs félét, és hallgatom, hogy leáll-e a hdd vagy sem.
Alternatív kérdés: nem kell a hdd-t néha defragolni? Azt mivel lehet/érdemes? Hogyan?EIK
-
villamos
őstag
válasz
vitezlejszlo #21393 üzenetére
Ezzel kapcsolatban van egy sztorim. A munkánk során használunk kézi Motorola rádiókat. Ki szoktuk adni különféle munkákhoz is. Ezek antennájának a tetején van egy gumiból készült kis bogyó. Az egyik alkalommal az egyik antennáról ez letört. Nem tulajdonítottunk neki túl nagy jelentőséget, mert nem fém. Egy idő után aztán el kezdtek a munkások panaszkodni a rádióra, hogy nem jól ad, meg nem hallják rendesen a többieket stb. Gondoltuk hamarabb gyengül az aksi, ezért vacakol, így kicseréltük egy újra, de nem. Egy másik ügy miatt nálunk jártak a rádió szerelők, megragadtuk az alkalmat, megmutattuk nekik a rossz kisrádiót. Erre közölték, hogy azért hibás, mert hiányzik az antennáról a vége! Szereztünk egy másik ép antennát, és azzal meg is javult a rádió.
-
appel
őstag
válasz
Feribacsi555 #21403 üzenetére
szerintem a 100-120Mbit csücskös wifin..
de azért nézd meg, hogy 40Mhz-re van-e állítva a sávszélesség, nincs-e zavaró másik router a szomszédban ugyanazon a csatornán, amin a tiéd megy...és ha jól tudom, akkor néha a vevő wifi kártya is lehet érzékeny a 40Mhz-es wide-ra, ha zavarja a környéken valami...
ja és ha nagyon kell a sávszél, akkor tesztre próbáld ki mi van, ha leadsz a titkosítás erősségéből... -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen routerem open wrt-vel.
Használom a wifi-t rendesen, mert van egy laptopom és mostanság inkább ezt használom.A következőre lettem figyelmes: Wifivel a laptop max 5,1MB/s ra képes letöltésben. Holott 120-as a netem. Direktbe rákötöttem kábellel modemre, rögtön felszökött 10MB/s-re.
N-es szabványt használ a wifi is meg a router is. Tudomásom szerint 300Mbps wifivel rendelkezik a router, amit akárhogy számolok 37,5MB/s ra kéne kijönni. Szóval 10-ig fel kéne szöknie. A laptop 1 szobában van a routerrel, ráadásul ezt a tesztet közvetlen a router mellett csináltam, szóval 20 centinél nincs több. Aztán rákötöttem routerre is, ott felszökött 8,5-re rögtön. Most komolyan ennyit tud a wifi vagy én szúrtam el vmit? -
suste
veterán
sziasztok
áttérnék ntfs-ről ext4-re
most van egy felesleges partícióm (50GB)
egyben formázzam ext4re, vagy legyen külön swap vagy mit ajánlatok?Ja a lényeg hogy minidlna és torrent együtt kéne hogy menjen -most kifagy ntfs alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest